ΣΠΙΤΙ
14/06

Μπαταρίες Μπάνιου Και Είδη Μπάνιου TSDeco- Δημιουργήστε Έναν Χώρο Προσωπικό

Pinterest

bataries baniou cover

 

Το μπάνιο είναι ο χώρος του σπιτιού μας που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση, από την πρώτη στιγμή που ξυπνάμε μέχρι την τελευταία πριν ξαπλώσουμε. Έτσι είναι εύκολο να κατανοήσουμε γιατί η αισθητική του παίζει καθοριστικό ρόλο, τόσο στο να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα μας, όσο και στο να έχουμε μία ευχάριστη αίσθηση και διάθεση πριν πέσουμε για ύπνο.

Για την διαμόρφωση μίας καλής αισθητικής του μπάνιου μας ωστόσο παίζουν καθοριστικό ρόλο όλα τα είδη μπάνιου, από τους νιπτήρες και τις ντουζιέρες μέχρι τις μπαταρίες μπάνιου, αφού όλα μαζί συνθέτουν μία γενικότερη εικόνα και ένα design που θα πρέπει να είναι τόσο καλαίσθητο όσο και λειτουργικό.

Αυτό μπορεί να γίνει με τα είδη μπάνιου που θα βρείτε στο TSDeco. Συγκεκριμένα, στον κατάλογο της εταιρείας θα βρείτε μία τεράστια συλλογή από κομψά και εντυπωσιακά είδη υγιεινής, όπως άνετες και ευρύχωρες μπανιέρες, ντουζιέρες, λεκάνες και καζανάκια μπάνιου, πρωτότυπους και νιπτήρες και μπιντέ, μπαταρίες μπάνιου σε διάφορα σχέδια και μεγάλη ποικιλία υλικών αλλά και στήλες ντους.

Επιπλέον θα βρείτε έπιπλα μπάνιου με καθρέπτες και φωτιστικά, αξεσουάρ μπάνιου και θερμαντικά σώματα, ακόμα και συστήματα spa και υδρομασάζ αλλά και φινλανδικές σάουνες, ενώ μεγάλη ποικιλία διατίθεται και στα είδη μπάνιου για ΑΜΕΑ.

Ειδικότερα για τις μπαταρίες μπάνιου, η επιμέρους ποικιλία είναι επίσης μεγάλη και οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες, τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και αισθητικής. Συγκεκριμένα, στις μπαταρίες μπάνιου που θα βρείτε στο TSDeco συμπεριλαμβάνονται: Μπαταρίες λουτρού, νιπτήρα, ντουζιέρας και μπιντέ, μπαταρίες φωτοκύτταρου ή αυτόματες, μπαταρίες εντοιχισμού ή επικαθήμενες αλλά και τηλέφωνα ντους και σπιράλ μπάνιου για κάθε μικρή ή μεγάλη μπανιέρα ή ντους.

 

Δες επίσης
Tips Για Να Οργανώσεις Το Μπάνιο
Tips Για Την Ανακαίνιση Του Μπάνιου
Εναλλακτικές Χρήσεις Αντικειμένων Μπάνιου

 

Share and Enjoy

Pinterest