Black Latte : Αδυνάτισα πίνοντας καφέ

Photo of author
Written By Aλ Χασούντ Αλεξάνδρα

Tο Black Latte είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης που χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή φυτική φόρμουλα

Η καθημερινή χρήση αυτού του ροφήματος θα βοηθήσει το σώμα σας να κάψει το αποθηκευμένο λίπος και να το μετατρέψει σε ενέργεια.

Με αυτόν τον τρόπο και χωρίς να γυμνάζεστε, σε σύντομο χρονικό διάστημα το σώμα σας θα μπει στην διαδικασία της απώλειας βάρους.

Τα συστατικά του έχουν τις ιδιότητες να καταστέλλουν την όρεξη και να καθαρίζουν τον οργανισμό από τις τοξίνες.

Τι είναι το Black Latte;

Eίναι ένα έτοιμο ρόφημα στιγμιαίου καφέ που βοηθά στη απώλεια βάρους, στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στον πλήρη έλεγχο του βάρους για μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με κλινικές δοκιμές.

Τα ισχυρά δραστικά συστατικά του το καθιστούν ένα αποτελεσματικό ρόφημα για την καύση λίπους, πίνοντας απλά ένα ζεστό ρόφημα. Διατίθεται σε μορφή φακελίσκου (σκόνη καφέ) για εύκολη χρήση.

Είναι ένα επαναστατικό ρόφημα αδυνατίσματος. Είναι ένα προϊόν που εμπιστεύονται πολλοί επαγγελματίες και εκπαιδευτές, ώστε να χάσουν βάρος σε συνδυασμό με μια δίαιτα.

Η τακτική χρήση αυτού του ροφήματος βοηθά τους χρήστες που θέλουν να χάσουν βάρος, να αυξήσουν την απόδοση του σώματός τους, δίνοντας τους ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το καλύτερο μέρος του Black Latte είναι ότι δεν προκαλεί παρενέργειες, καθώς πρόκειται για ένα ρόφημα πλήρως εγκεκριμένο, που συμβάλλει στον τομέα του γρήγορου αδυνατίσματος.

Στην official ιστοσελίδα αυτού του προϊόντος υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει λάβει απο τις αρμόδιες αρχές για την δράση του στο αδυνάτισμα, πιστοποιήσεις οι οποίες βασίζονται σε κλινικές δοκιμές.

Οδηγίες Χρήσης

black latte apoleia kilonΤα γρήγορα βήματα για τη χρήση του ροφήματος είναι τα εξής:

 1. Πάρτε δύο κουταλάκια του γλυκού Black Latte ή 14 γραμμάρια περίπου.
 2. Προσθέστε το σε ένα ποτήρι ή 200 ml ζεστό νερό σε ένα φλιτζάνι.
 3. Ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να διαλυθεί σωστά στο ζεστό νερό.

Μπορείτε να πάρετε ένα φλιτζάνι την ημέρα από τον εν λόγω ρόφημα αδυνατίσματος και είναι σίγουρο πως θα δείτε διαφορά ακόμη και την ενέργεια σας, ενώ με μια κατάλληλη δίαιτα, τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά γρήγορα.

Σημείωση: Ο ενεργός άνθρακας άνθρακας που υπήρχε στην παλαιότερη έκδοση του Black Latte, έχει πλέον αφαιρεθεί, έπειτα από οδηγία του ΕΟΦ. Με την ευκαιρία η εταιρία πρόσθεσε μερικά πολύ πιο δραστικά συστατικά από ό,τι ο ενεργός άνθρακας (l καρνιτίνη για παράδειγμα) και απογείωσε την αποτελεσματικότητα του.

Γενικότερα, η χρήση του ενεργού άνθρακα δεν έχει δείξει σε κλινικές δοκιμές ότι σημειώνει κάποια διαφορά στην απώλεια βάρους με την βοήθεια συμπληρωμάτων.

Τα συστατικά του Black Latte

 • Σκόνη καφέ : Αποτρέπει την απορρόφηση του 80% του λίπους από την προσλαμβάνουσα τροφή και τη συσσώρευσή του στο σώμα. παρέχει μια ασφαλή διάσπαση, επεξεργασία και απομάκρυνση παλαιών αποθέσεων λίπους και τοξικών ουσιών.
 • Μαλτοδεξτρίνη : Διεγείρει τον ταχύτερο μεταβολισμό. Εκτοξεύει τη διαδικασία του «αυτοκαθαρισμού» στο σώμα, η οποία είναι μια ενεργή επεξεργασία παλαιού εσωτερικού λίπους που συσσωρεύεται στην περιοχή των πλευρών και της κοιλιάς.
 • Καθαρή πρωτεΐνη σόγιας* : Διαλύει και αφαιρεί το πλεόνασμα του υποδόριου λίπους μαζί με τα σημάδια κυτταρίτιδας. καταπολεμά την χαλαρότητα του δέρματος και βοηθά στην επίτευξη ενός σφριγηλού σώματος μετά από μια μεγάλη απώλεια βάρους.
 • Ίνες Βρώμης : Αυξάνει το επίπεδο της λεπτίνης, της ορμόνης που είναι υπεύθυνη για την ταχύτητα καταστροφής του λίπους στο σώμα.
 • L-καρνιτίνη : Η L-καρνιτίνη είναι ένα θρεπτικό και διαιτητικό συμπλήρωμα που παράγεται στο οργανισμό μας. Παίζει κρίσιμο ρόλο στην παραγωγή ενέργειας μεταφέροντας λιπαρά οξέα στα μιτοχόνδρια των κυττάρων σας. Τα μιτοχόνδρια λειτουργούν ως κινητήρες μέσα στα κύτταρά σας, καίγοντας αυτά τα λίπη για να δημιουργήσουν χρησιμοποιήσιμη ενέργεια.
 • τα Ωμέγα-3 Καλά Λιπαρά Οξέα
 • ο Ενεργός Άνθρακας
 • Φυσικό άρωμα σοκολάτας
 • Αρωματικοί παράγοντες latte 

*Η πρωτεΐνη σόγιας είναι φυτική πρωτεΐνη η οποία βοηθάει τον οργανισμό στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του : Είναι εύκολο στη χρήση, καθώς διατίθεται σε σκόνη καφέ . Ένα γρήγορο και γευστικό ρόφημα για να χάσετε βάρος

Η δυσκολία του αδυνατίσματος

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει επιβαρύνει την υγεία διαφόρων επαγγελματιών και γενικότερα εργαζομένων. Ενώ οι επαγγελματίες είναι απασχολημένοι με τη διαχείριση διαφόρων συναντήσεων και επίσημων εργασιών, ξεχνούν να φροντίζουν την υγεία τους. Αυτό το ελλιπής ενδιαφέρον για υγιεινές συνήθειες αρχίζει να επιβαρύνει γρήγορα την υγεία του ατόμου.

Δεν έχετε την πολυτέλεια να ρισκάρετε την υγεία σας, καθώς μπορεί να αναπτυχθούν πολλαπλά σοβαρά προβλήματα στο σώμα που μπορεί να γίνουν ανίατα. Έτσι, όλα έχουν να κάνουν με τη φροντίδα της υγείας σας που περιλαμβάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, της άσκησης και ενός καλού ύπνου.

Η διαχείριση διαφορετικών υγιεινών συνηθειών δεν είναι εύκολη για τους επαγγελματίες που εργάζονται. Όλες οι δραστηριότητες που αφορούν την υγεία θεωρούνται χρονοβόρες. Έτσι, πολλές εταιρείες βγήκαν μπροστά για να αναπτύξουν καινοτόμα προϊόντα που μπορούν τουλάχιστον να φροντίσουν για τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Οι παράγοντες αδυνατίσματος είναι οι τελευταίες καινοτομίες στον κλάδο της υγείας και της φυσικής κατάστασης που βοηθούν πολλά άτομα να φροντίζουν την υγεία τους, συμβάλλοντας παράλληλα στην γρήγορη απώλεια βάρους.

Οι άνθρωποι αναζητούν πάντα τους χρήσιμους παράγοντες απώλειας βάρους που είναι πολύ λειτουργικοί. Πολλά ποτά για τον έλεγχο του βάρους εξασφαλίζουν αποτοξίνωση, γρήγορη απώλεια βάρους και βελτιωμένο μεταβολισμό. Ας σας παρουσιάσουμε λοιπόν ένα από τα καλύτερα ροφήματα αδυνατίσματος που διατίθενται στην αγορά.

Εξετάσαμε το προϊόν και σας παρουσιάζουμε την καλύτερη αμερόληπτη κριτική από αυτό το θαυματουργό ρόφημα αδυνατίσματος, που βελτιώνει ταυτόχρονα και άλλους παράγοντες στην υγεία σας.

Δηλαδή μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής, που έχει γίνει ένα από τα κορυφαία αυτήν την στιγμή στην αγορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης : Choco Lite

Τα πλεονεκτήματα του Black Latte

black-latte-apoleia-varousΟι καλύτεροι λόγοι για να επιλέξετε το Black Latte ως συνεργάτη στο ταξίδι για την απώλεια βάρους είναι οι παρακάτω:

 • Αποτελεί ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που αποτελείται από τα καλύτερα φυσικά συστατικά και ως εκ τούτου είναι ασφαλές για χρήση σε όλα τα άτομα.
 • Χαρακτηρίζεται ως ένα αποτελεσματικό προϊόν που σας βοηθά να χάσετε βάρος σε αρκετά μικρό διάστημα διάστημα.
 • Δεν συνοδεύεται από παρενέργειες, σε αντίθεση με άλλους παράγοντες αδυνατίσματος. Δεν προκαλεί καμία αδυναμία στο σώμα, αποτελώντας ισχυρό σύμμαχο της απώλειας βάρους και την αύξηση της ενέργειας.
 • Είναι πλήρης ασφαλής και μπορεί να χρησιμοποιείται για μεγάλη διάρκεια για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν αποτελεί παράγοντα αδυνατίσματος που δημιουργεί συνήθεια, καθώς περιέχει μόνο φυσικά συστατικά.
 • Το ρόφημα αυτό είναι εύκολο στην κατανάλωση και έρχεται σε κατάλληλα συσκευασμένη μορφή σκόνης καφέ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα χωρίς καμία προηγούμενη προετοιμασία.
 • Έρχεται με ένα εύκολο άρωμα και την καλύτερη γεύση για τακτική χρήση.
 • Διατίθεται σε προσιτή τιμή και μπορεί να παραγγελθεί σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου.

Τα μειονεκτήματα του

 • Θα πρέπει να περιμένετε για κάποιο διάστημα μετά την παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Αυτό οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση για το προϊόν σε παγκόσμιο επίπεδο.
 • Ως εκ τούτου, συνιστάται να το παραγγείλετε γρήγορα και σε καλή προσιτή τιμή. Επιπλέον, ο εν λόγω καφές είναι ένας δημοφιλής τρόπος απώλειας κιλών και είναι επιρρεπής σε φθηνά και παρόμοια προϊόντα απομίμησης.
 • Ως εκ τούτου, πρέπει να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του brand για να αγοράσετε ένα γνήσιο και αυθεντικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να χάσετε γρήγορα τα περιττά κιλά.

Γιατί να επιλέξω το Black Latte ;

Γιατί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα αδυνατίσματος και οι λόγοι που είναι τόσο δημοφιλές είναι:

 • Είναι ένα μοναδικό ρόφημα καφέ που θα σας βοηθήσει να χάσετε αποτελεσματικά τα περιττά κιλά από το σώμα σας με λιγότερη ή καθόλου πρόσθετη προσπάθεια.
 • Είναι ένα επαναστατικό είδος καφέ που δεν έχει παρενέργειες και μπορείτε να το συμπεριλάβετε στη διατροφή σας χωρίς να ανησυχείτε για τις υπάρχουσες συνθήκες υγείας σας.
 • Χαρακτηρίζεται ιδανικό για επαγγελματίες και αρχάριους σε ένα υγιεινό πρόγραμμα, καθώς χρησιμοποιείται από πολλούς γυμναστές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι, για την απώλεια βάρους.
 • Αποτελείται από τα καλύτερα ποιοτικά συστατικά, όπως το πικολινικό χρώμιο και η L-καρνιτίνη, κ.λπ. Όλα αυτά τα συστατικά λειτουργούν συγχρονισμένα για την εξάλειψη των τοξινών, την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού και την πρόληψη της εναπόθεσης λίπους.
 • Έχει διάρκεια ζωής 24 μηνών που το καθιστά ιδανικό για εφάπαξ χρήση στην οικογένεια.
 • Είναι ένα από τα ιδιαίτερα προσιτά μέσα αδυνατίσματος που διατίθενται στην αγορά και με την έκπτωση που έχει τώρα είναι και ένα απο τα πιο φθηνά προϊόντα αδυνατίσματος που κυκλοφορούν στην αγορά.

Black Latte Τιμή και Αγορά

Μετά από μια λεπτομερή ματιά στα οφέλη του black latte, αλλά και στις λεπτομέρειες του, είναι απολύτως φυσιολογικό να μάθετε την τιμή αυτού του θαυματουργού ροφήματος. Αυτή την στιγμή το ρόφημα δίνεται με έκπτωση 50% από τα 78 ευρώ, στα 39€ . Ωστόσο αν επιλέξετε να παραγγείλετε παραπάνω από ένα τεμάχιο, η έκπτωση θα είναι πολύ μεγαλύτερη και ιδιαίτερα συμφέρουσα.

που να αγορασετε

Που να αγοράσετε το Black Latte

Αφού ρίξετε μια λεπτομερή ματιά στις διάφορες αναζητήσεις σε μεμονωμένες ή πολλαπλές μονάδες του καφέ, μπορείτε να αναζητήσετε το καλύτερο μέρος για να το αγοράσετε.

Ο επίσημος ιστότοπος της εταιρείας www.blacklatte.com είναι η καλύτερη επιλογή για την αγορά λόγω:

 • Είναι δύσκολο να χάσετε τις πολλαπλές εκπτώσεις που προσφέρονται από την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος.
 • Είναι απλό και εύκολο να το παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα εισάγοντας γρήγορα τα στοιχεία και τοποθετώντας την παραγγελία σας. Στη συνέχεια ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσει την παραγγελία σας. Θα παραλάβετε το πακέτο στο σπίτι σας τις επόμενες ημέρες.
 • Η επίσημη ιστοσελίδα προσφέρει δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας ή τον τόπο ηλεκτρονικής παράδοσης.
 • Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές πληρωμή.
 • Ο ιστότοπος της εταιρείας προσφέρει 100% ασφάλεια των προσωπικών και τραπεζικών στοιχείων των διαφόρων πελατών.
 • Παράλληλα προσφέρει προσφέρει εύχρηστη πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε άτομο χωρίς λεπτομερείς γνώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι κριτικές των πελατών

Ένας πελάτης λέει ότι είναι ένας από τους ιδιαίτερα αποδοτικούς παράγοντες για την απώλεια βάρους που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ.

Το Black Latte υπήρξε μεγάλος σύμμαχος στο πρόγραμμα γυμναστικής μου και με βοήθησε να χάσω βάρος. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα τον εν λόγω καφέ αν έχετε περιττά κιλά και θέλετε γρήγορη απώλεια βάρους.

Η δεύτερη πελάτισσα του μοιράζεται την εμπειρία της για την απώλεια βάρους ήταν 105 κιλά πριν αρχίσει να το χρησιμοποιεί και αφού το χρησιμοποίησε για 45 ημέρες συνεχώς, το βάρος της μειώθηκε στα 80 κιλά. (Η μεγαλύτερή της βοήθεια ήταν όταν έχασε τα πρώτα 12 κιλά).

Είμαι ερωτευμένη με τη γεύση και την αποτελεσματική λειτουργία του καφέ που λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς να παρεμβαίνει στις λειτουργίες του σώματος και του μεταβολισμού.

Ο τρίτη πελάτης του το χαρακτηρίζει ως θαυματουργό . Ασχολείται με τη βιομηχανία του μόντελινγκ και ως εκ τούτου πρέπει να διαχειρίζεται το βάρος της ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια των αποστολών της στο μόντελινγκ.

Το Black Latte είναι χρήσιμο στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα και στη διαχείριση του σωματικού μου βάρους. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το εν λόγω σκεύασμα σε όλα τα μοντέλα που θέλουν να χάσουν γρήγορα κιλά.

Η άποψη μας για αυτό το ρόφημα

Πλεονεκτήματα Black LatteΘα πρέπει να αναφέρουμε πως η προηγούμενη φόρμουλα αυτού του ροφήματος είχε στην σύνθεση της άνθρακα. Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που χρησιμοποιείται σε πολλά συμπληρώματα διατροφής και θεωρείται ότι έχει μεγάλη απορροφητική και αποτοξινωτική ικανότητα.

Ωστόσο επειδή στην Ελλάδα με νόμο απαγορεύτηκε ο ενεργός άνθρακας ως συστατικό σε συμπληρώματα, η νέα φόρμουλα του Black Latte έχει αντικαταστήσει τον άνθρακα και πλέον δεν υπάρχει μέσα στα συστατικά αυτό υλικό.

Έχουμε να κάνουμε με ένα ρόφημα το οποίο διαθέτει μια επαναστατική φόρμουλα αδυνατίσματος που συνδυάζει τα καλύτερα συστατικά για την απώλεια βάρους και την αποτοξίνωση του οργανισμού. Είναι εύκολο να διαχειριστείτε την υγεία σας ακόμη και στον πιο πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Η φυσική και πρωτότυπη ποιότητα εγγυάται την ασφαλή κατανάλωση του σκευάσματος σε σχέση με τους επιθετικούς παράγοντες καύσης λίπους που προκαλούν αδυναμία στο σώμα σας.

Το καλύτερο μέρος της χρήσης του τείνει να είναι η γεύση του, η ευκολία στη χρήση και η προσιτή τιμή.

Το πόσα κιλά μπορείτε να χάσετε χρησιμοποιώντας αυτό το ρόφημα εξαρτάτε από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες πολύ γρήγορα θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αρπάξτε την ευκαιρία και παραγγείλτε τωρα το προϊόν αυτό για να εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες εκπτώσεις που προσφέρει η εταιρεία. Απολαύστε ένα γευστικό ρόφημα το οποίο σας προσφέρει υγεία σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος τοξίνες και άγχος.

Σε ένα μήνα το λίπος θα έχει αρχίσει να υποχωρεί, θα νιώσετε την διαφορά στο κορμί σας, αλλά και στην ενέργεια σας, νιώθοντας το σώμα σας σε αρκετά καλύτερη κατάσταση.

Αν λοιπόν έχετε περιττά κιλά και αναζητείται ένα εύγευστο και αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο θα είναι σύμμαχός σας στην καθημερινή μάχη του αδυνατίσματος, το Black Latte είναι η καλύτερη επιλογή για σας.

Black Latte Αποτελέσματα

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, αλλά και διάφορες μαρτυρίες χρηστών που βρήκαμε στο διαδίκτυο, τα αποτελέσματα από την χρήση του Black Latte είναι θεαματικά:
1. Απορροφά το αποθηκευμένο λίπος, μετατρέποντάς το σε ενέργεια
2. Αποβάλει τις τοξίνες από το σώμα
3. Μειώνει την όρεξη και δίνει ενέργεια
4. Αφαιρεί τα περιττά υγρά από το σώμα
5. Παράγει ντοπαμίνη (την ορμόνη της ευτυχίας)

Black Latte Φαρμακείο

Παρόλο που πρόκειται για ένα προϊόν που συγκαταλέγεται στα συμπληρώματα διατροφής, δεν θα το βρείτε σε κανένα φαρμακείο. Μπορείτε να αγοράσετε το black latte μόνο από το επίσημο site της εταιρείας που είναι το www.blacklatte.com

Black Latte Απάτη

Τα συμπληρώματα διατροφής και ειδικά τα διαιτητικά προϊόντα δεν έχουν την ίδια απόδοση σε όλους τους ανθρώπους. Το πόσο γρήγορα μπορεί να αποδώσει ένα προϊόν στον κάθε οργανισμό εξαρτάται από την ηλικία, τον μεταβολισμό, την καθημερινή δραστηριότητα και τα κιλά που θέλει να χάσει ο καθένας. Δεν θα λέγαμε ότι το συγκεκριμένο ρόφημα είναι απάτη από την στιγμή που έχει πάρει έγκριση κυκλοφορίας από κρατικούς οργανισμούς σε Ελλάδα, ΗΠΑ και Ισραήλ

Βlack Latte παρενέργειες

Τα συστατικά του Black late είναι απολύτως φυσικά και για αυτό δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες από όσους το δοκίμασαν.

Black Latte Κριτική 39€
black-latte-paraggelia

Product Name: Black Latte

Product Description: Το ρόφημα Black Latte είναι ένα νέο προϊόν με γεύση που δεν διαφέρει από το πολυαγαπημένο latte αλλά που περιέχει φυσικά συστατικά, τα οποία ενεργούν απορροφώντας το λίπος το οποίο και διασπούν, σας βοηθάει να χάνετε κιλά, αφαιρώντας όλες τις τοξίνες από το σώμα.

Brand: Black Latte

Offer price: 39.00

Currency: EUR

Availability: InStock

Offer URL: https://www.misswebbie.gr/offer/black-late/

Black Latte Αγορά