Rhino Correct : Διορθώστε αποτελεσματικά το σχήμα της μύτης

Photo of author
Written By Achilleas Kandis

Rhino Correct Κριτική

Το σχήμα της μύτης μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση ενός προσώπου. Είναι ένα χαρακτηριστικό για το οποίο πολλοί άνθρωποι είναι ανασφαλείς και θα ήθελαν πολύ να το αλλάξουν αν είχαν τα χρήματα.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τέτοιες πολυτέλειες, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ θέλουν ή χρειάζονται τη χειρουργική επέμβαση.

Το Rhino Correct μπορεί να είναι η οικονομική απάντηση στη διόρθωση του σχήματος της μύτης χωρίς να μπείτε κάτω από το μαχαίρι του χειρούργου.

Rhino-CorrectΤι είναι το Rhino Correct

Το Rhino Correct είναι ένας νάρθηκας για τη διόρθωση της εμφάνισης της μύτης. Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άνδρες και γυναίκες στο σπίτι. δεν απαιτούνται ειδικές δεξιότητες ή εκπαίδευση για τη λειτουργία.

Ο νάρθηκας έχει το σχήμα ενός κλιπ, το οποίο σας επιτρέπει να διορθώσετε το μήκος και το σχήμα της μύτης χωρίς χειρουργική επέμβαση / πλαστική χειρουργική.

Οι πλαστικές εγχειρίσεις πολλές φορές είναι επώδυνες και τα αποτέλεσμα τους αρκετές φορές δεν μπορούν να προβλεφθούν.

Σίγουρα θα έχετε δει ή θα έχετε ακούσει κάποιες φορές, ανθρώπους να κάνουν μηνύσεις σε κλινικές και πλαστικούς χειρούργους, επειδή το αποτέλεσμα της επέμβασης δεν ήταν αυτό που περίμεναν.

Η χρήση του Rhino Correct θα σας επιτρέψει να έχετε μια ασφαλή προσέγγιση στην διόρθωση των ατελειών της μύτη σας, χωρίς μεγάλα έξοδα και τον πόνο του χειρουργείου.

Πως χρησιμοποιείται το Rhino Correct

Ο νάρθηκας πρέπει να φοριέται για τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για δύο ώρες την κάθε φορά . Η διάρκεια της θεραπείας είναι συνήθως οι 3 μήνες, όλα όμως εξαρτώνται από τις αλλαγές που επιθυμούμε, τα αρχικά χαρακτηριστικά της μύτης και την ηλικία. Το μανταλάκι  δεν πιέζει καθόλου τα ρουθούνια, αρκεί να το τοποθετήσετε σωστά, τοποθετώντας την παράλληλα με το πίσω μέρος της μύτης. Το κάτω μέρος της ρινο κορεκτ πρέπει να έρχεται σε επαφή με την άκρη της μύτης.

Πώς λειτουργεί το Rhino Correct

To κλιπ έχει άμεση επίδραση στο χόνδρινο τμήμα της μύτης. Λόγω της συνεχούς μηχανικής συμπίεσης, το χόνδρινο τμήμα αρχίζει να παίρνει το σωστό σχήμα.

Το Rhino Correct λειτουργεί κουμπώνοντας τη μύτη σε τέλεια ευθυγράμμιση και ανασηκώνει την άκρη της μύτης για να δώσει μια πιο “γαλλική” εμφάνιση μετά από τακτική χρήση.

Η βασική του λειτουργία πάντως είναι να ευθυγραμμίσει σωστά την μύτη σας για να επαναφέρει την συμμετρία στο πρόσωπο σας.

14 ημέρες μετά τη συνεχή χρήση του Rhino Correct και εφόσον έχετε εφαρμόσει την προτεινόμενη χρήση (τρεις φορές την εβδομάδα για 2 ώρες), θα μπορείτε να παρατηρήσετε ήδη τις πρώτες αλλαγές στον σχηματισμό της μύτης. Θα διαπιστώσετε πως η μύτη σας έχει γίνει πιο λεία και πιο στενή, αλλά προσοχή για να υπάρχουν μόνιμα αποτελέσματα δεν πρέπει να διακόψετε τη χρήση του.

Σύνθεση του Rhino Correct

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από διαφανές, υποαλλεργικό πλαστικό, το οποίο είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Η σύνθεση του έχει αναπτυχθεί προσεκτικά για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατά την χρήση του Rhino correct δεν παραμένουν ίχνη στο δέρμα, δεν θα δείτε μελανιές η οποιαδήποτε άλλη βλάβη στο δέρμα σας. Η άκρη της μύτης σας διορθώνεται σταδιακά και γίνεται πολύ πιο όμορφη και αρμονική με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Το προϊόν ζυγίζει μόνο 15 γραμμάρια και είναι εύκολο στη μεταφορά.

Οι επιστήμονες που σχεδίασαν αυτό το προϊόν μας ενημερώνουν πως η χρήση του δεν έχει κανέναν κίνδυνο για την υγεία, δεν εμποδίζει την αναπνευστική λειτουργία και για αυτό το λόγο έχουν πάρει από την αρμόδια Ευρωπαϊκή επιτροπή πιστοποιητικό ποιότητας .

Οι ειδικοί έχουν διαπιστώσει ότι η χρήση του Rhino Correct μειώνει το μήκος και το πλάτος της μύτης, εξομαλύνει την καμπούρα και εξαλείφει την ασυμμετρία.

Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να ολοκληρώσετε την πλήρη θεραπεία και να μην σταματήσετε την χρήση ακόμη και μετά την αρχική βελτίωση της εμφάνισης. Το προϊόν, σύμφωνα με τους ειδικούς, βοηθά στην εξάλειψη και των ελαττωμάτων που προέρχονται από διάφορους τραυματισμούς.

Πλεονεκτήματα του Rhino Correct

Τα οφέλη από τη χρήση αυτής της συσκευής είναι τα εξής:

 • Διορθώνει αποτελεσματικά το σχήμα της μύτης χωρίς καμία αισθητική χειρουργική επέμβαση
 • Σε σχέση με την χειρουργική επέμβαση είναι πολύ πιο φθηνό και αποτελεσματικό
 • Δεν χρειάζονται συνταγές για τη χρήση του Rhino Correct
 • Δεν περιέχει χημικές ουσίες και δεν χρειάζεται να συνοδευτεί με φάρμακα για να λειτουργήσει
 • Μπορείτε να κάνετε εύκολα παραγγελία
 • Απλό και εύκολο στη χρήση

Κριτικές πελατών

“Από την παιδική μου ηλικία, δεν ήμουν ικανοποιημένη με το σχήμα της μύτης μου. Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν δυνατόν να εξοικονομήσω χρήματα για πλαστική χειρουργική επέμβαση, η οποία θα εξάλειφε την καμπούρα. Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να δοκιμάσω το Rhino Correct. Δεν πίστευα καν ότι το αποτέλεσμα θα ήταν τόσο εκπληκτικό. Τώρα η μύτη μου φαίνεται πολύ πιο ελκυστική και η καμπούρα είναι σχεδόν αόρατη. Νομίζω ότι αν συνεχίσω να χρησιμοποιώ το κλιπ, θα εξαφανιστεί εντελώς”.

Ελευθερία Ζιγούρα 13/11/21

“Είχα ήδη αποφασίσει να κάνω ρινοπλαστική όταν ένας φίλος με συμβούλεψε να δοκιμάσω το Rhino Correct. Η φίλη μου το είχε δοκιμάσει και μου είπε πως με τη βοήθεια αυτού του κλιπ, κατάφερε να αναδιαμορφώσει τη μύτη της χωρίς χειρουργική επέμβαση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η τιμή του Rhino Correct είναι αρκετά χαμηλή, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Είναι αλήθεια ότι δεν πίστευα πραγματικά στην αποτελεσματικότητα του κλιπ. Τώρα εγώ η ίδια θα συστήσω αυτό το θαυματουργό κλιπ στους φίλους μου. Γιατί πραγματικά βοηθάει και το σχήμα της μύτης αλλάζει”.

Μαρία Ζαρίφη 29/10/21

“Πριν δοκιμάσω το προϊόν, δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι τα ασύμμετρα ρουθούνια θα μπορούσαν να γίνουν απολύτως συμμετρικά. Εφόσον δεν είχα χρήματα για επέμβαση είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι θα ζούσα με αυτό το ελάττωμα. Ευτυχώς, συνάντησα μια διαφήμιση για το Rhino Correct και αποφάσισα να δοκιμάσω αυτή την ασυνήθιστη θεραπεία. Το κλιπ είναι εύκολο στη χρήση, δεν προκαλεί δυσφορία και πόνο και, το σημαντικότερο, είναι αποτελεσματικό. Δεν έμεινε ούτε ίχνος από το ελάττωμα που είχα αρχικά”.

Θάλεια Κανελίδου 22/10/21

“Παράγγειλα το συγκεκριμένο προϊόν αρχές του καλοκαιριού. Ειλικρινά, δεν πίστευα ότι θα δουλεύει και στην αρχή η αίσθηση μου όταν είχα τον νάρθηκα στη μύτη μου ήταν λίγο δυσάρεστη, αλλά στη συνέχεια τον συνήθισα. Η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα! Έλυσε το πρόβλημα που είχα (φαρδιά μύτη) περίπου σε 2 με 2 1/2 μήνες. Τώρα το πρόσωπό μου δείχνει πολύ πιο συμμετρικό και όμορφο.”

Μαρίνα Β. 14/09/21

Πριν και Μετά

Πριν και Μετά

Πριν και Μετά

rhino_correct-prin-meta

Ενδείξεις χρήσης

Η χρήση του Rhino-Correct ενδείκνυται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Πολύ φαρδιά μύτη,
 • Όταν υπάρχει καμπούρα,
 • Όταν έχουμε ασύμμετρα ρουθούνια,
 • Παραμόρφωση της μύτης λόγω τραυματισμού.

Αντενδείξεις

 • Η διόρθωση της μύτης Rhino-Correct θα πρέπει να εγκαταλειφθεί προσωρινά εάν έχετε τα ακόλουθα προβλήματα:
 • Εκδορές και γρατζουνιές στη μύτη.
 • Οξείες φλεγμονώδεις διεργασίες στις περιοχές του δέρματος που έρχονται σε επαφή με το κλιπ.
 • Μολυσματικές ασθένειες της ανώτερης αναπνευστικής οδού, οι οποίες συνοδεύονται από οίδημα του ρινικού βλεννογόνου και ρινική καταρροή, νεοπλάσματα. Για παράδειγμα, κονδυλώματα ή κρεατοελιές.

Είναι τα αποτελέσματα τα ίδια σε όλους;

Τα αποτελέσματα του Rhino Correct μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Η ηλικία είναι ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει διαφορά στα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, ένας ηλικιωμένος ενήλικας θα δει λιγότερα αποτελέσματα σε σύγκριση με ένα νεαρό άτομο που χρησιμοποιεί το ίδιο προϊόν.

Η γνώμη του ειδικού

rhino correct doctor

Rhino Correct Τιμή και Αγορά – Που να αγοράσετε

Καταρχήν να πούμε πως όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αγοράσουν το Rhino Correct μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος www.rhino-correct.com. H εταιρεία που το έχει κατασκευάσει έχει τιμολογήσει το προϊόν αρχικά στα 78 ευρώ, αλλά οι αναγνώστες και αναγνώστριες του misswebbie έχουν έκπτωση 50% , οπότε η τιμή που θα το πάρετε είναι στα 39 ευρώ.

*Συνιστούμε σε όποιον θέλει να αγοράσει το Rhino Correct, να το κάνει μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα για να αποφύγει την αγορά πλαστών προϊόντων που κυκλοφορούν.

Η άποψή μας

rhino correct agoraΗ αισθητική χειρουργική είναι μια πολυτέλεια που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά. Το Rhino Correct δίνει σε όλους την ευκαιρία να φτιάξουν τις αισθητικές ατέλειες της μύτης τους, όπως αυτό θα γινόταν με την επέμβαση της αισθητικής χειρουργικής, σε μια τιμή όμως που είναι αμελητέα σε σύγκριση με μια πραγματική επέμβαση.

Πέρα από την πραγματική τιμή της χειρουργικής επέμβασης, εάν η επέμβαση πάει στραβά, το πρόσθετο κόστος της διορθωτικής επέμβασης θα εκτοξευθεί στα ύψη. Σε αντίθεση με την αισθητική χειρουργική, αυτό το προϊόν δεν έχει παρενέργειες ή πιθανότητες να πάει στραβά. Το γεγονός αυτό εξαλείφει το φόβο των κακοτεχνιών στις χειρουργικές επεμβάσεις. Η τακτική χρήση του Rhino Correct δεν προκαλεί πόνο, σε αντίθεση με τη χειρουργική επέμβαση.

Το Rhino Correct είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στη χειρουργική ρινοπλαστική. Ως αποτέλεσμα της χρήσης του κλιπ, το σχήμα της μύτης αλλάζει πραγματικά στους ασθενείς και εξαλείφονται μικρές ατέλειες της μύτης. Επιπλέον, το ρινο κορεκτ δεν προκαλεί παρενέργειες και είναι απολύτως ασφαλές. Το κυριότερο είναι να το χρησιμοποιείτε αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες και να μην φοράτε το κλιπ εάν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση του.

Το Rhino Correct είναι το μοναδικό προϊόν που μπορεί να βοηθήσει στη διόρθωση του σχήματος της μύτης χωρίς φάρμακα ή χημικά. Ο φυσικός τρόπος ρύθμισης του σχήματος της μύτης είναι αυτό που αναζητούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Συχνές Ερωτήσεις

Rhino Correct Φαρμακείο

Δεν θα βρείτε αυτό το προϊόν σε κανένα φαρμακείο, η εταιρεία έχει αποφασίσει να το διαθέτει μόνο από τον επίσημο ιστότοπο www.rhino-correct.com

Rhino Correct Οδηγίες Χρήσης

Σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρείας για να επιτύχετε ορατά αποτελέσματα, θα πρέπει να φοράτε τον νάρθηκα Rhino-Correct από 2 έως 4 φορές την εβδομάδα, για 2 ώρες την κάθε φορά.

Πόσο κοστίζει και που να αγοράσετε

Το Rhino correct έχει αρχική τιμή τα 78 ευρώ, αλλά για όλους τους φίλους και φίλες του misswebbie υπάρχει έκπτωση 50%. Μπορείτε να το παραγγείλετε online και να πάρετε την έκπτωση, κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Μπορεί να γίνει διόρθωση της μύτης στο σπίτι;

Το Rhino Correct είναι μια εναλλακτική μέθοδος της ρινοπλαστικής για την διόρθωση του σχήματος της μύτης σας. Αν ακολουθήσετε κατά γράμμα της οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ρhino Correct Απάτη ή Αλήθεια

Από την έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί πως το συγκεκριμένο προιόν είναι απάτη. Αντιθέτως βρήκαμε κριτικές και απόψεις σε διάφορα φόρουμ από χρήστες που σχολιάζαν θετικά την εμπειρία τους με το Rhino Correct

Εχω στραβό ρινικό διάφραγμα, μπορεί να διορθωθεί με το Rhino Correct;

Aν το ρινικό διάφραγμα είναι στραβό, εμποδίζει την ομαλή ροή του αέρα και κάνει την αναπνοή της μύτης από δύσκολη έως αδύνατη! Αν έχετε λίγο ή μέτρια στραβό ρινικό διάφραγμα, το Rhino Correct μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα σας. Αν έχετε πολύ στραβό διάφραγμα είναι καλύτερά να ζητήσετε την γνώμη ειδικού γιατρού γιατί πολύ πιθανόν να χρειαστείτε κάποια χειρουργική επέμβαση όπως η rhinoplasty.

Rhino Correct Κριτική 39€
Rhino-Correct

Product Name: Rhino Correct

Product Description: Το Rhino correct θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το σχήμα της μύτης σας στο σπίτι, με οικονομικό τρόπο και χωρίς να υποστείτε το νυστέρι του πλαστικού χειρούργου.

Brand: Rhino Correct

Offer price: 39.00

Currency: EUR

Availability: InStock

Offer URL: https://www.misswebbie.gr/offer/rhino-correct/

Rhino Correct Αγορά