Foliactive Laser

Foliactive Laser

Το Foliactive Laser είναι μια χτένα λέιζερ για την τριχόπτωση που θα σας βοηθήσει στην πρόληψη του προβλήματος και θα αποτρέψει την πτώση των μαλλιών σας. Οι ιδιότητες του λέιζερ, τόνωση και ανάπλαση εφαρμόζεται στα θυλάκια της τρίχας για να τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία Vibratonic®, μια εντελώς καινοτόμα και κατοχυρωμένη πρακτική με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η νέα αυτή πρακτική βασίζεται σε κραδασμούς με δράση το μασάζ που παρέχει διέγερση του αίματος της ροής του τριχωτού της κεφαλής. Τώρα επίσης, θα το βρείτε με την νέα λειτουργία φόρτισης USB που το καθιστά πολύ πιο άνετο.

Τεχνικές λεπτομέρειες

✓ Προϊόν:  Foliactive Laser

✓ Σημείωση: Βοηθά την ανάπτυξη των μαλλιών με τη θεραπεία λέιζερ και τη τεχνολογία με Vibratonic®.

✓ Μορφή:ηλεκτρονική συσκευή αισθητικής

✓ Τεχνολογία Vibratonic®: βασίζεται στη μικρή επίδραση δόνησης με εφαρμογή μασάζ όπου διεγείρει την κυκλοφορία των θυλάκιων της τρίχας

✓ Σύστημα: Θεραπεία με λέιζερ και σύνδεση USB

Δώρο οδηγός για περιποίηση των μαλλιών!

Με την αγορά οποιουδήποτε από τα προϊόντα Foliactive,  θα αποκτήσετε δωρεάν τον Online οδηγό περιποιήσης μαλλιών και θα γνωρίσετε όλα τα αίτια της τριχόπτωσης και την ιδιαίτερη φροντίδα που μπορείτε να δώσετε στα μαλλιά σας, ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα της τριχόπτωσης με ένα πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Σε μια έρευνα που έγινε σε 250 άτομα που χρησιμοποίησαν το Foliactive Laser  και τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν τον προϊόν με άριστα τα 5 ⭐⭐⭐⭐⭐, έλαβε μέσο όρο  (190 votes, average 4,00 out of 5) ⭐⭐⭐⭐
Τιμή: 149.95 €
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Πως λειτουργεί η τεχνολογία του Foliactive Laser για την τριχόπτωση;

Η καταπολέμηση της τριχόπτωσης με φυσικό τρόπο χάρη στο συνδυασμό του φωτός λέιζερ και τη τεχνολογία Vibratonic® βασισμένη στις μικρο-δονήσεις που δρουν για την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Με αυτό τον τρόπο, τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα μαλλιά φτάνουν εύκολα στα τριχοθυλάκια.

Αυτά τα θρεπτικά συστατικά παρέχονται από τα συμπληρωματικά προϊόντα όπως τα χάπια Foliactive Pills και Foliactive Spray, όποτε είναι καλό να συνδυαστούν με αυτή τη θεραπεία και τις διάφορες παραλλαγές της.

Τόσο οι μικρο-δονήσεις όσο και οι φωτεινές ακτίνες της χτένας διαπερνούν το δέρμα για να αυξήσουν τη ροή του αίματος, οξυγονώνοντας και παρέχοντας τις θρεπτικές ουσίες στους ιστούς. Ο συνδυασμός της ακτινοβολίας και του μασάζ αυξάνουν τη θερμοκρασία στους ιστούς προκαλώντας αγγειοδιαστολή και επιτυγχάνει με αυτόν τον τρόπο καλύτερη θρεπτική επίτευξη των τριχοθυλακίων.

Η διέγερση του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής από το μήκος κύματος του φωτός της θεραπείας με λέιζερ, βελτιώνει τη δράση των κυττάρων κάνοντας περισσότερα θρεπτικά συστατικά να φθάνουν στο τριχωτό της κεφαλής.

θρεψη-τριχοφυλακιων

laser hair therapy

???? Αποτρέπει την τριχόπτωση
???? Βοηθάει την ανάπτυξη των μαλλιών
???? Βελτιώνει την κυκλοφορία στα τριχοειδή θυλάκια

Αποτελέσματα της χτένας Foliactive Laser

  • Μείωση της απώλειας των μαλλιών
  • Ενίσχυση της ρίζας των μαλλιών
  • Πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά

Η Τεχνολογία του Foliactive Laser

 Πατενταρισμένη τεχνολογία Vibratonic

  • Το σύστημα με μικρο-δονήσεις διευκολύνει την κυκλοφορία τους αίματος στο τριχοειδή της κεφαλής, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της τρίχας, δεδομένου ότι λαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μέσω του αίματος

 Φως λέιζερ για την ενίσχυση της τρίχας

  • Οι ακτίνες φωτός που εκπέμπει το Foliactive Laser αυξάνουν την θερμοκρασία των ιστών του τριχωτού της κεφαλής δημιουργώντας αυξημένη ροή αίματος. Με τον τρόπο αυτό λαμβάνονται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ενισχύονται οι θύλακες της τρίχας πιο εύκολα.

 Ενσωμάτωση λειτουργία φόρτισης μέσω USB σε νέα θήκη

  • Η λειτουργία φόρτισης του Foliactive Laser και η θήκη έχουν σχεδιαστεί για την εύκολη του χρήση. Η νέα μορφή φόρτισης με USB, μαζί με την μικρότερη θήκη, κάνουν την χτένα ακόμα πιο ευκολόχρηστη

Ο τρόπος χρήσης του Foliactive Laser

Εξαρτήματα του Foliactive Laser

Η θήκη του νέου Foliactive Laser αποτελείται από το σύνολο των εξαρτημάτων που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του προϊόντος.

 

????️ Χτένα λέιζερ: Εμφανίζει την οθόνη και τα δυο κουμπιά που συνθέτουν τη χτένα για να την κάνουν να λειτουργήσει.

????️ Καλώδιο φόρτισης: Τώρα με ένα βύσμα USB στην κορυφή της χτένας κάνει πιο άνετη την λειτουργία του.

????️ Ανταλλακτικά χτένες: Δυο διαφορετικές χτένες, μια μαλακή κεφαλή χτένας που είναι ήδη εγκατεστημένη και μια πολύ ισχυρότερη για αλλαγή.

????️ Θήκη: Για να αποθηκεύσετε και να τη μεταφέρετε ακόμα πιο εύκολα.

Πιστοποιητικά ελέγχου ποιότητας του Foliactive Laser

pistopoitika-1

Χτένα Laser Foliactive

Τιμή: 139.95€ + Φόροι + Μεταφορά = 149.95€

Τιμή μας: 149.95€ 149.95€

Πλήρης θεραπεία μαλλιών για 1 μηνα + την Laser χτένα

Τιμή: 199.95€ + Φόροι + Δωρεάν Μεταφορά = 199.95€

Τιμή μας: 499.95€ 199.95€