PhenQ – ίσως το καλύτερο χάπι αδυνατίσματος

Photo of author
Written By Aλ Χασούντ Αλεξάνδρα

Περιεχόμενα

Το PhenQ είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν στον τομέα των χαπιών αδυνατίσματος λόγω της μοναδικής φόρμουλας των πέντε φυσικών συστατικών που χρησιμοποιεί. Το PhenQ είναι με λίγα λόγια ένα χάπι αδυνατίσματος που έχει φτιαχτεί για να λαμβάνεται στα δύο πρώτα γεύματα της ημέρας με σκοπό να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά το πάχος. Το χάπι αυτό δεν μπορεί να βρεθεί στα καταστήματα, επομένως οι χρήστες θα πρέπει να το βρουν και να το αγοράσουν απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο www.phenq.com

Αποκτήστε το σώμα που θέλετε με τo χάπι αδυνατίσματος PhenQ

Η παχυσαρκία στις μέρες μας είναι ένα όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα, το οποίο δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί. Οι συζητήσεις για αυτό το θέμα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες είτε αν πραγματικά κάποιοι αποφασίζουν να χάσουν βάρος μέσω άσκησης, είτε γιατί έχουν αποφασίσει να δοκιμάσουν διάφορα συμπληρώματα όπως PhenQ, είτε απλά γιατί κάποιοι θέλουν να μιλήσουν για να αναζητήσουν συμβουλές.

Αν είστε υπέρβαρη και έχετε αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να χάσετε τα περιττά κιλά, σίγουρα θα χρειαστείτε κάποια βοήθεια επειδή στην αρχή κοιτάζετε τον δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας και αυτός είναι γεμάτος αβεβαιότητες, αμφιβολίες και προκλήσεις.

Η απώλεια πάχους είναι δύσκολη. Και η ζωή δεν είναι εύκολη όταν είστε υπέρβαροι. Τείνει να συνθλίβει την αυτοεκτίμηση και προκαλεί κάποιες στιγμές κατάθλιψης και κοινωνικού άγχους επειδή διαφέρετε λόγω κιλών σε σχέση με τα πρότυπα που επικρατούν στην κοινωνία μας.

Εκτός όμως από τα θέματα εμφάνισης και ψυχολογίας λόγω των πολλών κιλών, υπάρχει και το πολύ σοβαρό θέμα της υγείας.  Πολλά προβλήματα υγείας και ασθένειες σχετίζονται με το υπερβολικό βάρος και αυτά τα προβλήματα τείνουν να μεγαλώνουν όσο μεγαλώνει και η ηλικία.

Προβλήματα όπως: τα καρδιακά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση, θρόμβους αίματος, εγκεφαλικό επεισόδιο, διάφορα καρδιαγγειακά προβλήματα, άσθμα, διαβήτη και ούτω καθεξής είναι μερικά από αυτά που προκαλούν ή θα προκαλέσουν τα πολλά κιλά στο σώμα μας.

Ο κατάλογος δεν τελειώνει πραγματικά, και ένας μεγάλος αριθμός από αυτά μπορεί να αποβεί μοιραίος. Για όλους όσους είναι υπέρβαροι αυτοί οι λόγοι θα έπρεπε να είναι αρκετοί ώστε να έχουν μεγάλη θέληση προκειμένου να χάσουν βάρος.

Μερικές φορές όμως η θέληση από μόνη της δεν αρκεί, και υπάρχει τόση παραπληροφόρηση εκεί έξω, από δίαιτες που δεν πιάνουν, μέχρι προγράμματα άσκησης που σας κλέβουν τα χρήματα και χάπια αδυνατίσματος που σας λένε ψέματα. Κάθε μέρα διάφορα site προσπαθούν με παραπλανητικούς τρόπους να σας πάρουν τα κλικ και τα χρήματά σας, αν μπορούν.

Εμείς κάναμε μια πολύ σοβαρή έρευνα και μαζέψαμε πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν. Πιστεύουμε απόλυτα σύμφωνα με όλα αυτά που έχουμε στα χέρια μας και θα σας αναλύσουμε πιο κάτω πως το χάπι PhenQ μπορεί να κάνει αν ακολουθήσετε τις οδηγίες όλα αυτά που υπόσχεται να κάνει.  Έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, με φυσικό τρόπο θα βοηθήσει το σώμα σας να καταλάβει από μόνο του πως μπορεί να διορθώσει κάποια πράγματα.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τα συστατικά του PhenQ, τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και τον σωστό τρόπο χρήσης του. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη καλύτερη επιλογή για εσάς και να αποφασίσετε μόνοι σας αν το χάπι  PhenQ είναι κατάλληλο για εσάς.

phenq agoraste

PhenQ Κριτική

Το PhenQ δεν είναι ακριβώς ένα παραδοσιακό συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Βλέπετε, σε αντίθεση με τα κανονικά συμπληρώματα, το PhenQ έχει μερικές διαφορετικές δράσεις. Συγκεκριμένα, λειτουργεί για να καταστείλει την όρεξη, να ενισχύσει την ενέργεια, να κάψει λίπος και να αποτρέψει τον σχηματισμό του λίπος.

Το έφτιαξαν επιστήμονες πραγματοποιώντας έρευνα σε διάφορα εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνες και μέταλλα. Αφού αποφάσισαν ποια προϊόντα πρέπει να μπουν στην φόρμουλα και σε τι ποσότητες θα έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα, έφτιαξαν το καλύτερο προϊόν για την απώλεια των περιττών κιλών.

Για παράδειγμα ένα από τα κύρια συστατικά του PhenQ, το α lacys reset, έχει δείξει ότι, από μόνο του, μπορεί να κάψει 7,24% του σωματικού τους λίπους, 3,44% του βάρους και να αυξήσει τη μυϊκή μάζα κατά 3,8%.

Aυτό είναι ένα μόνο συστατικό από όλα αυτά που υπάρχουν στο PhenQ, αντιλαμβάνεστε πόσο πολύ μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό σας να χάσει κιλά όλα τα συστατικά μαζί. Να αναφέρουμε πως πρόκειται για φυσικά συστατικά, όχι συνθετικά, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά ασφαλή.

Το PhenQ είναι ένα χάπι φτιαγμένο από επιστήμονες, με έμφαση στο να είναι το καλύτερο δυνατό, και η εταιρεία που το κατασκευάζει δίνει μεγάλη προσοχή σε αυτό. Προσλαμβάνει τους καλύτερους ανθρώπους για να φτιάξει το καλύτερο προϊόν, με κάθε ειδικότητα, από συμβούλους υγείας, χημικούς τροφίμων, έως ειδικούς γυμναστές και διατροφολόγους.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως το phenQ με την σύσταση που έχει βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τον οργανισμό μας να παράγει την L καρνιτίνη. Η L-Καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που δημιουργείτε υπο κάποιες προϋποθέσεις στο ανθρώπινο σώμα. Για να μπορέσει ο οργανισμός να συνθέσει την l carnitine, απαιτούνται να υπάρχουν κάποια αμινοξέα και βιταμίνες όπως είναι η λυσίνη, η βιταμίνη C, ο σίδηρος, και η βιταμίνη Β6.

Η L-Καρνιτίνη, βοηθάει τον οργανισμό στην διαδικασία παραγωγής ενέργειας από το λίπος. Αποθηκεύεται κυρίως στους μυς που βρίσκονται στον σκελετό μας, στην καρδιά, στον εγκέφαλο και γενικά όπου ο οργανισμός την χρειάζεται για να μετατρέψει τα λιπαρά οξέα σε ενέργεια.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα:

 • Όλα τα φυσικά συστατικά, είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση ασφαλέστερα από τις συνθετικές εναλλακτικές λύσεις.
 • Παράγεται από μια αξιόπιστη εταιρεία, όχι από έναν απατεώνα με μια ψεύτικη επιχείρηση που μπορεί να εξαφανιστεί ανά πάσα ώρα και στιγμή.
 • Εμφανίζει αποτελέσματα σχετικά γρήγορα.
 • Εκτός από την οξείδωση του λίπους, είναι επίσης μια καλή πηγή ασβεστίου.
 • Μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της όρεξης και στην ενίσχυση της ενέργειας.
 • Διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, ώστε να μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι.
 • Δεν χρειάζεται οποιαδήποτε μορφή συνταγής από γιατρό ή νοσοκομείο για να το παραγγείλετέ.
 • Ψηφίστηκε ως ο #1 καλύτερος λιποδιαλυτής από το Men’s Journal

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά ή έγκυες/ θηλάζουσες μητέρες.
 • Έχει την καφεΐνη ως συστατικό, το οποίο είναι διεγερτικό και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ύπνου εάν το πάρετε λίγο πριν την ώρα του ύπνου.
 • Μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσω του διαδικτύου και πουθενά αλλού.

Τα Συστατικά του PhenQ

Όπως κάθε εταιρεία φυτικών συμπληρωμάτων, έτσι και η εταιρεία που παρασκευάζει το χάπι PhenQ είναι υποχρεωμένη να αναφέρει τα συγκεκριμένα συστατικά που χρησιμοποιεί. Θα παραθέσουμε ποια είναι αυτά και τα αποτελέσματά τους για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το προϊόν.

Σκόνη Capsimax

Capsimax σκόνη είναι ένα μείγμα από διάφορα συστατικά, το οποίο περιλαμβάνει capsicum, πιπεριά, καφεΐνη, και βιταμίνη Β3. Η σκόνη αυξάνει τις ιδιότητες θερμογένεσης του χαπιού, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αύξηση της φυσικής θερμοκρασίας του σώματος με τρόπο που μπορεί να αναπαράγει μια προπόνηση καρδιο-αναπνευστικού τύπου.

Ακόμη και με τα τρία πρώτα συστατικά μόνο, οι χρήστες θα αρχίσουν να χάνουν περισσότερο λίπος από ό,τι χωρίς αυτά. Η συμπερίληψη της πιπερίνης είναι απίστευτα χρήσιμη για τα άτομα που θέλουν να αποτρέψουν το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων.

Καφεΐνη

cafeineΗ καφεΐνη, η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένα ευρέως διαδεδομένο φυσικό διεγερτικό. Με άλλα λόγια, ενισχύει τη διανοητική διαύγεια και τα επίπεδα ενέργειας, καθώς και τον ρυθμό με τον οποίο το σώμα σας κάνει διάφορα πράγματα.

Τώρα, το ” διάφορα πράγματα” είναι αρκετά ευρύ πλαίσιο, αλλά σκεφτείτε ότι έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με την αύξηση της θερμότητας του σώματός σας, αν και με λιγότερες ιδιότητες καύσης λίπους. Εκτός από αυτό, η καφεΐνη βοηθάει στην καταστολή της όρεξης.

Βιταμίνη Β3

Η βιταμίνη Β3, γνωστή και ως νιασίνη, βοηθάει να πείσετε το σώμα σας να κάψει το λίπος για ενέργεια αντί να το κρατάει γύρω του ως αποθηκευμένο λιπώδη ιστό. Αυτό το αποτέλεσμα λειτουργεί καλύτερα αν ασκείστε, ακόμα και ένας περίπατος μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της επίδρασης της νιασίνης για να σας βοηθήσει καλύτερα να χάσετε βάρος.

Φυσικά, μπορεί να αυξήσει το αίσθημα της πείνας επειδή το σώμα σας θα κάψει το φαγητό πιο γρήγορα, αλλά εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι οι ιδιότητες καταστολής της όρεξης των άλλων συστατικών.

Πιπερίνη

Η πιπερίνη, η οποία προέρχεται από το μαύρο πιπέρι, είναι μια άλλη ένωση με θερμογενετικές ιδιότητες, που σημαίνει ότι αυξάνει τη θερμότητα του σώματός σας και βοηθά στην καύση λίπους. Επιπλέον, έχει και άλλες ευεργετικές ιδιότητες.

Πρώτον, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του σχηματισμού νέων κυττάρων λιπώδους ιστού και, δεύτερον, μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της δυσλιπιδαιμίας που προκαλείται από την παχυσαρκία, μια κατάσταση όπου έχετε μια ασυνήθιστα υψηλή ποσότητα λιπών μέσα στο αίμα σας.

Πικολινικό χρώμιο (chromium picolinate)

Το πικολινικό χρώμιο, μια ένωση που βρίσκεται σε όλα τα είδη τροφίμων, μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της επιθυμίας σας για υδατάνθρακες και σάκχαρα, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Το κάνει αυτό αυξάνοντας την κυτταρική πρόσληψη σακχάρων, η οποία, και πάλι, μειώνει την επιθυμία για υδατάνθρακες.

Nopal Κάκτος

Το Nopal είναι ένα φυτό το οποίο έχει πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες μπορούν να κάνουν πολλά και σημαντικά πράγματα για εσάς. Πρώτον, βοηθούν στην τακτική και φυσιολογική κίνηση του εντέρου και επιπλέον, αυξάνουν το διάστημα το οποίο μένετε χορτάτοι μετά το φαγητό.

Ο κάκτος Nopal, από μόνος του, έχει τα δικά του οφέλη, όπως το ότι έχει μεγάλη συγκέντρωση απαραίτητων αμινοξέων και βοηθά στη μείωση του βάρους του νερού. Αυτά τα αμινοξέα μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση πολλών παραγόντων υγείας, αλλά κυρίως θα λειτουργήσουν στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας.

Φουμαρική L-καρνιτίνη

Η φουμαρική L-καρνιτίνη, μια άλλη ένωση που βρίσκεται συνήθως στα τρόφιμα, είναι ένα αμινοξύ που βοηθά στην καύση του λίπους για την παραγωγή ενέργειας. Αυτή η ένωση μπορεί να βοηθήσει στην αναπλήρωση του θερμιδικού ελλείμματος που προκαλείται από τη δίαιτα με στόχο την απώλεια πάχους.  Μπορεί επίσης να βοηθήσει και στην ενίσχυση των επιπέδων ενέργειας!

Ανθρακικό ασβέστιο

Το ανθρακικό ασβέστιο, είναι μια χημική ουσία ωφέλιμη για τα κόκκαλα σας. Το ανθρακικό ασβέστιο, όταν έρχεται σε επαφή με τον εγκέφαλο, του λέει ότι το σώμα έχει γεμίσει με λίπη και πρέπει να αρχίσει να καίει λίπος. Ο εγκέφαλός σας θα μειώσει την όρεξη σας γιατί θα έχει πάρει το μήνυμα πως υπάρχει ήδη αρκετό λίπος να κάψετε αυτή τη στιγμή για να πάρετε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά.

a-Lacys Reset

Το a Lacys Reset, το οποίο είναι ένας συνδυασμός του άλφα-λιποϊκού οξέος, της κυστεΐνης και του μαγνησίου. Αυτά τα τρία, δουλεύοντας μαζί, βοηθούν το μεταβολισμό και τη θερμογένεση ή την αύξηση της θερμότητας του σώματος. Αυτοί οι δύο παράγοντες, όπως συζητήθηκε προηγουμένως, ενισχύουν την καύση λίπους στο σώμα σε μεγάλο βαθμό, επειδή το λίπος είναι αυτό που καίγεται για θερμότητα.

Φωτογραφίες πριν και μετά την λήψη του PhenQ

Με ποιους τρόπους το PhenQ καταφέρνει να έχει αυτά τα αποτελέσματα

Αυτά είναι τα 9 συστατικά που χρησιμοποιεί το χάπι PhenQ για να σας δώσει τα οφέλη του, αλλά ποια άλλα είναι τα οφέλη από το μίγμα όλων αυτών των συστατικών;

Καύση λίπους

Πρώτον και σημαντικότερο, το χάπι PhenQ χρησιμοποιεί τα συστατικά του, όπως η πιπερίνη και το πιπέρι, για να διευκολύνει την καύση του λίπους στο σώμα σας.

Συγκεκριμένα, το κάνει αυτό ενισχύοντας την ταχύτητα του μεταβολισμού σας και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του σώματός σας, τα οποία αυτά τα δύο αποτελέσματα συνθέτουν το ένα το άλλο. Γιατί αυτό είναι αυτονόητο σε ένα προϊόν απώλειας βάρους.

Πρόληψη των μηχανισμών που συγκρατούν το λίπους

Το σώμα σας συσσωρεύει λίπος για διάφορους λόγους για να διατηρήσει αυτό που θεωρεί ως  “φυσιολογικό”, αλλά αυτό είναι που θέλουμε να αποφύγουμε εδώ.

Έτσι, η PhenQ χρησιμοποιεί συστατικά όπως η πιπερίνη που εμποδίζουν το σχηματισμό νέου λιπώδους ιστού εκεί όπου ο παλιός ιστός έχει ήδη καεί. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρήσετε τα χαμένα σας κιλά πολύ πιο εύκολα.

Καταστολή της όρεξης

Όσα συμπληρώματα και άσκηση και να χρησιμοποιείται για να χάσετε βάρος, αν δεν κόψετε το φαγητό, τα κιλά δεν πρόκειται ποτέ να εξαφανιστούν

Ο μοναδικός τρόπος για να τρώτε λιγότερο χωρίς να έχετε το αίσθημα της πείνας ή δυσφορία είναι πολύ απλά να πεινάτε λιγότερο. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν συστατικά που με φυσιολογικό τρόπο θα σας κόψουν την όρεξη.

Η φόρμουλα του PhenQ έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει την όρεξή σας σε χαμηλά επίπεδα, μέσω των μηχανισμών των υψηλών φυτικών ινών αλλά και μέσω του ανθρακικού ασβεστίου. Με αυτά τα συστατικά καταφέρνει να σας κρατήσει στον σωστό δρόμο.

Ενίσχυση της ενέργειας

Σε μια δίαιτα, έχετε την τάση να έχετε προβλήματα ενέργειας και κόπωσης λόγω των επιπτώσεων της θερμιδικής απώλειας. Ευτυχώς, το χάπι PhenQ έχει σχεδιαστεί με το σκεπτικό να ενισχυθούν οι παράγοντες που βοηθούν την ενέργεια, όπως η καφεΐνη που υπάρχει για να σας δώσει μια ώθηση και να σας κρατήσει από το να είστε ληθαργικοί. Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την έξτρα ενέργεια που θα χρειάζεστε για να γυμναστείτε!

Ενίσχυση της διάθεσης

Πέρα από τις δίαιτες που σας κάνουν να νιώθετε κουρασμένοι, η απώλεια βάρους μπορεί να έχει αρνητικές ψυχικές επιπτώσεις, όπως το να νιώθετε κατάθλιψη ή να έχετε εναλλαγές στη διάθεση.

Το PhenQ χρησιμοποιεί συστατικά που βοηθούν στην διατήρηση μιας ήρεμης ψυχικής κατάστασης. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να μην βιώνετε αρνητικές ψυχικές καταστάσεις κατά τη διάρκεια της δίαιτας και έτσι θα μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας.

Μπορούν όλοι να χρησιμοποιήσουν το PhenQ;

Το χάπι PhenQ είναι κατασκευασμένο από φυσικά, συστατικά βοτάνων, τα οποία τείνουν να είναι αρκετά ασφαλέστερα από τα συνθετικά χημικά και είναι φτιαγμένο ώστε να μπορεί να ωφελήσει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Λόγω του ότι είναι κατασκευασμένο μόνο από φυτά, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν χωρίς να χαλάσετε μια vegan ή χορτοφαγική δίαιτα.

Επίσης, σε αντίθεση με ορισμένα άλλα συμπληρώματα διατροφής, το χάπι PhenQ δεν επιδρά αρνητικά με τα αντισυλληπτικά χάπια , πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα και τα δύο χωρίς να ανησυχείτε ότι το ένα θέτει σε κίνδυνο το άλλο.

Ωστόσο, το PhenQ δεν είναι για όλους. Για παράδειγμα, οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν, καθώς η αύξηση του βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια του θηλασμού είναι φυσική και υγιής.

Τα παιδιά κάτω των 18 ετών θα πρέπει να το αποφεύγουν λόγω του ότι αυτά τα διαμορφωτικά χρόνια είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε χημικές ανισορροπίες.

Τέλος, εάν έχετε μια χρόνια ασθένεια ή λαμβάνετε οποιοδήποτε είδος φαρμακευτικής αγωγής, θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν γιατρό για να δείτε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χάπι PhenQ με ασφάλεια, επειδή μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την υγεία με ορισμένα άλλα φάρμακα.

Τα Οφέλη του PhenQ

Τώρα, έχουμε πει για τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους, οπότε τώρα θα καλύψουμε τα γενικά οφέλη τα οποία μπορεί να επικαλύπτονται, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η ενότητα θα είναι πολύ ενημερωτική και χρήσιμη για εσάς.

Βελτιωμένη διάθεση και ανεβασμένα επίπεδα ενέργειας

Κατ’ αρχάς, όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της διάθεσης και των επιπέδων ενέργειας, γεγονός που είναι αποτέλεσμα τόσο των ίδιων των παραγόντων όσο και από την καύση λίπους. Εξάλλου, το λίπος είναι απλώς συμπυκνωμένη βιολογική ενέργεια, γι’ αυτό και η γυμναστική βοηθάει τόσο πολύ!

Οφέλη για την ψυχική υγεία

Η απώλεια βάρους και η διαδικασία της μπορεί να είναι αγχωτική, όπως έχουμε μιλήσει και το PhenQ θα σας βοηθήσει να κρατηθείτε σε μια ομαλή κατάσταση. Αυτό σε γενικές γραμμές είναι πάντα χρήσιμο, γιατί ποιος δεν θα ήθελε να έχει λιγότερο άγχος και λίγη περισσότερη ψυχική ηρεμία;

Αυξημένη αυτοπεποίθηση

Όταν καταφέρνετε να χάνετε τα περιττά κιλά και όταν αρχίζετε να το δείχνετε (συνήθως σε ένα μήνα, με PhenQ), συχνά θα δείτε ότι η αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμησης σας ανεβαίνει αντίστοιχα, επειδή τώρα το σώμα σας αρχίζει να γίνεται αυτό που πάντα θέλατε να είναι. Είναι κάτι που κερδίσατε και το να έχετε και πάλι εμπιστοσύνη στον εαυτό σας είναι πάντα ένα υπέροχο συναίσθημα.

Απώλεια Πάχους με φυσικό και υγιή τρόπο

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, όλα αυτά τα συστατικά είναι ασφαλή, υγιεινά και κατευθείαν από τη φύση. Λειτουργεί προτρέποντας σώμα σας να εκτελέσει ορισμένες διαδικασίες και να τρέξει ορισμένες συνθήκες που θα του επιτρέψουν να κάψει το λίπος πιο αποτελεσματικά. Χωρίς συνθετικές χημικές ουσίες, δεν έχετε κάτι να φοβηθείτε σε σχέση με άλλα συνθετικά συμπληρώματα απώλειας βάρους.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών

Σε περίπτωση που το χάπι PhenQ σας απογοητεύσει ή απλά δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτό, μπορείτε να το επιστρέψετε ανά πάσα στιγμή εντός 60 ημερών. Θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα μέσα σε 30 ημέρες, έτσι ώστε να είναι περισσότερο από αρκετός χρόνος για να επαληθεύσετε αν λειτουργεί ή όχι, και στη συνέχεια να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω, έτσι απλά.

Παρενέργειες

Τώρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ αυτά τα συστατικά είναι φυσικά και γενικά ασφαλή, υπάρχουν κάποιες ελάχιστες πιθανότητες που μπορεί να έχετε κάποιες παρενέργειες, συνήθως όμως καμία πολύ σοβαρή, και μερικές εξαφανίζονται μετά από λίγες ημέρες χρήσης.

Πρώτον πιθανές αλλεργίες: Ορισμένα από τα συστατικά στο PhenQ μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες, ειδικά το πικολινικό χρώμιο, οπότε αν συμβεί αυτό, απλά επιστρέψτε τα χάπια σας.

Δεύτερον πονοκέφαλοι και ναυτία: Αυτά τα δύο συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν μέσα στην πρώτη περίπου εβδομάδα χρήσης του PhenQ και εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Προκαλούνται από τις υψηλές δόσεις φαρμακευτικών συστατικών στις οποίες δεν έχει συνηθίσει το σώμα σας.

Τέλος μπορεί να έχετε προβλήματα ύπνου, αλλά αυτό γενικά συμβαίνει μόνο εάν παίρνετε το χάπι μετά τις 4 μ.μ. Με άλλα λόγια, αν το παίρνετε το πρωί και το μεσημέρι όπως πρέπει, θα έχετε ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να έχετε προβλήματα τη νύχτα.

Δοσολογία PhenQ – Οδηγίες χρήσης

Όπως αναφέραμε και πριν, η συνιστώμενη δόση είναι να παίρνετε ένα χάπι με το πρωινό και άλλο ένα με το μεσημεριανό γεύμα, το αργότερο μέχρι τις 4 μ.μ. για να αποφύγετε προβλήματα ύπνου.

Πάρτε το χάπι σας με άφθονο νερό, το νερό βοηθάει το χάπι να λειτουργήσει και σας κρατάει υγιείς. Κάθε φιάλη έχει δισκία για ένα μήνα, αλλά τα αποτελέσματα συνήθως θα είναι εμφανή μέσα σε 3 μήνες.

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρενέργειες, ειδικά τις πρώτες ημέρες χρήσης. Εφόσον δεν είναι πολύ σοβαρές, απλά συνεχίστε να λαμβάνεται τις κάψουλες και οι παρενέργειες θα εξαφανιστούν σύντομα.

Η απώλεια βάρους δεν είναι γρήγορη και απαιτεί να είστε υπομονετικοί, συνεπείς και αποφασισμένοι για να την επιτύχετε.

Δεδομένου ότι το PhenQ επικεντρώνεται στην καύση του λίπους και απελευθερώνει όλη την ενέργεια που ήταν αποθηκευμένη στο λιπώδη ιστό, πρέπει να ασκείστε. Εάν δεν το κάνετε, θα επηρεάσει αρνητικά την πρόοδό σας στην απώλεια βάρους και δεν μπορείτε να αποκτήσετε ένα πραγματικά όμορφο σώμα.

Σημειώστε πως αν παραλείψετε μια δόση, μην την διπλασιάσετε. Ο διπλασιασμός της δόσης με τη μία δεν είναι σπουδαίος και τα χάπια χρειάζονται λίγο χώρο για να δουλέψουν καλύτερα, οπότε είτε προσπαθήστε να χωρέσετε άλλη μια δόση είτε απλά παραλείψτε τη δόση εκείνη την ημέρα και βεβαιωθείτε ότι το ίδιο λάθος δεν θα το κάνετε την επόμενη ημέρα.

Αυτή η συμβουλή ισχύει επίσης για τη λήψη περισσότερων χαπιών από τα 2 που είναι συνιστώμενα για να έχετε ταχύτερα αποτελέσματα. Αυτό δεν ισχύει, αν πάρετε περισσότερες κάψουλες μαζί αυτό δεν σημαίνει ότι θα δείτε καλύτερα αποτελέσματα.  Αν πάρετε διπλή δόση, πιθανώς θα νιώσετε απλώς άβολα και δεν είναι ευχάριστο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το PhenQ δεν αρχίζει να λειτουργεί αισθητά την ίδια στιγμή για όλους. Όλα τα σώματα και ο τρόπος ζωής μας είναι διαφορετικά και αυτά τα πράγματα λειτουργούν με διαφορετικούς ρυθμούς.

Τέλος, όταν φτάσετε στο επιθυμητό σας βάρος, μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε τα χάπια. Απλά θυμηθείτε να διατηρήσετε τη διατροφή σας και να παρακολουθείτε το βάρος σας κατά μέσο όρο σε εβδομάδες, όχι σε ημέρες, καθώς οι καθημερινές διακυμάνσεις είναι φυσιολογικές.

Ποιοι πρέπει να μην αγοράσουν το PhenQ;

Το PhenQ, δυστυχώς, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους. Πρώτον, όποιος είναι κάτω των 18 ετών δεν είναι κατάλληλος, επειδή η βιοχημεία ενός παιδιού είναι πιο ευάλωτη σε διαταραχές από ό,τι ενός ενήλικα, καθώς εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται.

Δεύτερον, οι έγκυες και θηλάζουσες μητέρες, καθώς όχι μόνο η αύξηση του βάρους είναι ένα φυσικό μέρος αυτού του σταδίου της μητρότητας, αλλά ορισμένα από τα συστατικά μπορεί να επηρεάσουν το μωρό μέσω του ομφάλιου λώρου ή μέσω του μητρικού σας γάλακτος, καθιστώντας το κακό για εσάς και το παιδί σας.

Τέλος, εάν έχετε κάποια προ υπάρχουσα πάθηση ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να ρωτήσετε έναν γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά του PhenQ δεν θα έχουν αρνητικές αλληλεπιδράσεις ή δεν θα σας βλάψουν.

Πόσο κοστίζει και πώς να αγοράσετε το PhenQ;

Το PhenQ μπορεί να αγοραστεί από την ιστοσελίδα μας με αρκετές προσφορές όπως : Εάν αγοράσετε ένα μπουκάλι, μπορείτε να εξοικονομήσετε 20% έκπτωση. Εάν αγοράσετε δύο, παίρνετε ένα άλλο μπουκάλι δωρεάν και εξοικονομείτε 33% έκπτωση.

Και αν αγοράσετε τρία , παίρνετε άλλα δύο μπουκάλια δωρεάν και με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε 40% έκπτωση.

Να υπενθυμίσουμε πως το προϊόν έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, οπότε αν δεν σας αρέσει, μπορείτε απλά να πάρετε τα χρήματά σας πίσω, έτσι απλά. Απλά θυμηθείτε να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα σε αυτά τα πράγματα, ως γενικό κανόνα.

PHENQ

Απαλλαγείτε χωρίς κόπο απο τα περιττά κιλά!

Η γνώμη μας

Το PhenQ παρέχει στο χρήστη πολλαπλές ευκαιρίες για καύση λίπους. Αντί να εστιάζει μόνο σε μια αλλαγή που πρέπει να συμβεί στο σώμα, το συμπλήρωμα περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βελτιώσουν αποτελεσματικά την ενέργεια, να μειώσουν την επιθυμία για ανθυγιεινά τρόφιμα και πολλά άλλα.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν το συμπλήρωμα στην πρωινή και μεσημεριανή ρουτίνα τους χωρίς να χρειάζεται να διαταράξουν μεγάλο μέρος της υπόλοιπης ημέρας τους. Επιπλέον, δεν απαιτείται δίαιτα ή άσκηση (αν και οποιαδήποτε από αυτές τις αλλαγές θα βελτίωνε πιθανότατα τις πιθανότητες γρήγορης απώλειας βάρους).

Το PhenQ φέρεται να συνοδεύεται από διάφορα πρόσθετα οφέλη. Εκτός από την αύξηση του μεταβολισμού και τη βοήθεια των ανθρώπων να χάσουν βάρος, μπορεί να καταστείλει την όρεξη, να μεγιστοποιήσει τα επίπεδα ενέργειας και πολλά άλλα.

Το συμπλήρωμα έρχεται επίσης με μια “φόρμουλα υψηλής ποιότητας” που παράγεται σταθερά μέσα σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις GMP / FDA στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ένα προιόν πολύ εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί ιατρική συνταγή.

Η συμβουλή μας είναι να συνδυάσετε αυτό το συμπλήρωμα με όσο το δυνατόν περισσότερη υγιεινή διατροφή και άσκηση. Θα πρέπει να γνωρίζεται πως το οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής δεν μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος από μόνο του.

Ερωτήσεις – Απαντήσεις σχετικά με το PhenQ

Μπορεί να συνταγογραφηθεί το PhenQ;

Οχι δεν μπορεί! Είναι ένα μη συνταγογραφούμενο χάπι διατροφής που περιέχει μη φαρμακευτικά και φυσικά συστατικά.

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν the product άνδρες και γυναίκες;

Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 18.

Πόσο ασφαλής είναι η χρήση του;

Όλα τα συστατικά του είναι φυσικά και δεν προκαλούν παρενέργειες, αρκεί να τηρηθούν αυτά που συνιστά ο κατασκευαστής.

Με ποιον τρόπο θα με βοηθήσει να χάσω βάρος;

Το PhenQ ενεργοποιεί 3 βασικούς μηχανισμούς του οργανισμού για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. 1) Καύση του λίπους, 2) Μπλοκάρισμα του υποδοχέα συσσώρευσης του λίπους. 3) Μείωση της όρεξης.

Χρειάζεται να γυμνάζομαι;

Κανένα συμπλήρωμα για απώλεια βάρους δεν θα λειτουργήσει χωρίς την δική σας βοήθεια. Η επιτυχία είναι ένας συνδυασμός της διατροφής, της άσκησης και των σωστών συμπληρωμάτων.

Τι θα γίνει αν δεν δω κανένα αποτέλεσμα;

Δεν υπάρχει κάποιο προϊόν που έχει ποσοστό επιτυχίας 100% σε όλους τους ανθρώπους. Αν έχετε πάρει τις κάψουλες για τουλάχιστον 3 μήνες και δεν είδατε καμία αλλαγή στο βάρος σας, ίσως να υπάρχει κάποια άλλη υποκείμενη αιτία για την αύξηση των κιλών σας.

Υπάρχει κάποιος διεθνής οργανισμός που να έχει εγκρίνει αυτό το προιόν

Το PhenQ έχει πάρει έγκριση από τον FDA (Federal Drug Administration) και έχει καταθέσει τα απαιτούμενα χαρτιά για να πάρει έγκριση και από τον Ευρωπαικό οργανισμό τροφίμων.

PhenQ Αξιολόγηση 65.95€
Phenq-1-Bottle

Product Name: PhenQ

Product Description: Το PhenQ είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν στον τομέα των χαπιών αδυνατίσματος λόγω της μοναδικής φόρμουλας των πέντε φυσικών συστατικών που χρησιμοποιεί.

Brand: Wolfson Brands

Offer price: 65.95

Currency: EUR

Availability: InStock

Offer URL: https://www.misswebbie.gr/offer/phenq/

PhenQ Αγορά