Fly Bra : Για να έχετε το τέλειο σχήμα στο στήθος σας

Photo of author
Written By Achilleas Kandis

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογία μιας γυναίκας, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με θέματα εμφάνισης. Ένας από αυτούς τους παράγοντες για πολλές γυναίκες, είναι το μέγεθος και το σχήμα του στήθους της. Όσο περνάνε τα χρόνια σε μια γυναίκα, ειδικά αν έχει κάνει και κάποιες γέννες, το σχήμα το στήθους δεν είναι δυνατό να μείνει σφριγηλό και στητό όπως μπορεί να ήταν στην εφηβεία της ή στα πρώτα νεανικά χρόνια

Όπως όλες θα γνωρίζετε υπάρχουν πλέον πολλοί τρόποι για να διορθώσετε αισθητικά το στήθος σας, ένας από αυτούς είναι η χειρουργική επέμβαση, η οποία είναι πανάκριβή και μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια για την υγεία σας μακροπρόθεσμα.

Μια άλλη εναλλακτική λύση που είναι πολύ πιο προσιτή, ασφαλής και που δεν απαιτεί επεμβατικές διαδικασίες είναι ένα νέο προϊόν στην αγορά που ονομάζεται Fly Bra . Αυτό το σουτιέν δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να βελτιώσουν το σχήμα του στήθους τους, αναρθόνωντας το και το κάνοντας πιο θελκτικό.

fly-bra

Μερικά από τα οφέλη του Fly Bra

Ανορθώνει το στήθος
δεν φαίνεται κάτω από τα ρούχα
Δίνει υπέροχο σχήμα στο στήθος.

49€  98€

Τι είναι το Fly Bra

Το Fly Bra είναι ένα νέο σουτιέν το οποίο αναρθώνει το στήθος, ενώ βελτιώνει σημαντικά το σχήμα, τη μορφή και τη θέση του. Το σουτιέν αυτό έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε γυναίκες με στήθος όλων των μεγεθών, ώστε κάθε γυναίκα να έχει την ευκαιρία να πετύχει το αποτέλεσμα που μπορεί θα την κάνει ικανοποιημένη και περήφανη.

Το πιο σημαντικό, σε αντίθεση με άλλες λύσεις σουτιέν στην αγορά, είναι πως το fly bra είναι σχεδόν αόρατο. Όταν θα φοράτε το σουτιέν Fly bra, θα γοητεύετε όλους τους άνδρες που θα σας βλέπουν δεν θα μπορεί κανείς να καταλάβει τι ακριβώς έχετε κάνει και το στήθος σας θα δείχνει πολύ πιο όμορφο και ελκυστικό.

Ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλες

Το πρόβλημα με τις περισσότερες μάρκες σουτιέν είναι ότι παρέχουν το προϊόν τους μόνο σε συγκεκριμένο αριθμό μεγεθών, τα περισσότερα από τα οποία δεν ταιριάζουν καλά σε όσες έχουν μεγαλύτερο στήθος . Τα καλά νέα είναι ότι το Fly Bra, είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη στήθους.

Αυτός ο σχεδιασμός που μπορεί να ταιριάζει με όλα τα μεγέθη, επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να απολαμβάνει τις ιδιότητες και τα οφέλη του Fly Bra χωρίς προβλήματα ή ενόχληση. Όσες ενδιαφέρονται να δουν πόσο καλά λειτουργεί αυτό το προϊόν μπορούν να το κάνουν επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο στο www.flybra.com.

Τα οφέλη του Fly Bra

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που μπορεί κανείς να έχει όταν φορέσει το σουτιέν Fly bra. Εδώ είναι τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του σουτιέν, ώστε να γνωρίζετε τι θα αντιμετωπίσετε:

Σιλικόνη που ταιριάζει στο σχήμα του στήθους

Πρώτον, το σουτιέν είναι κατασκευασμένο από ιατρική σιλικόνη. Αυτό το είδος υλικού είναι ιδανικό γιατί μπορεί να ταιριάζει στο σχήμα του στήθους. Με αυτήν την ποιότητα, οι γυναίκες μπορούν να βασίζονται στο ότι το προϊόν εφαρμόζει καλά και άνετα σε καθημερινή βάση.

Ιδανικό για φορέματα με γυμνή πλάτη και ανοικτό μπούστο

Δεύτερον, το Fly Bra είναι ένας μηχανισμός διαμόρφωσης που μπορεί να φορεθεί με σχεδόν κάθε τύπο φορέματος . Το σουτιέν θα περάσει απαρατήρητο όταν οι γυναίκες το φορέσουν με φόρεμα με γυμνή πλάτη με ανοικτό μπούστο. Επιπλέον, το σουτιέν είναι εντελώς άνετο και δεν προκαλεί ερεθισμούς όταν φοριέται .

Άμεση ανόρθωση του στήθους

Τέλος, το σουτιέν παρέχει άμεσο σχήμα και ανόρθωση στο στήθος σας. Οι γυναίκες θα λατρέψουν πόσο υπέροχο φαίνεται το στήθος τους όταν προσθέσουν αυτό το προϊόν στον τρόπο ζωής τους.

Πλεονεκτήματα Fly Bra

 • Αυξάνει το μέγεθος του στήθους σας κατά 60%!
 • Σχηματίζει μια ιδανική περιοχή ντεκολτέ, κρύβοντας όλες τις ατέλειες του μαστού.
 • Δίνει στο στήθος πληρότητα και όγκο.
 • Θα μπορείτε να φοράτε τα αγαπημένα σας στράπλες φορέματα και τοπ.
 • Μαλακό, διακριτικό και άνετο.
 • Αδιάβροχο
 • Ιδανικό για ρούχα με βαθιά κοψίματα, κατάλληλα για φορέματα με ανοιχτή πλάτη.
 • Υψηλής ποιότητας ιατρική σιλικόνη ευχάριστη στην αφή.
 • Δεν προκαλεί αλλεργίες, κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα.
 • Σου δίνει αυτοπεποίθηση.
 • Ιδανικό για ανοιχτές πλάτες, ώμους και βαθύ ντεκολτέ

Μειονεκτήματα Fly Bra

Φυσικά, κανείς δεν θα υποστηρίξει ότι όλες οι κριτικές πελατών για το Fly Bra είναι μόνο θετικές. Υπάρχουν επίσης και κάποια αρνητικά σχόλια σχετικά με αυτό το προϊόν, τα οποία θα πρέπει να τα αναφέρουμε :

 • Το σουτιέν βγήκε. Γιατί μπορεί να συμβεί αυτό; Μία από τις πιο πιθανές εκδοχές είναι η ακατάλληλη χρήση σουτιέν. Ο κακός καθαρισμός του στρώματος σιλικόνης μετά από προηγούμενη χρήση ή η αποτυχία περαιτέρω περιποίησης του δέρματος του μαστού οδηγεί πάντα σε ένα τόσο δυσάρεστο αποτέλεσμα. Επιπλέον, αν για κάποιο λόγο ιδρώνετε πολύ είναι πολύ πιθανό ο ιδρώτας να προκαλέσει την «διαφυγή» του σουτιέν. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται απλώς να μην το αγοράσετε γιατί είναι πολυ πιθανό με τον ιδρώτα  το σουτιέν να μην στέκεται όπως πρέπει να σταθεί.
 • Το σουτιέν δεν άλλαξε το σχήμα του στήθους. Αυτό το είδος σχολίου μπορεί να προκύψει εάν σας εξαπατήσουν και χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο σουτιέν που μοιάζει με Fly Bra άλλα δεν είναι το γνήσιο Fly Bra .

Οδηγίες Χρήσης Fly Bra

Μελετώντας πραγματικές κριτικές για το αόρατο σουτιέν Fly Bra, μπορείτε εύκολα να θυμηθείτε τους απλούς κανόνες για τη χρήση του:

 • Πριν στερεώσετε το σουτιέν στο στήθος, το δέρμα σας πρέπει να καθαριστεί πολύ καλά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται λιπαρά καλλυντικά για αυτούς τους σκοπούς, καθώς σε αυτήν την περίπτωση το κολλώδες στρώμα απλά δεν θα στερεωθεί στο δέρμα.
 • Μετά από αυτό, πρέπει να στερεώσετε το σουτιέν στο στήθος σας και να το πιέσετε για μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι, η περιοχή επαφής του στρώματος σιλικόνης με το δέρμα θα αυξηθεί, γεγονός που θα εξασφαλίσει την ασφαλή εφαρμογή του σουτιέν.
 • Στη συνέχεια, με τη βοήθεια κορδονιού, θα πρέπει να δώσετε στο στήθος το επιθυμητό σχήμα. Σε αυτή την περίπτωση, καλό θα είναι να καθοδηγηθείται από την παροιμία: «Καλύτερα να έχεις λίγο παρά τίποτα». Δηλαδή, θα πρέπει να αποφεύγετε το δυνατό σφίξιμο του στήθους, καθώς αυτό σίγουρα θα οδηγήσει σε ενόχληση, κάτι που παρεμπιπτόντως το αναφέρουν αρκετές γυναίκες σε πολλές κριτικές για το Fly Bra.
 • Τέλος, πιέστε ξανά το Fly Bra στο στήθος σας για καλύτερη στερέωση.
 • Αφού αφαιρέσετε το σουτιέν , ξεπλύντε το με σαπούνι και νερό και βάλτε το στη συσκευασία μέχρι την επόμενη χρήση.

Αυτό πρέπει να κάνετε με το fly bra κάθε φορά που το κολλώδες στρώμα σιλικόνης του έρχεται σε επαφή με οποιοδήποτε αντικείμενο ή μέρος του σώματος.

Συνοψίζοντας για το Fly Bra

Όσες ενδιαφέρονται να προσθέσουν το Fly Bra στον τρόπο ζωής τους μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας www.flybra.com. Το σουτιέν είναι μια υψηλής ποιότητας, μοναδική και αποτελεσματική λύση για την επίτευξη βέλτιστης ανόρθωσης του στήθους. Για να παραγγείλετε και να μάθετε περισσότερα για αυτό το σουτιέν, απλώς επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο σήμερα. Διαβάστε επίσης : Βιταμίνες για αύξηση στήθους

fly-bra

Μερικά από τα οφέλη του Fly Bra

Ανορθώνει το στήθος
δεν φαίνεται κάτω από τα ρούχα
Δίνει υπέροχο σχήμα στο στήθος.

49€  98€

Δείτε έξυπνα προϊόντα για την γυναίκα:

Fly Bra Κριτική €49

Product Name: Fly Bra

Product Description: Είναι ένα νέο ανατομικό σουτιέν το οποίο έχει δύο θήκες σιλικόνης που ανορθώνουν και στηρίζουν το στήθος. Ένα σουτιέν ιδανικό για φορέματα με ανοιχτή πλάτη και βαθύ ντεκολτέ.

Brand: Fly Bra

Offer price: 49.00

Currency: Euro

Availability: InStock

Offer URL: https://www.misswebbie.gr/offer/flybra/

Αποκτήστε τέλειο στήθος, χωρίς περιττές λεπτομέρειες