Πως θα καταλάβεις το μέγεθος του… με την πρώτη ματιά

Photo of author
Written By Vicky Drivelou

Θέλετε να μάθετε πόσο καλό θα είναι το σεξ με τον καινούργιο σας σύντροφο; Συγκεντρώσαμε μια λίστα με επιστημονικά αποδεδειγμένους, παραδοσιακούς και πιο μοντέρνους τρόπους για να δείτε αν ο σύντροφός σας έχει το όλο το “πακέτο”.

Δείτε πώς μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος του πέους ενός άνδρα

1. Κοιτάξτε τα δάχτυλά του

Όλα έχουν να κάνουν με το χάσμα μήκους μεταξύ του παράμεσου και του δείκτη ενός άνδρα, δήλωσαν Κορεάτες ερευνητές.

Πιστεύοντας ότι η αναλογία μεταξύ αυτών των δύο δακτύλων θα μπορούσε να προβλέψει το μέγεθος και το μήκος του πέους, η μελέτη, μέτρησε τα πέη, ενώ ήταν χαλαρά αλλά τεντωμένα, 144 ανδρών.

Το μήκος ενός πέους που είναι τεντωμένο ενώ είναι χαλαρό πιστεύεται ότι συσχετίζεται με το μέγεθος του πέους σε στύση. Τα εν λόγω δάχτυλα μετρήθηκαν επίσης. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ του δακτύλου και του δείκτη σήμαινε μακρύτερο άξονα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της μελέτης, όσο πιο κοντό δάχτυλο δείκτη από το παράμεσο έχετε, τόσο μεγαλύτερο μήκος πέους έχετε.

Η έκθεση σε προγεννητικές ορμόνες μπορεί να ευθύνεται για αυτή την περίεργη συσχέτιση. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης συνδέονται με μεγαλύτερη διαφορά στα δύο μήκη.

Εν τω μεταξύ, οι γυναίκες, που εκτίθενται σε περισσότερα οιστρογόνα στη μήτρα, έχουν δάχτυλα που είναι κοντά, αν όχι ίδια, σε μήκος.

Το μέγεθος του πέους δεν είναι το μόνο που δείχνει το μήκος των δακτύλων. Οι άνδρες με αταίριαστα μήκη δακτύλων είχαν βρεθεί στο παρελθόν να έχουν πιο αρρενωπά χαρακτηριστικά και να είναι πιο ελκυστικοί στις γυναίκες.

Τώρα, ίσως, να είναι πιο ελκυστικοί λόγω του κατά πάσα πιθανότητα μεγάλου “πακέτου” τους.

Βέβαια, η επιστήμη πίσω από το πώς να ανακαλύψετε το μέγεθος του πέους του, με βάση τη σχέση δαχτύλων-πέους, ισχύει προς το παρόν μόνο για τους Κορεάτες άνδρες, αλλά κάτι μας λέει ότι με την ανακάλυψη μιας τέτοιας γνώσης, οι γυναίκες παντού θα δοκιμάσουν τη θεωρία σε χρόνο μηδέν.

2. Το μέγεθος των ποδιών του είναι σημαντικό

Κατά πάσα πιθανότητα, το έχετε ξανακούσει αυτό, όπου οι άνθρωποι θα σχολιάσουν ότι αν ένας άνδρας έχει μεγάλα πόδια, σημαίνει ότι έχει και μεγάλο πέος. Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος των παπουτσιών, τόσο μεγαλύτερο είναι το πέος… ή έτσι νομίζαμε.

Αν και υπάρχουν μελέτες που βάζουν τέλος στο μύθο και λένε ότι στατιστικά δεν υπάρχει αποδεδειγμένη συσχέτιση μεταξύ του μεγέθους των ποδιών και του μεγέθους του πέους, αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους.

Διαβάστε επίσης: Γυναικείος Οργασμός : Τι γίνεται αν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε

3. Προσέξτε το μέγεθος των χεριών του

Αν δεν έχετε όρεξη να κοιτάξετε τα πόδια του, μπορείτε πάντα να κοιτάξετε τα χέρια του.

Καμία επιστημονική μελέτη δεν το υποστηρίζει αυτό μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχει το θέμα με τα δάχτυλα (αναλογία δαχτύλων) και, το πιθανότερο είναι ότι αν έχει μεγάλα δάχτυλα, θα έχει και μεγάλα χέρια.

Μπορείτε να συνδέσετε τις τελείες μόνοι σας…

4. Προσέξτε πώς κάθεται

Για έναν πιο απλό τρόπο, χωρίς να μοιάζετε με περίεργο που μετράει δάχτυλα ή κοιτάζει πόδια, μπορείτε να κοιτάξετε τον τρόπο που κάθεται ένας άντρας για να καταλάβετε το μέγεθος του πέους του.

Οι πιθανότητες είναι ότι αν πρέπει να κάθεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μπορεί να είναι ότι προσπαθεί να μην στριμωχτεί. Αν πρέπει να κάθεται με τα πόδια ανοιχτά ή δεν μπορεί ακριβώς να σταυρώσει τα πόδια του, μπορεί να είναι ότι το πέος του εμποδίζει.

Φυσικά, αυτό συμβαίνει μόνο όταν το πέος είναι χαλαρό. Έτσι, αν ένας άντρας μπορεί να κάθεται άνετα χωρίς περιορισμούς, θα μπορούσε ακόμα να “μεγαλώνει” όταν τα πράγματα ζεσταίνονται.

5. Όσο πιο μακριά είναι η μύτη, τόσο πιο μεγάλο είναι

Για να διαπιστώσετε αν ο άντρας σας έχει μεγάλο πέος, απλά κοιτάξτε το πρόσωπό του. Αυτό δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, αλλά είναι μια παράδοση που υπάρχει εδώ και αιώνες.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του μεγέθους (ή μάλλον του μήκους) της μύτης τους και του πόσο μεγάλο είναι το πέος τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες έλκονται από τους άνδρες που έχουν μακριά “ρωμαϊκή” μύτη σε όλη την ιστορία, επειδή, βιολογικά, πιστεύουν ότι αυτοί οι άνδρες είναι καλά προικισμένοι με καλύτερη ικανότητα για αναπαραγωγή.

Μεγάλη μύτη, μεγάλο πέος… ή όχι.

Φυσικά, αυτό δεν ισχύει πάντα, οπότε το μέγεθος της μύτης πρέπει να λαμβάνεται με επιφύλαξη. Τουλάχιστον όταν ακολουθείτε αυτή την οδό, δεν θα υποψιαστεί τίποτα!

6. Υπολογίστε την αναλογία μεταξύ του μικρού δακτύλου και του αντίχειρα

Το μέγεθος ενός ανθρώπου το καταλαβαίνετε από τον αντίχειρά του, αλλά όχι μόνο από αυτόν. Οι αναλογίες είναι πολύ ακριβείς όταν πρόκειται για τη διαστασιολόγηση του μήκους του πέους ενός άντρα.

Για τη συγκεκριμένη αναλογία, βάλτε τον σύντροφό σας να βάλει όλα τα δάχτυλά του κάτω, εκτός από το μικρό του δάχτυλο και τον αντίχειρά του. Στη συνέχεια, μετρήστε διαγώνια από την άκρη του αντίχειρά του μέχρι την άκρη του μικρού του δαχτύλου. Αυτό θα σας δώσει το μέγεθος του πέους του.

Καλή μέτρηση!

7. Παρατηρήστε πώς περπατάει

Συνήθως, όταν ένας άντρας έχει μεγαλύτερο πέος θα πρέπει να κάνει προσαρμογές γι’ αυτό όταν περπατάει. Επομένως, μπορεί να έχει ένα ελαφρύ γλίστρημα στο βηματισμό του.

Κάντε λοιπόν μια βόλτα και κοιτάξτε κάτω κάθε τόσο για να δείτε τι κάνει. Προσπαθήστε όμως να μην πιαστείτε, αυτό θα ήταν άβολο να το εξηγήσετε.

8. Παρατηρήστε τη στάση του

Αυτό είναι προφανώς υποκειμενικό, αλλά η στάση ή η ιδιοσυγκρασία ενός άντρα μπορεί να είναι σημάδι του πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το πέος του.

Ένας καλά προικισμένος τύπος είναι ταπεινός αλλά και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Δεν αισθάνονται την ανάγκη να καυχιούνται συνέχεια για να κάνουν πράγματα για να υπεραναπληρώσουν. Είναι επίσης άνετοι με τον εαυτό τους κάνοντάς τους να συμπεριφέρονται με αυτοπεποίθηση.

Αυτό είναι αυτοπεποίθηση, όχι αλαζονεία. Μεγάλη διαφορά.

9. Λάβετε υπόψη το ύψος του

Οι κοντοί άντρες έχουν μικρότερα πέη; Σύμφωνα με την επιστήμη, ναι. Συγγνώμη, παιδιά!

Σε μια μελέτη 3.300 ανδρών, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το ύψος συσχετίζεται με την ύπαρξη μεγαλύτερου πέους. Δηλαδή, όσο πιο ψηλός είναι, τόσο μεγαλύτερο μπορεί να είναι το πέος του.

Το ύψος ως παράγοντας πρόβλεψης του μεγέθους του πέους υποστηρίχθηκε επίσης στα αποτελέσματα των περισσότερων από 25.000 ανδρών που σκιαγραφήθηκαν σε μια άλλη έρευνα.

Σε σύγκριση με τους άνδρες μέσου ύψους, σημαντικά περισσότεροι άνδρες που ήταν λιγότερο από 1,80 μ. ανέφεραν μικρά πέη και σημαντικά περισσότεροι άνδρες που ήταν ψηλότεροι από 1,80 μ. ανέφεραν μεγάλα πέη, κατέληξε η μελέτη.

10. Δείτε και μόνοι σας

Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε το μέγεθος του πέους του είναι να το δείτε μόνοι σας.

Συνοψίζοντας

Όποιο κι αν είναι το μέγεθός του, δεν πρέπει να σταματήσετε να τον βλέπετε, ειδικά αν σκτεφτείτε ότι μόνο το 15% περίπου όλων των ανδρών έχουν πέος μεγαλύτερο από 18 εκατοστά και μόλις το 2% είναι μεγαλύτερο από 20 εκατοστά.

Επίσης, το μέσο βάθος ενός κόλπου είναι 10 εως 15 εκατοστά, οπότε ένα μεγαλύτερο πέος σε μήκος και περίμετρο μπορεί στην πραγματικότητα να βλάψει.

Αν το μέγεθος του πέους του σημαίνει περισσότερα για εσάς και την ικανοποίηση σας από το πώς σας φέρεται ή πώς αισθάνεστε γι’ αυτόν, θα πρέπει να εξετάσετε πόσο μεγάλος είναι ο δικός σας εγωισμός. Δεν βγαίνεις με το πέος του, βγαίνεις με εκείνον. Αυτός έχει σημασία, όχι το μέγεθος του πέους του.

Φυσικά, αν δεν ξέρει πώς να το χρησιμοποιήσει, ίσως χρειαστεί να κάνεις μια κουβέντα μαζί του.