Γυναικεία αυτοϊκανοποίηση : Πως γίνεται και ποια είναι τα οφέλη

Photo of author
Written By Achilleas Kandis

Περιεχόμενα

Οι γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνται έχουν καλύτερη κατανόηση της ανατομίας των γεννητικών οργάνων τους και μπορούν να καθοδηγήσουν τους συντρόφους σε συγκεκριμένες σεξουαλικές στάσεις που συμβάλλουν στον γυναικείο οργασμό.

Σημασία της αυτοϊκανοποίησης

Η γυναικεία αυτοϊκανοποίηση είναι μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει το άγγιγμα και το τρίψιμο σημείων του σώματός σας για να διεγερθείτε και να φτάσετε στον οργασμό. Είναι ένας τρόπος τόνωσης των γεννητικών οργάνων ή άλλων περιοχών του σώματος για ευχαρίστηση. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι γυναίκες μπορούν να αυνανίζονται και να φτάνουν σε οργασμό.

Οι περισσότερες γυναίκες αυτοϊκανοποιούνται συνήθως χαϊδεύοντας ή τρίβοντας τον αιδοίο τους, ειδικά την κλειτορίδα, με τα δάχτυλα μέχρι να φτάσουν στον οργασμό. Σύμφωνα με μια επιστημονική επιστημονική μελέτη , οι περισσότερες γυναίκες επιτυγχάνουν οργασμό όταν αυτοϊκανοποιούνται παρά όταν έρχονται με κάποιον σύντροφο σε επαφή.

Η αυτοϊκανοποίηση είναι μια κοινή δραστηριότητα που εκτελείται τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες. Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί αυξανόμενη συχνότητα αυτοικανοποίησης γυναικών. Σύμφωνα με μελέτες, το 58,4% των γυναικών ανέφεραν ότι επιθυμούσαν να κάνουν αυτοϊκανοποιηθούν τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Η αυτοϊκανοποίηση η όπως αλλιώς λέγεται αυνανισμός κάνει καλό στην υγεία. Τα συναισθήματα που νιώθουμε με την αυτοϊκανοποίηση  εκκρίνουν ορμόνες στο σώμα όπως ενδορφίνες και σεροτονίνη. Αυτές οι ορμόνες μπλοκάρουν τον πόνο και κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν πιο ήρεμες.

Διεγερτικά συμπληρώματα για γυναίκες

playwoman-xapia-libido

Συμπλήρωμα διατροφής για καλύτερη διέγερση

Αυξάνουν τον έλεγχο της διέγερσης και του οργασμού
Θα έχετε ισχυρότερους, μεγαλύτερους και πιο δυνατούς οργασμούς
Καλύτερη ενυδάτωση στον κόλπο
Φυτική φόρμουλα βασισμένη σε εκχυλίσματα υψηλής συγκέντρωσης

33.95€ / 68,00€

Λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες αυνανίζονται;

Οι γυναίκες αυνανίζονται για διάφορους λόγους. Σύμφωνα με μια άλλη επιστημονική μελέτη που έγινε από την Christin Bowman, μια κοινωνική ψυχολόγο στην Αγγλία, πέντε είναι τα βασικά πράγματα που προκαλούν τις γυναίκες να το κάνουν και αυτά είναι:

 • Για την σεξουαλική απόλαυση.
 • Για να κατανοήσουν καλύτερα το σώμα τους.
 • Για να απαλλαγούν από το άγχος.
 • Χρησιμοποιούν την αυτοϊκανοποίηση ως υποκατάστατο συντρόφου.
 • Από σεξουαλική δυσαρέσκεια.

Συνολικά, σύμφωνα με την Bowman, όσον αφορά, υπάρχει μια σύνδεση που συνδέει τη σεξουαλική ευχαρίστηση με την επιθυμία των γυναικών να γνωρίζουν το σώμα τους. Επιπλέον, σε αυτή την μελέτη ερμηνεύει αν η σεξουαλική ενδυνάμωση προκαλεί αυνανισμό ή ο αυνανισμός οδηγεί σε σεξουαλική ενδυνάμωση.

Διαβάστε επίσης: Τι γίνεται αν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε

Οφέλη της αυτοικανοποιήσης

Γνωρίζετε καλύτερα το σώμα σας

Οι γυναίκες που κάνουν αυτοϊκανοποιούνται έχουν καλύτερη κατανόηση της ανατομίας των γεννητικών οργάνων τους και μπορούν να καθοδηγήσουν τους σεξουαλικούς τους συντρόφους στις συγκεκριμένες σεξουαλικές στάσεις που συμβάλλουν στον γυναικείο οργασμό.

Ενισχύεται τη συναισθηματική σας υγεία

Σύμφωνα με μελέτες , ο αυνανισμός προκαλεί την απελευθέρωση ορμονών και χημικών ουσιών όπως η ντοπαμίνη, η ωκυτοκίνη, η σεροτονίνη, οι ενδορφίνες, η προλακτίνη και η αδρεναλίνη. Αυτές οι ορμόνες ονομάζονται και ορμόνες της ευτυχίας. Μειώνουν το στρες και το άγχος και βελτιώνουν τη διάθεση της γυανίκας. Σύμφωνα με μελέτες, η πιο σημαντική οδός ανταμοιβής στον εγκέφαλο είναι το σύστημα ντοπαμίνης. Η αυτοϊκανοποίηση στις γυναίκες βοηθά στην καλύτερη έκκριση των ορμονών ντοπαμίνης.

Είναι σίγουρα η πιο ασφαλής μορφή σεξ

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κολλήσετε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όταν αγγίζετε τα γεννητικά σας όργανα. Οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις και ασθένειες μπορεί να προκαλέσουν στειρότητα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας είναι καθαρά για να αποφύγετε άλλες μορφές μόλυνσης κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε δονητή μαζί με τα χέρια σας για να βελτιώσετε περαιτέρω τη σεξουαλική σας εμπειρία.

Βελτιώστε τις σεξουαλικές σας σχέσεις

Σύμφωνα με μελέτες , η αυτοϊκανοποίηση βελτιώνει τη σεξουαλική υγεία και τις σχέσεις. Ο αυνανισμός και γενικά το χάιδεμα των γεννητικών οργάνων επιτρέπουν στις γυναίκες να εξερευνήσουν το σώμα τους. Βοηθά γενικά τις γυναίκες να καθοδηγήσουν τον σύντροφό του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Επίσης βοηθά στη σημαντική βελτίωση των σεξουαλικών σχέσεων.

Αύξηση της λίμπιντο

Ο αυνανισμός στις γυναίκες τις βοηθάει να αυξάνουν την έκκριση της ορμόνης οιστραδιόλης, που με την σειρά της βοηθά στη βελτίωση της σεξουαλικής επιθυμίας. Τα αυξημένα επίπεδα οιστραδιόλης βοηθούν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων μιας χαμηλής λίμπιντο.

Βελτιωμένη αυτοεκτίμηση

Σύμφωνα με μελέτες , ο αυνανισμός των γυναικών κατά την εφηβεία συνδέεται με καλή εικόνα του εαυτού του και ευνοϊκές σεξουαλικές επαφές αργότερα στη ζωή. Η αυτοϊκανοποίηση είναι ένα υγιές και αναπόσπαστο μέρος της φυσιολογικής γυναικείας σεξουαλικής ανάπτυξης.

Πως να ξεκινήσεις να αυτοϊκανοποιείσαι

Ο αυνανισμός θεωρείται η πιο ελεγχόμενη μορφή σεξ. Για να κατανοήσετε τον αυνανισμό και πώς να έχετε αυτοέλεγχο σεξουαλικά, πρέπει να δώσετε χρόνο για να κατανοήσετε το σώμα σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμπειρία του αυνανισμού:

1. Ρύθμιση διάθεσης

Η ρύθμιση της διάθεσης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το να χαμηλώσετε τα φώτα, να βάλετε καλή μουσική ή ακόμα και να ανάψετε κεριά είναι μερικά πράγματα που μπορούν να φτιάξουν τη διάθεση.

2. Λίπανση

Ένα ποιοτικό λιπαντικό μπορεί να ενισχύσει τη λίπανση διέγερσης. Το λιπαντικό μπορεί να βοηθήσει στην ομαλή διέγερση για να έχετε την μέγιστη ευχαρίστηση.

3. Φαντασία

Για να νιώσετε διεγερμένοι και να ξεκινήσετε τον αυνανισμό, χρησιμοποιήστε φαντασία και φανταστείτε μια συναρπαστική κατάσταση με τον σύντροφό σας ή με κάποιον που βρίσκετε ελκυστικό.

4. Μην ανησυχείτε ή βιάζεστε

Αποφύγετε να βιαστείτε στον αυνανισμό. Αφιερώστε χρόνο για να απολαύσετε πραγματικά κάθε αίσθηση στο σώμα ενώ αυνανίζεστε για να την απολαύσετε στο έπακρο.

5. Εξερευνήστε Ερωτογενείς Ζώνες

Σκεφτείτε ερωτογενείς περιοχές του σώματός σας, όπως αυτιά, μηροί ή οποιοδήποτε μέρος που βρίσκετε ελκυστικό για να προκαλέσει το αίσθημα ευχαρίστησης μέσα σας για να απολαύσετε τον αυνανισμό.

6. Αυτοδιέγερση

Αν και υπάρχουν διάφορα παιχνίδια όπως οι δονητές, η αυτοδιέγερση με τα δάχτυλα παρέχει επίσης καλή διέγερση για το σεξ.

6. Παρακολουθήστε ή διαβάστε πορνό

Ένα από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν αυνανίζεστε όταν είστε μόνοι, είναι να παρακολουθείτε μια ταινιά πορνό ή να διαβάζετε ένα πορνογραφικό βιβλίο. Αυτό θα σας βοηθήσει να μην βασίζεστε στη φαντασία κάθε φορά που χρειάζεστε διέγερση.

Orgasm Power for Woman για γρήγορη διέγερση

orgasm-power-for-women

Άμεση διέγερση την στιγμή που την θέλεις

Αποκτήστε άμεση διέγερση που διαρκεί πολύ ώρα
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος γύρω από την κλειτορίδα
Ευαισθητοποίηση του κόλπου, χάρη στην οποία οι αισθήσεις είναι πιο έντονες
Πλήρης έλεγχος του οργασμού και των ερωτικών αισθήσεων

9.95€ / 12,95€

Πώς αυνανίζονται οι γυναίκες

Θέλετε να μάθετε πώς είναι να αυνανίζεστε, αλλά δεν ξέρετε πώς να έχετε αυτοέλεγχο; Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε πώς αυνανίζονται οι γυναίκες.

1. Κατανοήστε τα γεννητικά σας όργανα

Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να κατανοήσετε μέρη των γεννητικών οργάνων σας. Αυτά περιλαμβάνουν το αιδοίο, την κλειτορίδα και τον κόλπο.

2. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας

Υπάρχουν πολλοί τύποι δονητών και σεξουαλικών παιχνιδιών που διατίθενται, ειδικά στο διαδίκτυο, που θα μπορούσαν να είναι ιδανικοί για αυνανισμό. Ωστόσο, μπορεί κανείς να ακολουθήσει τον βιολογικό τρόπο χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά του.

3. Γνωρίστε την κλειτορίδα σας

Η κλειτορίδα είναι ένα πλούσιο σε νεύρα τμήμα του αιδοίου που περιέχει έως και 8.000 νευρικές απολήξεις. Διπλάσιοι παρατηρούνται στο ανδρικό πέος. Εστιάζοντας σε αυτήν την περιοχή, μπορείτε να κερδίσετε τη μέγιστη ευχαρίστηση. Αυτή η ερωτογενής περιοχή στα γυναικεία γεννητικά όργανα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλά και να μεταδώσει αυτό το συναίσθημα στα 15.000 νεύρα της λεκάνης. Απλώς το χαϊδεύοντάς την κλειτορίδα η δουλειά έχει γίνει.

4. Αποφύγετε να σκέφτεστε τον οργασμό

Είναι απαραίτητο να εμπλακείτε σε προκαταρκτικά παιχνίδια για να απολαύσετε την πλήρη ικανοποίηση του σεξ. Με το να επιδοθείτε σε αυτό αντί να εστιάσετε στον οργασμό , θα δημιουργήσετε μια υγιή σχέση με το σώμα σας. Με άλλα λόγια, είναι το ταξίδι που έχει σημασία και σε δευτερεύοντα σημασία ο προορισμός δηλαδή ο οργασμός.

Συμβουλές αυνανισμού για γυναίκες:

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε υπόψη σας εάν θέλετε να πάει καλά ο αυνανισμός.

 • Χρησιμοποιήστε απαλά τα δάχτυλά σας για να τονώσετε την κλειτορίδα σας.
 • Εισαγάγετε τα σεξουαλικά παιχνίδια απαλά στον κόλπο.
 • Αναπτύξτε φαντασιώσεις και χρησιμοποιήστε τις για να νιώσετε μεγαλύτερη διέγερση
 • Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε μορφή ερωτικού χαρακτήρα που βοηθά στην τόνωση της φαντασίας.
 • Κατανοήστε το σώμα σας.
 • Διατηρήστε τα γεννητικά σας όργανα καθαρά για να αποφύγετε τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

Μπορούν οι γυναίκες να αυνανιστούν;

Ναι, οι γυναίκες μπορούν, και υπάρχουν πολλά σωματικά και ψυχικά οφέλη σε αυτό.

1. Βελτίωση στην κυκλοφορία του αίματος

Όταν αυνανίζεστε, η ροή του αίματος σας αυξάνεται. Βοηθά στην κυκλοφορία ζωτικών θρεπτικών συστατικών στο σώμα και παρέχει επαρκή θρέψη σε όλα τα όργανα.

2. Ρύθμιση του Αναπαραγωγικού Συστήματος

Ο αυνανισμός βοηθά επίσης στη ρύθμιση του υποθαλάμου αδένα σας . Είναι ένα κέντρο που ελέγχει τα πάντα, από την όρεξή σας μέχρι τα συναισθήματά σας. Ρυθμίζει επίσης τις ορμόνες στο σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι βοηθά στη διατήρηση της διαδικασίας της ωορρηξίας.

3. Υποστήριξη Ανοσίας

Μελέτες δείχνουν ότι όταν αυτοικανοποιήστε, αυτό βοηθά στην αύξηση της ποσότητας των κυττάρων που καταπολεμούν τις λοιμώξεις στο σώμα σας.

Τύποι Αυνανισμού

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αυνανισμού ανάλογα με το τι επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε.

1. Παραδοσιακός Αυνανισμός

Αν θέλετε να απολαύσετε τον εαυτό σας, τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να απολαύσετε τελικά έναν οργασμό που δεν προέρχεται από τον σύντροφο.

2. Αυνανισμός ενώ παρακολουθείτε τον εαυτό σας

Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς του σεξ, το να βλέπεις τον εαυτό σου να αυνανίζεται μπορεί να σε ανατρέψει περισσότερο. Επομένως, εάν έχετε έναν καθρέφτη στο μπάνιο ή σε οποιονδήποτε άλλο ιδιωτικό χώρο, ήρθε η ώρα να τον χρησιμοποιήσετε.

3. Αυνανισμός με σεξουαλικά παιχνιδια

Ο αυνανισμός με χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών χρησιμοποιείται συνήθως, ειδικά επειδή είναι ευρέως διαθέσιμος. Είναι πολύ αποτελεσματικό στην παραγωγή σεξουαλικής διέγερσης.

4. Αυνανισμός με Ήχο Μουσικής

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ακόμα και ο ήχος της καλής μουσικής μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση για αυτοικανοποιήση. Ενώ η ακρόαση μιας μουσικής σύνθεσης μπορεί να πάρει χρόνο για να δημιουργήσει μια αίσθηση.

5. Μασάζ Αυνανισμός

Ένα καλό μασάζ με αιθέρια έλαια όπως η λεβάντα και το γιασεμί επιταχύνει τη διαδικασία του αυνανισμού. Το μόνο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για το σώμα σας είναι τα σημεία μασάζ που σας τονώνουν.

Θέσεις αυνανισμού για γυναίκες:

Αν ψάχνετε για στάσεις αυνανισμού για γυναίκες, τότε διαβάστε.

1. Στυλ ανοίγματος

Σε αυτή τη θέση, πρέπει να καθίσετε σε μια καρέκλα και να τοποθετήσετε τα πόδια και τους αστραγάλους σας γύρω από τα πόδια της καρέκλας. Μια τέτοια τοποθέτηση μπορεί να σας βοηθήσει να βιώσετε έντονες αισθήσεις.

2. Over-The-Hump-Style

Περιλαμβάνει να ξαπλώνετε στο κρεβάτι με το στομάχι σας και να στηρίζετε το ισχίο με ένα μαξιλάρι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα χέρια σας, το σεξουαλικό παιχνίδι ή και τα δύο για να αυνανιστείτε. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα μαξιλάρια θα επιτρέψουν στους γοφούς σας να στρέφονται προς τα πάνω για να δημιουργήσουν νέες αισθήσεις ευχαρίστησης.

3. Στυλ Single Snake

Αυτή η θέση απαιτεί από εσάς να ξαπλώνετε στο στομάχι σας και να βεβαιωθείτε ότι η κλειτορίδα και το οστό της λεκάνης σας τρίβονται στο χέρι σας ή στο δονούμενο παιχνίδι που είναι τοποθετημένο από κάτω. Η τριβή που εφαρμόζεται στην κλειτορίδας από το σωματικό βάρος δημιουργεί την απίστευτη αίσθηση ευχαρίστησης που προέρχεται από τον εαυτό σας.

Διεγερτικά συμπληρώματα για γυναίκες

playwoman-xapia-libido

Συμπλήρωμα διατροφής για καλύτερη διέγερση

Αυξάνουν τον έλεγχο της διέγερσης και του οργασμού
Θα έχετε ισχυρότερους, μεγαλύτερους και πιο δυνατούς οργασμούς
Καλύτερη ενυδάτωση στον κόλπο
Φυτική φόρμουλα βασισμένη σε εκχυλίσματα υψηλής συγκέντρωσης

33.95€ / 68,00€

Μειονεκτήματα της αυτοικανοποιήσης

Ενοχές για αυνανισμό

Μερικές γυναίκες μπορεί να αισθάνονται ένοχες για τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν με τον εαυτό τους. Η απαγόρευση του αυνανισμού στις θρησκείες κάνει κάποιον να αισθάνεται ένοχος για τέτοιες δραστηριότητες. Ο αυνανισμός δεν είναι ούτε λάθος ούτε κάποια ανήθικη πράξη.

Ο υπερβολικός αυνανισμός μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή

Η υψηλότερη συχνότητα αυνανισμού για κορίτσια μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην κολπική επένδυση εάν χρησιμοποιηθούν τραχιά αντικείμενα για την παραγωγή διέγερσης. Η αυτοικανοποιήση καθημερινά μπορεί να είναι υπερβολική για κάποιες γυναίκες. Μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα ενέργειάς σας και να σας προκαλέσει άγχος εάν δεν βιώσετε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Ο ικανοποιητικός οργασμός κατά τη διάρκεια του σεξ με τον σύντροφο σας μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα του να μην αυνανίζεστε υπερβολικά.

Διατάραξη της καθημερινής ζωής

Αν κάποιος επιδίδεται αυνανίζεται περισσότερο από όσο επιθυμεί, μπορεί να επηρεάσει την προσοχή του στις ευθύνες, την κοινωνική ζωή και να διαταράξει την καθημερινή ζωή. Θα πρέπει να μιλήσετε με έναν σύμβουλο ή έναν θεραπευτή για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις προσπάθειες μέσω στρατηγικών για τη μείωση της συχνότητας των αυνανισμών σας.

Μπορεί ο γυναικείος αυνανισμός να προκαλέσει υπογονιμότητα;

Όχι, δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την αυτοϊκανοποίηση δεν μπορούν να επηρεάσουν τα ωάρια. Όσο συχνά και να αυνανίζεστε και με όποιον τρόπο και να το κάνετε, αυτό δεν πρόκειται να σας προκαλέσει πρόβλημα γονιμότητας. Η γονιμότητα είναι σημαντική για μια γυναίκα που θέλει να μείνει έγκυος. Ο αυνανισμός είναι μια δραστηριότητα ευχαρίστησης του εαυτού μας και βοηθά στην επίτευξη οργασμού. Δεν μπορεί να επηρεάσει τη διαδικασία γονιμοποίησης ενός ωαρίου. Οι γυναίκες μας ρωτούν συχνά για την επίδραση του γυναικείου αυνανισμού στην ωορρηξία, την εγκυμοσύνη ή τη στειρότητα. Ελπίζω ότι αυτό καθάρισε τις αμφιβολίες σας.

Η αυτοϊκανοποίηση είναι ένας υγιεινός και ασφαλής τρόπος για να περάσετε ωραία με τον εαυτό σας. Η αυτοικανοποιήση μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά ο εθισμός στον αυνανισμό μπορεί να είναι επιβλαβής για τη φυσική σεξουαλική διέγερση. Ο εθισμός στον αυνανισμό μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική οικειότητα με τον σύντροφό σας. Εάν ο αυνανισμός είναι πρόβλημα για εσάς ή εάν προκαλεί σεξουαλική δυσλειτουργία, συμβουλευτείτε έναν γυναικολόγο.

Η αυτοϊκανοποίηση είναι απολύτως φυσιολογική πράξη και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό με αυτην. Σύμφωνα με την ιατρική επιστήμη, η αυτοικανοποιήση βοηθά στην απελευθέρωση του στρες και κάνει ένα άτομο πιο ευτυχισμένο και πιο υγιές.

Συνοψίζοντας το Self Sex

Ο αυνανισμός είναι μια μέθοδος αγάπης για τον εαυτό σας. Η διαδικασία θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το σώμα σας και τις ανάγκες του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφεθείτε ελεύθερες, να φτιάξετε τη διάθεση σας, να βελτιώσετε τη φαντασία σας και να επιλέξετε όποιο στυλ σας ταιριάζει. Δεν υπάρχει τέλειος τρόπος. Ο πειραματισμός είναι το κλειδί για την καλύτερη σεξουαλική διέγερση.

Πηγές – Βιβλιογραφία

Orgasm Power for Woman για γρήγορη διέγερση

orgasm-power-for-women

Άμεση διέγερση την στιγμή που την θέλεις

Αποκτήστε άμεση διέγερση που διαρκεί πολύ ώρα
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος γύρω από την κλειτορίδα
Ευαισθητοποίηση του κόλπου, χάρη στην οποία οι αισθήσεις είναι πιο έντονες
Πλήρης έλεγχος του οργασμού και των ερωτικών αισθήσεων

9.95€ / 12,95€

Σχετικά Άρθρα