Τα Οφέλη Του Οργασμού

Photo of author
Written By misswebbie

Κάνε σεξ για να ξεφορτωθείς το στρες.

Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας, τα τμήματα του γυναικείου εγκεφάλου που είναι υπεύθυνα για την συγκίνηση, το φόβο και το άγχος αρχίζουν να χαλαρώνουν. Αυτό οφείλεται στην απελευθέρωση των ενδορφινών, που είναι ισχυρές ενώσεις και βοηθούν ακόμα και στην αύξηση της αντοχής κατά του πόνου.

Διαβάστε επίσης : Πως τελειώνει μια κοπέλα

Ο οργασμός– εργαλείο για δίαιτα.

Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα απ’ το να επιμένεις σε μια αυστηρή δίαιτα. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, η παραγωγή των χημικών φαινετυλαμίνης μπορεί να κατευνάσει τις ανάγκες πόθου για το τσιγάρο, τα γλυκά κ.α.

Η απόλυτη απελευθέρωση.

Συμβαίνουν διάφορες χημικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα μας- πολλές από αυτές όταν βιώνουμε οργασμό. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που επιδίδονται σε εβδομαδιαία σεξουαλική δραστηριότητα, έχουν υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων στο αίμα τους, χαμηλότερη κακή χοληστερίνη, αύξηση στην οστική πυκνότητα και απαλό δέρμα. Ακόμη, η τακτική σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να ρυθμίσει και τον εμμηνορροϊκό κύκλο μιας γυναίκας.

Διαβάστε επίσης : Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την διέγερση της κλειτορίδας

Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Από έρευνα του πανεπιστημίου Wilkes της Πενσιλβάνια, αποδείχτηκε πως οι φοιτητές που επιδίδονται σε συχνή σεξουαλική δραστηριότητα, κατέχουν κατά ένα τρίτο υψηλότερα επίπεδα της ανοσοσφαιρίνης Α.  Ένα αντίσωμα που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση κρυολογημάτων και γρίπης.

Η λάμψη μετά.

Ένα ακόμη σημαντικό όφελος του οργασμού είναι η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Στο σεξ, το σώμα ιδρώνει και αποβάλει όλες τις τοξίνες, απελευθερώνοντας θρεπτικά έλαια. Ακόμη, η βαθιά αναπνοή και η αυξημένη καρδιακή συχνότητα προκαλούν περισσότερο οξυγόνο μέσα στο σώμα, μια διαδικασία που κρατά όργανα και ιστούς υγιή.

Διαβάστε επίσης : Γυναικείος οργασμός

Έτσι, τώρα που γνωρίζεις τα οφέλη του οργασμού, τι περιμένεις;  Πήγαινε να νιώσεις υγιής.

Συνιστώμενα Προϊόντα