Αστροπλανητικά 25/3-31/7 Προσοχή Στην Πανσέληνο

Ο Άρης είναι από πάνω σου κι αυτό σημαίνει ένταση, δύναμη και δράση με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Τρέξε λοιπόν, αλλά πρόσεχε μην μπουρδουκλωθείς και φας τα μούτρα σου. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή έρχεται με την γλυκύτητα της να εξισορροπήσει λίγο την αγριάδα του θείου της του Άρη. Στο χέρι σου λοιπόν, πως θα χειριστείς την ένταση αυτή, όχι μόνο στο γραφείο αλλά και στα ερωτικά σου.

Το θέμα σου αυτές τις μέρες είναι η δουλειά σου και δυστυχώς σου ρουφάει όλη την ενέργεια. Καλού κακού, έχε ένα μάτι στον γυμνασμένο πισινό σου και γενικά να είσαι προσεκτική. Μην απογοητεύεσαι, να παραμείνεις ψύχραιμη και θα την βρεις την άκρη. Χώρος για αισθηματικά δεν υπάρχει πολύς αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει και κάτι θυελλώδες.

Δεν ξέρω αν έχεις κάνει καμία συμφωνία με τον διάβολο αλλά βλέπω ότι η χρυσή περίοδος συνεχίζεται. Στο γραφείο σου ανοίγονται νέοι ορίζοντες, προκύπτουν καλές ευκαιρίες και είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταστρώσεις τα σχέδια σου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να κάθεσαι απλά σταυροπόδι και να στεγνώνεις το βερνίκι των νυχιών σου. Όσες έχετε σύντροφο θα περάσετε καλά και όσες δεν έχετε, τα άστρα είναι σε θέση για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Τα μάτια σας ανοιχτά λοιπόν.

Οι ταραχές και οι εντάσεις συνεχίζονται και, αν μείνεις αμέτοχη, θα βγεις και κερδισμένη. Μπορείς, βέβαια, να χρησιμοποιήσεις δημιουργικά την ένταση αυτή στο γραφείο αλλά να ξέρεις, μια σπίθα είναι αρκετή για να φουντώσει η πυρκαγιά. Προσοχή και στα αισθηματικά σου γιατί έχεις την τάση να δίνεις μια αρνητική χροιά στα συναισθήματα σου και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο. Μην ξεχνάς τις βαθιές αναπνοές. 10, 9, 8…

Σχετικά Άρθρα  DIY: Πως Να Φτιάξεις Ένα Φωτιστικό Στο Σπίτι

Κάτι καινούριο δεν έχω να σου πω αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, μην στραβώνεις τα μούτρα σου, σε βλέπω. Στο γραφείο συνεχίζεται το θετικό κλίμα δημιουργικότητας και, με σωστές διαπραγματεύσεις, θα έχεις τις επιθυμητές εξελίξεις. Μην αφήσεις τυχόν προβλήματα να σε επηρεάσουν, είναι στο πρόγραμμα κι αυτά. Ενδιαφέρουσα και η ερωτική σου ζωή, με νέες γνωριμίες στο προσκήνιο αλλά και έντονο πάθος για εσένα που τον έχεις ήδη. Τον σταυρό σου κάνε.

Με τον επίσημο ερχομό της Άνοιξης η μελισσούλες πιάσανε δουλειά και αυτό φαίνεται να σε επηρεάζει, καθώς βλέπω την λίμπιντο σου στο κόκκινο. Έντονη σεξουαλικότητα, με την Αφροδίτη να κάνει το όλο σκηνικό ακόμη πιο ενδιαφέρον. Ζήσε το πάθος αλλά πρόσεχε μην πατήσεις καμιά μπανανόφλουδα και κλαίμε μετά. Προσοχή λίγο στα οικονομικά σου- ότι ψώνισες, ψώνισες. Φτάνει. Στο γραφείο δεν βλέπω κάτι αξιοσημείωτο. Μάλλον βαριέσαι.

Τα ερωτικά σου συνεχίζουν να είναι το κυρίαρχο θέμα αλλά τώρα, περισσότερο από ποτέ, σε θέλω σοβαρή και προσεχτική. Έχουμε μια πανσέληνο την Τετάρτη που φέρνει τα πάνω- κάτω και, αν παρασυρθείς, θα σου φέρει αναμπουμπούλες και δεν το θες. Η αυτοσυγκράτηση είναι η καλύτερη αντιμετώπιση και επ’ ουδενί βιαστικές κινήσεις- σε προειδοποιώ αυστηρά κακομοίρα μου. Μια από τα ίδια και για το γραφείο, καθώς μικρές εντάσεις μπορούν να φέρουν μεγάλες εκρήξεις. Μελετημένες κινήσεις και τα σχέδια σου θα έρχονται πιο κοντά.

Η ρουτίνα της καθημερινότητας σε έχει καταβάλει, σε έχει ρουφήξει κανονικά και βαριέσαι πολύ, το ξέρω. Άγχος, ευθύνες και υποχρεώσεις στο γραφείο απαιτούν την εργατικότητά σου. Όμως, κράτα λίγη ενέργεια και χρόνο για τον εαυτό σου γιατί θα φρικάρεις και δεν σου πάει. Χαλάρωσε, ηρέμησε, εκτονώσου. Καλή περίοδος για εσένα που έχεις μια σχέση να ασχοληθείς λίγο πιο σοβαρά μαζί της. Οι υπόλοιπες αφήστε την γοητεία σας να συνεπάρει. Ξέρετε εσείς.

Σχετικά Άρθρα  Γυναικεία Κακοποίηση Και Αντιμετώπιση

Σε ρωτώ και πρέπει να απαντήσεις: είσαι έτοιμη να ερωτευτείς; Γιατί αν δεν ερωτευτείς τώρα, χρυσή μου, δεν θα το κάνεις ποτέ. Σου κάτσανε μια χαρά οι πλανήτες τώρα αλλά δεν θα σε παρακαλάνε κιόλας. Έντονη ερωτική περίοδος λοιπόν, χωρίς να αποκλείονται βέβαια πιθανές συγκρούσεις. Και στο γραφείο μια χαρά σε βρίσκω, δυναμική, δημιουργική, αποδοτική και με ενθουσιασμό. Απλά, μείνε μακριά από ανταγωνισμούς.

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά η εβδομάδα σου θα είναι λίγο περίεργη, κυρίως στο γραφείο, και φταίει η πανσέληνος γι’αυτό. Τίποτα το ιδιαίτερο, πέραν κάποιων εντάσεων. Όμως, πρόσεχε τι λες και σε ποιον το λες και, αν θες την γνώμη μου, ασ’ τα να τα πεις αργότερα. Τώρα θες, σώνει και ντε; Βάστα. Το περίεργο αυτό κλίμα ίσως επηρεάσει και τα ερωτικά σου με ασήμαντες παρεξηγήσεις αλλά η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει.

Θα την πω την μαύρη μου αλήθεια, με δυσκόλεψες. Βλέπω την πανσέληνο να σε επηρεάζει, αλλού θετικά- αλλού αρνητικά κι άντε να σου εξηγήσω τώρα. Δε σου αποκλείω κεραυνοβόλο έρωτα μετά τις 25 αλλά ούτε και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Στο γραφείο, λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα με αρκετές ευκαιρίες και συνεργασίες που μπορεί να ευδοκιμήσουν. Λίγη προσοχή εκεί γύρω από την πανσέληνο στις 27.

Μπορεί να χαλάρωσες λίγο μετά από ένα δυνατό δίμηνο αλλά τα οικονομικά σου δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις εντελώς.Δεν ξέρω αν είναι έκτακτα έξοδα ή φουσκωμένοι λογαριασμοί, το καλό που σου θέλω σφίξε λίγο τα λουριά για να μη σε βρουν τα χειρότερα. Από την άλλη όμως προβλέπεται ιδιαίτερα ρομαντική η εβδομάδα σου, οπότε τουλάχιστον ξέδωσε εκεί χωρίς όμως πολλές υπερβολές και απαιτήσεις.

Σκίτσα ζωδίων: Σταμάτης Παπαοικονόμου

Contact: stam_pr@hotmail.com

Share and Enjoy

Get Socializing
error