Χορτοφαγικές Γεύσεις: Ψητά Ντοματίνια

Αυτή η συνταγή για ψητά ντοματίνια μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει μια πολύ γευστική εναλλακτική της σαλάτας σε επίσημο δείπνο ή καθημερινό γεύμα.

Υλικά:
500 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1/3 φλυτζ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί ή φρυγανιά τριμμένη
2 κ. σ. λιωμένο βούτυρο
2 κ. σ. ψιλοκομμένος βασιλικός

Σχετικά post
Τραγανοί Ντοματοκεφτέδες
Τέλεια Σαλάτα Caprese

Εκτέλεση:
1. Προθέρμανε τον φούρνο.
2. Ανακάτεψε τα ντοματίνια, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπέρωσε.
3. Ψήσε για 12 λεπτά, ανακατεύοντας, μέχρι να μαλακώσουν τα ντοματίνια.
4. Ανακάτεψε το ψωμί με το βούτυρο, πασπάλισε πάνω από τις ντομάτες και ψήσε για 1-2 λεπτά. Πασπάλισε με τον βασιλικό και σέρβιρε.

Δες επίσης
Σουβλάκια Με Ντοματάκια Και Mozzarella
Γεμιστά Της Μαμάς
Καλοκαιρινή Σαλάτα Με Ντομάτα Και Ροδάκινα

Share and Enjoy

Get Socializing
error
Σχετικά Άρθρα  Μείγμα Σε Βάζο: Ψωμί Με Βατόμουρα