Χειμωνιάτικα Σύνολα Για Το Γραφείο

ΜΟΔΑ

10/12

sinola grafeiou kentriki

 

Όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα έχουν πάρει τη θέση τους στη ντουλάπα σου. Κάθε πρωί, λοιπόν, που ετοιμάζεσαι για τη δουλειά την ανοίγεις και σκέφτεσαι τι να φορέσεις. Δες μερικές ιδέες που θα σε κάνουν να πηγαίνεις στη δουλειά με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

1. Φόρεσε μία δερμάτινη pencil φούστα σε μαύρο ή σκούρο καφέ χρώμα και συνδύασέ την με μία κομψή λευκή μπλούζα και γόβες.

2. Μία άλλη άνετη επιλογή είναι το cigarette παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο. Συνδύασέ το με μία μπλούζα ή ένα ωραίο πουκάμισο και τα ψηλοτάκουνα σου. Θα σε βγάλει πολλά πρωινά από τη δύσκολη θέση.

3. Τα χειμωνιάτικα ρούχα, συνήθως, είναι σε μουντά και σκοτεινά χρώματα. Μπορείς, όμως, να δώσεις ζωντάνια στο σύνολο σου, κρατώντας μία τσάντα σε πιο έντονο χρώμα ή παπούτσια με κάποιες λεπτομέρειες.

 

sinola grafeiou 1

 

4. Τόλμησε να φορέσεις μία μακριά φούστα, την οποία θα συνδυάσεις με μία απλή μπλούζα.

5. Φόρεσε μεταξωτές μπλούζες με μανίκι, που μπορείς να τις συνδυάσεις και με τα παντελόνια αλλά και με τις φούστες σου. Είναι ιδανική επιλογή για τον εργασιακό χώρο.

6. Τα πουκάμισα είναι η καταλληλότερη επιλογή για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Φόρεσέ τα μέσα από τις pencil φούστες και από τα παντελόνια σου. Τέλος, συνδύασέ τα με μποτίνια και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις στο γραφείο.

 

sinola grafeiou 2

 

 

Share and Enjoy

Σχολιάστε