Υλικά Για Να Κατασκευάσετε Τις Πιο Ξεχωριστές Μπομπονιέρες Για Τον Γάμο ή Τη Βάπτιση!

Είναι γεγονός ότι βιώνουμε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο και για αυτό τον λόγο πολλά ζευγάρια τα οποία ετοιμάζονται να παντρευτούν ή να βαφτίσουν το παιδάκι τους, προκειμένου να μειώσουν το budget, επιλέγουν να φτιάχνουν μόνοι τους τόσο τα προσκλητήρια, όσο και τις μπομπονιέρες, ακόμα και τον στολισμό της εκκλησίας αν το έχουν με τη διακόσμηση.

Τόσο τα συνοικιακά καταστήματα όσο και τα μεγαλύτερα καταστήματα, δίνουν οικονομικές λύσεις και προτάσεις με τις οποίες μπορούν οι μελλόνυμφοι και οι νέοι γονείς να εξοικονομήσουν χρήματα και αν η παραγγελία είναι μεγάλη γίνονται ακόμα και ειδικές προσφορές.

Ωστόσο, αν εσείς είστε από εκείνους που το έχετε αποφασίσει να κατασκευάσετε μόνοι σας τις μπομπονιέρες σας, εμείς σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές ώστε επιλέγοντας διαφορετικά υλικά, να έχετε και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Συμβουλή 1η: Επενδύστε σε ένα εκκεντρικό κομμάτι.

Πράγματιοι περισσότεροι έχουμε βαρεθεί τις κλασικές μπομπονιέρες με το τούλι και τα τρία κουφέτα με το σκληρό αμύγδαλο στο κέντρο. Μπορεί ο ρόλος τους και ο αριθμός τους φυσικά να είναι λειτουργικός, ωστόσο αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να εντυπωσιάσετε με τις μπομπονιέρες σας εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε στα ρομαντικά στεφανάκια.

Σχετικά Άρθρα  Φτιάξε Μόνη Σου Άλατα Για Το Μπάνιο

Με κόκκινα τριαντάφυλλα για γάμο, τα στεφανάκι αποτελούν την ιδανική επιλογή καθώς οι καλεσμένες κυρίως θα προμηθοποιηθούν να τα φορέσουν!

Και για να μην αμελούμε την παράδοση ανάμεσα στα τριαντάφυλλα περιέχονται 7 κουφέτα, σε όποια γεύση εσείς επιθυμείτε!

Συμβουλή 2η: Επιλέξτε ανατρεπτικά υλικά.

Ξεφύγετε από τα τετριμμένα και χρησιμοποιήστε υλικά τα οποία δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι θα είχαν τόσο όμορφο αποτέλεσμα. Ένα από αυτά είναι και η λινάτσα. Ειδικά σε περίπτωση όπου έχετε ως θέμα κάποιο φυτό όπως η ελιά, μπορείτε να στολίσετε τις μπομπονιέρες σας με ένα κλαδί ελιάς… Πόσο πιο όμορφο και απλό;

Συμβουλή 3η: Χρησιμοποιήστε μικρά παιχνίδια.

Στις βαφτίσεις εκτός από μεγάλους καλεσμένους, σίγουρα θα υπάρχουν και μικρά παιδάκια, επομένως ένα παιχνίδι είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε καρουζέλ, ανεμόμυλους, σβούρες, κορνίζες και σφεντόνες για τους πιο άτακτους προσκεκλημένους!

Θέλετε να δείτε περισσότερα σχέδια για μπομπονιέρες γάμου και βάπιτσης; Επισκεφτείτε το site boboniera-store.gr και διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Share and Enjoy

Get Socializing
error