Τρύφωνας Σαμαράς

Ποια χρώματα είναι φέτος στη μόδα;
Το νέο κόκκινο και οι φυσικές αποχρώσεις.

Ποιο μήκος μαλλιών είναι hot για φέτος τον χειμώνα;
Αυτό πάει ανάλογα με το πρόσωπο του καθενός. Γι’ αυτό, συνιστώ οι κυρίες να συζητούν με τον κομμωτή τους και να του δείχνουν εμπιστοσύνη, γιατί αυτός ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω. Ναι μεν ξέρουν εκείνες πως κάθεται το μαλλί τους, αλλά, αν εμπιστευτούν και τον κομμωτή τους, θα έχουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Κομμωτής και πελάτισσα πρέπει να είναι σύμμαχοι.

Το ombre το είδαμε πολύ φέτος. Είναι πλέον ξεπερασμένο;
Το ombre είναι πάντα στη μόδα. Είμαι απ’ τους πρώτους που έκανε ombre στα μαλλιά του γιατί δείχνει πολύ φυσικό.

Πάει σε όλες τις γυναίκες;
Βεβαίως, αρκεί να προσέξουν η ρίζα τους να μην είναι κατάμαυρη αλλά να σβήνει ομαλά. Είναι και μια οικονομική λύση γιατί δεν χρειάζεται να βάφεις κάθε τρεις και λίγο τα μαλλιά σου. Τη πρώτη φορά, όμως, πρέπει να την κάνεις στον κομμωτή σου για να μη βγει ψεύτικο το αποτέλεσμα.

Το κόκκινο λοιπόν σε ποιες επιδερμίδες ταιριάζει;
Κυρίως σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Είναι πιο chic! Μ’ αρέσει το κόκκινο της Στικουδη, πριν όμως κάνει τις ανταύγειες.

Φέτος είδαμε τη Φαίη Σκορδά με ροζ ανταύγειες. Σου άρεσε;
Όπως το κόκκινο, έτσι και το ροζ, μ’ αρέσει σε κοντά μαλλιά. Παραδείγματος χάριν, σ’ ένα καρέ .Το ροζ πρέπει να φαίνεται! Πάει σε ανθρώπους πιο eccentric. Στη Φαίη δεν το κατάλαβες, γιατί κάνει θολούρα.

Μια συνταγή ομορφιάς που θα μας πρότεινες για τα σπίτι;
Πολύ καλό είναι να βάζουν οι γυναίκες ελαιόλαδο σ’ όλο το μήκος των μαλλιών με μια βρεγμένη πετσέτα (για να ανοίγουν οι πόροι της τρίχας) και να το αφήνουν για 30 λεπτά. Ύστερα να λούζονται πολύ καλά.

Σχετικά Άρθρα  6 Επιλογές Για Τον Τοίχο Της Κουζίνας, Για Να Διαλέξεις Αυτή Που Σου Ταιριάζει

Έχεις χτενίσει πολλές διάσημες του εξωτερικού, τώρα πρόσφατα και την Irina Shayk, ποια σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση;
Είμαι πολύ τυχερός κομμωτής γιατί έχω χτενίσει πολύ μεγάλα ονόματα. Η Kate moss, η Linda και η Naomi, όμως, μου έχουν κάνει μεγαλύτερη εντύπωση απ’ όλες .

Share and Enjoy:

Get Socializing
error