Η Νίνα Λοτσάρη Τα Λέει Στην Πένυ

Ποιες είναι οι διατροφικές σου συνήθειες;
Αρχικά, δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, απλά προσέχω. Μου αρέσει η μεσογειακή διατροφή. Όταν μαγειρεύω, βάζω πάντα στο φαγητό μου 2 κουταλιές ελαιόλαδο και πάντα στο τέλος για να διατηρούνται τα συστατικά του. Αποφεύγω τα λιπαρά, όπως τυριά, κρέμες και τηγανητά, χωρίς όμως να στερούμαι. Σε ένα πράγμα δεν μπορώ να αντισταθώ, στη σοκολάτα.

Γυμνάζεσαι;
Κάνω γυμναστική 3-4 φορές την εβδομάδα, κυρίως αερόβια, βάρη και yoga.

Έχεις παρακολουθήσει κάποια παράσταση και να νιώσεις άβολα με το αποτέλεσμα που βλέπεις; Και αν ναι, έχεις εκφράσει αργότερα τη γνώμη σου;
Βέβαια, αλλά θεωρώ σημαντικότερο να επιβραβεύεις την προσπάθεια του άλλου γιατί έχει κοπιάσει γι’αυτό. Όλα έτσι κι αλλιώς είναι υποκειμενικά. Μπορεί σε κάποιον άλλον να άρεσε πολύ αυτό που είδε και εγώ είμαι ανοιχτή σε όλες τις απόψεις. Υπάρχουν, βέβαια, και οι κακοπροαίρετοι αλλά καταλαβαίνεις πότε κάποιος σου λέει τη γνώμη του γιατί ενδιαφέρεται πραγματικά και σε αγαπάει.

Φέτος παίζεις στην παράσταση η “Η μαμά είπε μη…!” στο πλευρό της Κα. Μάρθας Καραγιάννη. Πώς νιώθεις γι’αυτό;
Πραγματικά είναι μία απίστευτη γυναίκα. Είναι πρότυπο στο θέατρο και νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μαζί της στην παράσταση.

Η παράσταση τι θέμα έχει;
Στην παράσταση είμαι με τη Μάρθα Καραγιάννη, τη Μίνα Ορφανού, τη Λίλη Τσεσματζόγλου και τον Αιμιλίο Ράφτη. Είναι μία σύγχρονη σπονδυλωτή κωμωδία, που αποτελείται από 8 διαφορετικές ιστορίες. Μέσα από αυτές βλέπουμε τις αντιδράσεις της γυναίκας σε διάφορες καταστάσεις της ζωής της, όπως στις σχέσεις, στη δουλειά, στις φιλίες αλλά μέσα από τον τρόπο που έχει γαλουχηθεί από τη μητέρα της. Τα μη που έχει ακούσει και την έχουν επηρεάσει, είτε αρνητικά είτε θετικά.

Σχετικά Άρθρα  Πως Να Ενσωματώσεις Το Pale Pink Στην Διακόσμηση Του Σπιτιού

Θεωρείσαι μία από τις πιο ωραίες Ελληνίδες. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχεις νιώσει ανασφάλεια με τον εαυτό σου;
Εννοείται πως μερικές φορές ξυπνάω και λέω, σήμερα δεν είσαι ωραία. Δεν μου αρέσει, όμως, να γκρινιάζω. Νιώθω ευλογημένη. Υπάρχουν, όμως, μέρες που δεν είσαι καλά ψυχολογικά και αυτό φαίνεται στο πρόσωπο σου, καθρεφτίζεται από μέσα σου. Το ιδανικό φάρμακο είναι να ξυπνάς και να έχεις έναν σωστό άντρα δίπλα σου να σε επιβαβαιώνει.

Αγαπημένος σου προορισμός;
Το Παρίσι.

Και αγαπημένο βιβλίο;
Το φάντασμα της αξόδευτης αγάπης, από τη Μάρω Βαμβουνάκη.

Share and Enjoy:

Get Socializing
error