Καρό: Το Fashion Trend Του Χειμώνα

karo kentrikh

Νομίζω, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς καρό είναι η Σκωτία και οι καρό φούστες που φορούσαν καλογυμνασμένοι Σκωτσέζοι σε γνωστή διαφήμιση (έκαναν θραύση). Γενικά, είναι ένα pattern που υπάρχει ανέκαθεν και που πάντα έχει μια θέση στα μεγάλα defile οίκων μόδας.

Φέτος, λοιπόν, το ξαναβλέπουμε πολύ έντονα σε μια από τις τάσεις του φετινού χειμώνα. Πέρα από τα κλασικά καρό πουκάμισα που είχαμε και πέρυσι και θα φορεθούν πολύ και φέτος, τώρα βλέπουμε το καρό σε φούστες, παντελόνια και αξεσουάρ. Σε σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου, μπλε και πράσινου, θα μας προβληματίσουν λίγο στον συνδυασμό τους αλλά θα δούμε και πολλά εντυπωσιακά σύνολα.

Τα γνωστά σε όλες καρό πουκάμισα μπορείς να τα φορέσεις καθημερινά με το αγαπημένο σου τζιν και κοντά μποτάκια ή με κάποιο δερμάτινο κολλάν που θα σου δώσει  rock χαρακτήρα. Ακόμα, μπορείς να το συνδυάσεις με κάποιο μονόχρωμο πουλόβερ που από μέσα θα φαίνεται ο γιακάς και τα μανίκια του πουκαμίσου. Έτσι, μπορείς να πειραματιστείς και να βγάλεις και άλλα σύνολα.

Σε ό,τι αφορά τα καρό παντελόνια, μπορείς να παίξεις με κάτι ασφαλές και να το συνδυάσεις με μονόχρωμα tops, δίνοντας έμφαση στα αξεσουάρ σου. Αλλιώς, ανάλογα με το πόσο fashionista αισθάνεσαι, μπορείς να ακολουθήσεις τις τάσεις και να συνδυάσεις καρό με καρό. Δηλαδή, καρό παντελόνι με καρό top, άλλου χρωματισμού βέβαια. Αυτό όμως θέλει πολλή προσοχή και αυτοπεποίθηση στο να το υποστηρίξεις, αλλιώς θα έχεις αποτυχίες.

Εγώ, για να βοηθήσω λίγο και να σου δώσω κάποιο μπούσουλα, βρήκα κάποια παραδείγματα για να κάνεις την αρχή. Ρίξε μια ματιά και περιμένω mail σου για οποιαδήποτε απορία.

Σχετικά Άρθρα  Summer Fashion Trend: Καφτάνια

karo 1

Πηγή Φωτογραφιών

Share and Enjoy:

Get Socializing
error