Αστροπλανητικά 4/3 – 10/3

Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά τα μαλλιοτραβήγματα στο γραφείο συνεχίζονται. Τρέσα για τρέσα δεν θα μείνει. Δεν φταίω, εγώ ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες. Αυτόν βάρα. Στα ερωτικά, βλέπω μου κρύβεσαι και δεν καταλαβαίνω τον λόγο…  Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας; Εσύ ξέρεις. Γενικά μην ξανοίγεσαι, μείνε σταθερή σε αυτό που είχες στο μυαλό σου από την αρχή.

Η αλήθεια είναι, όλο αυτό το πλανητομάνι στους Ιχθύες σε ζαλίζει λίγο και χάνεις τον μπούσουλα. Παρ’ όλα αυτά, και στο γραφείο και την καρδιά σας κάτι φαίνεται να γίνεται… Στο μεν γραφείο, νομίζω είναι έτοιμο το έδαφος για τα νέα σας σχέδια. Στα δε αισθηματικά σας είναι ευκαιρία να τονώσετε την σχέση σας ενώ για τις γεροντοκόρες βλέπω φως στο τούνελ της μοναξιάς σας (δεν παίρνω κι όρκο).

Το μυαλό σου το έχεις συνέχεια στο γραφείο και καλά κάνεις, καθώς γίνεται της κακομοίρας και πρέπει να επιστρατεύσεις την διπλωματία σου γιατί αυτή η κριαρίνα δεν θα σου αφήσει τρίχα. Στα αισθηματικά σου, αν και τα μυαλά σου έχουν πάρει λίγο αέρα, τα πράγματα είναι αρκετά θετικά και σε φτύνω για να μην σε βασκάνω.

Σου το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, δε με πίστευες. Καρδούλες παντού, σορόπια, μέλια και τα τοιαύτα. Λάμπεις παιδί μου και οι άντρες στα πόδια σου. Θες να φτύσω και σένα; Σε φτύνω. Και στο γραφείο μια χαρά.  Καλά, εκεί δεν λάμπεις αλλά μην τα θέλεις και όλα δικά σου. Σπείρε και να είσαι σίγουρη ότι θα θερίσεις.

Σχετικά Άρθρα  Πέννες A La Crème Με Κοτόπουλο

Μα καλά δεν σου είπα να προσέχεις το πορτοφόλι σου; Έχεις γλάστρα στο μπαλκόνι που φυτρώνουν ευρώ; Ξέρω,ξέρω.  Παρασύρθηκες από τις εκπτώσεις. Φάε τις γόβες σου τώρα. Στο γραφείο καλά και η ερωτική ζωή πλούσια. Με θύμωσες.

Κακομοίρα μου, με ανάδρομο τον Ερμή και την πανσέληνο πάνω από το κεφάλι σου, τι να σου πω; Προσοχή. Τα πράγματα είναι ρευστά και οι ισορροπίες λεπτές. Καλά, δεν σου είπα και να δέσεις θηλιά στον λαιμό σου, να το ‘χω και τύψεις. Οι προοπτικές και στο γραφείο και στα ερωτικά σου είναι καλές απλά θέλουν διαχείριση.  Δατς ολ.

Σου εφιστώ την προσοχή στην υγεία σου και δεν εννοώ «πρόσεχε μην κοπείς στο ξύρισμα». Πρόσεξε διατροφή, γυμνάσου, κάνε και καμιά εξέταση. Στο γραφείο σε ζορίζει λίγο αυτός ο Ερμής που γύρισε ανάποδα αλλά μην μασάς, στο τέλος όλα καλά. Τα ερωτικά σου συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά αλλά πρόσεχε μην σε επηρεάσει το κλίμα στην δουλειά και κάνεις καμιά βλακεία.

Έτσι όπως διάβαζα τον χάρτη σου, έβλεπα μια ομαλότητα. Λέω, δεν μπορεί, κάποιο λάθος κάνω. Σκορπιός και ομαλότητα δεν πάνε μαζί. Ε, λάθος έκανα. Ένταση στα ερωτικά, όχι απαραίτητα αρνητική, ένταση και στο γραφείο, εδώ μάλλον αρνητική. Η ποικιλία της προηγούμενης εβδομάδος στον ερωτικό σου χάρτη συνεχίζεται. Δυναστεία. Στο γραφείο θέλω σύνεση και μεθοδικότητα.

Δε ξέρεις τι σου συμβαίνει,  σε καταλαβαίνω. Από την μια ο Ερμής να σε μπουρδουκλώνει, από την άλλη ο Άρης με τις εντάσεις του, ευτυχώς είναι και η Αφροδιτούλα που απλώνει το ροζ πέπλο της κι έχεις παρηγοριά. Στα επαγγελματικά, αξιοποίησε τον δυναμισμό που σου δίνει απλόχερα ο Άρης αλλά πρόσεχε μην- από την πολύ δύναμη- δώσεις κανένα φούσκο στον εαυτό σου.

Σχετικά Άρθρα  Απλές Και Ευχάριστες Λύσεις Αντιμετώπισης Του Στρες

Φουσκοθαλασσιές βλέπω, πως να το πω κόσμια- είμαι και καθωσπρέπει- ανεβασμένη λίμπιντο. Τα ερωτικά σου στο ζενίθ. Έρωτες,πάθη, φαντασία. Για σένα δουλεύουν τα άστρα. Αλί σε μας. Και στο γραφείο, καλά τα βλέπω τα πράγματα αλλά δεν θέλω βιαστικές κινήσεις γιατί ο Ερμής καραδοκεί και δεν είμαστε για τέτοια. Αργά και σταθερά.

Σε προειδοποίησα, δεν με άκουσες. Δεν σου είπα προσοχή στα έξοδα; Πλήρωνε τώρα και τράβα μπάλωσε τις τσέπες σου που προφανώς και είναι τρύπιες. Να,ι ναι ξέρω, είναι ανάδρομος ο Ερμής και έχει πιάσει χέρια με τον Άρη. Κι επειδή σε λυπάμαι, να σου πω ότι στο «βάθος κήπος» βλέπω έρωτα. Ενδέχεται συγκλονιστικός. Στο βάθος όμως. Λεπτομέρειες προσεχώς.

Πέντε πλανήτες χορεύουν πεντοζάλη και αυτό σου φέρνει μεγάλη ζάλη. Γιατί είμαι και ποιητής. Ο Ερμής μόνο, ως συνήθως, κάνει λάθος βήματα αλλά αγνόησέ τον προσεχτικά γιατί οι υπόλοιποι νομίζω χορεύουν για σένα. Εν ολίγοις, από σένα θέλω σταθερά και μικρά βήματα σε όλους τους τομείς και όχι βιαστικές αποφάσεις.

*Θερμές ευχαριστίες στον Σταμάτη Παπαοικονόμου για τα σκίτσα των ζωδίων.

Contact: stam_pr@hotmail.com

Share and Enjoy

Get Socializing
error