Το ταντρικό σεξ περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερωτικών δραστηριοτήτων, που δεν περιλαμβάνουν όλες το ίδιο είδος διείσδυσης και σωματικής διέγερσης ερωτογενών ζωνών που οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν με το σεξ. Μια τυπική ερωτική συνεδρία τάντρα περιλαμβάνει αργές αγκαλιές, απαλά χάδια, παρουσία στο σώμα και εστίαση στην κίνηση της ενέργειας μεταξύ των σωμάτων των συντρόφων.

Μερικές φορές κατά τη διάρκεια του ταντρικού σεξ, μόλις και μετά βίας κινείσαι και η εστίαση είναι στη διαλογιστική, λατρευτική διάσταση. Εάν χαλαρώνετε και παίρνετε τα πράγματα αργά, ή ανεβείτε και επιβραδύνετε τη δράση, μπορείτε να κάνετε έρωτα για ώρες και η απόλαυση μπορεί απλώς να συνεχίσει να αυξάνεται.

Οι άντρες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν πρακτικές όπως το να φτάνουν κοντά στον οργασμό και να διακόπτουν. Τέτοιου είδους πρακτκές θα ενισχύσουν την ικανότητά τους να διαρκούν περισσότερο και να διατηρούν περισσότερη ευχαρίστηση προτού φθάσουν στον οργασμό.

Η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να είναι ταντρική όταν γίνεται με επίγνωση. Το ταντρικό σεξ μπορεί να βουτήξει στους ακατέργαστους, έντονους και ζωώδεις χώρους, όπου κυριαρχεί η ενστικτώδης νοημοσύνη του σώματος και η ευχαρίστηση. Η κυριαρχία και η υποταγή μπορεί επίσης να είναι ταντρική .

Η αναπνοή είναι επίσης πολύ σημαντική στο ταντρικό σεξ. Οι άνθρωποι μπορεί να χρησιμοποιήσουν την αναπνοή και την επίγνωσή τους για να μετακινήσουν τη σεξουαλική ενέργεια σε ολόκληρο το σώμα τους, αφυπνίζοντας την ικανότητά τους για ολόσωμη απόλαυση και όχι απόλαυση που εντοπίζεται μόνο στα γεννητικά όργανα.

Ακόμα και από ιατρικής άποψης, το Τάντρα ωφελεί, όπως λένε ψυχολόγοι και ερευνητές, καθώς αυτό το δέσιμο ανάμεσα στο ζευγάρι κατά την διάρκεια της πράξης μειώνει τις ορμόνες του στρες και αυξάνει την ευεργετική σεροτονίνη. Για να πραγματοποιηθεί με τη μέγιστη επιτυχία, το ταντρικό σεξ προϋποθέτει κάποιους «κανόνες», όπου όλοι είναι εξίσου σημαντικοί.

Οι κανόνες του Ταντρικού Σεξ

Η δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας: Ένα άνετο, χαλαρό, «ζεστό» περιβάλλον, το οποίο θα είναι καθαρό, θα μυρίζει ωραία, θα έχει απαλά σημεία (έπιπλα, υφάσματα, μαξιλάρια), θα πλημμυρίζει χαλαρωτική μουσική, αποτελεί ιδανικό σκηνικό για το ζευγάρι.

Η αναπνοή: Έχετε δοκιμάσει να αναπνεύσετε την ανάσα του συντρόφου σας; Ο εναρμονισμός της αναπνοής είναι ο πιο εύκολος τρόπος να συγχρονιστείτε με τον παρτενέρ σας. Βάλτε την ανάσα του μέσα σας, καθώς εκείνος θα εκπνέει και κάντε και εσείς το ίδιο με την δική σας ανάσα. Καθώς θα εκπνέετε, προσπαθήστε να βάλετε ενέργεια στην ανάσα σας, με αυτόν τον τρόπο μοιράζεστε όλον σας τον εαυτό με τον άλλον.

Μάτια ερμητικά ανοιχτά: Η οπτική επαφή είναι βασική στο ταντρικό σεξ γιατί, όπως και η ανάσα, δημιουργεί ισχυρό δεσμό με τον παρτενέρ κατά την διάρκεια του σεξ. Δεν είναι, βέβαια, πάντα όσο εύκολο ακούγεται, αλλά διατηρώντας τα μάτια συνεχώς ανοιχτά, κανείς βλέπει εικόνες και βλέμματα του συντρόφου του που δημιουργούν μία ακόμα καλύτερη οπτική για το ποιος πραγματικά είναι. Είναι όμως, σημαντικό, να χρησιμοποιεί κανείς όλες τις αισθήσεις για να απολαύσει το σεξ στο έπακρο.

Απόλαυση με διάρκεια: Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, όσο πιο πολύ καθυστερήσει η κορύφωση, τόσο πιο έντονη θα είναι. Συγκεκριμένος χρονικός κανόνας δεν υπάρχει -π.χ. ο Στινγκ είπε κάποτε πως καθυστέρησε την κορύφωσή του για 36 ώρες- αλλά η ένταση πρέπει να κλιμακώνεται σταδιακά. Πάρτε, λοιπόν, βαθιές αναπνοές και συνεχίστε να κάνετε αυτό που βλέπετε πως ευχαριστεί τον άλλον (προσέξατε το «βλέπετε»;).

Το ταντρικό μασάζ : είναι ένα άλλο ισχυρό μέρος του ταντρικού σεξ, που μπορεί να είναι το κλειδί για πολλαπλούς οργασμούς τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Σε ένα ταντρικό μασάζ, ο ένας σύντροφος μπορεί απλώς να ξαπλώσει και να λάβει με ευχαρίστηση τη σεξουαλική ενέργεια που θα του δώσει ο σύντροφος του. Ο άλλος σύντροφος κινεί τα χέρια του αργά και διαλογιστικά κατά μήκος του του σώματος με σκοπό να μεταφέρει την ενέργεια των αισθήσεων σε αυτόν και την σύντροφό του.

Τα οφέλη του ταντρικού σεξ.

 • Αποκτήστε περισσότερα από αυτά που θέλετε στο σεξ
 • Απελευθέρωση των σεξουαλικών ταμπού
 • Θα Ξυπνήσετε τη σεξουαλική σας ενέργεια για να ρέει ελεύθερα μέσα στο σώμα σας
 • Πρόσβαση στην απόλυτη ευχαρίστηση και επιθυμία
 • Συντονισμός σε λεπτή ενέργεια
 • Ανακαλύπτεται πολλαπλούς οργασμούς
 • Για άνδρες, που καθυστερούν τον οργασμό ή βιώνουν οργασμούς χωρίς εκσπερμάτιση
 • Βιώνοντας ένα νέο επίπεδο καρδιακής σύνδεσης με τον σύντροφό σας , μια βαθιά αίσθηση οικειότητας
 • Μεγαλύτερες στιγμές αγάπης, χαλάρωση και ποιότητα χρόνου με τον σύντροφο σας
 • Βελτιωμένη επικοινωνία
 • Ολιστική σύνδεση νου-σώματος-πνεύματος με τον εαυτό σας και με τον σύντροφό σας

Όταν οι άνθρωποι ευθυγραμμίζονται στη σεξουαλικότητά τους, όταν η σεξουαλική τους «δύναμη ζωής» ενεργοποιείται πλήρως μέσα τους και συνδέεται με την καρδιά και το πνεύμα τους, μπορούν να γίνουν οι πιο ακμάζουσες, ασταμάτητες και εμπνευσμένες εκδοχές του εαυτού τους για να πραγματοποιήσουν το σκοπό τους σε αυτόν τον κόσμο.