Πρωινό:
1 ποτήρι γάλα 2% + 34 κ.σ δημητριακά ολικής αλέσεως ή 1 ποτήρι χυμό + 2 φρυγανιές + 30 γρ. τυρί ή 1 κουλούρι Θεσ/νικης ή 1 τοστ (τυρί άπαχο
γαλοπούλα)
Δεκατιανό:
1-2 φρούτα εποχής ή 1 μπάρα δημητριακών
Μεσημεριανό:
Δευτέρα: 1 κούπα φασολάκια λαδερά +50 γρ. τυρί + 1 φέτα μαύρο ψωμί
Τρίτη: 2 μπιφτέκια + 3-4 κ.σ. ρύζι + σαλάτα εποχής με 1 κ.σ ελαιόλαδο
Τετάρτη: 1 κούπα γίγαντες + σαλάτα εποχής με 1 κ.σ ελαιόλαδο + 1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως
Πέμπτη: 120 γρ. κοτόπουλο ψητό + 4-5 τεμάχια πατάτες φούρνου + σαλάτα εποχής με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Παρασκευή: 120 γρ. ψάρι ψητό + βραστά λαχανικά με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Σάββατο: 120 γρ. ψαρονέφρι + σαλάτα εποχής με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Κυριακή: 1,5 κούπα μακαρόνια ολικής αλέσεως + 2 κ.σ σάλτσα ντομάτας + 2 κ.σ. τυρί χαμηλών λιπαρών
Απογευματινό:
1-2 φρούτα εποχής ή 5-6 αμύγδαλα ανάλατα
Βραδινό:
Δευτέρα: 2 αυγά βραστά + σαλάτα εποχής με 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Τρίτη: 1 τονοσαλάτα με ελάχιστο ελαιόλαδο + 1 φέτα μαύρο ψωμί
Τετάρτη: 2 καλαμάκια κοτόπουλο + σαλάτα εποχής με 1 κ.σ ελαιόλαδο
Πέμπτη: 1 σαλάτα εποχής με 1 κ.σ ελαιόλαδο + 50 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών + 1 φρυγανιά
Παρασκευή: Το ίδιο γεύμα με το μεσημέρι
Σάββατο: Το ίδιο με το μεσημέρι
Κυριακή: 1 γιαούρτι 2% + 1 φρούτο