Κύπελλο Περιόδου Αγορά

Κύπελλο Περιόδου Αγορά

Δωρεάν Μεταφορικά και Αντικαταβολή για όλες τις παραγγελίες

  • 2. Συμπληρώστε τη Φόρμα

    Υπάρχουν 2 διαθέσιμα μεγέθη, ένα μικρό (χωρητικότητα 20 ml) και ένα μεγάλο (χωρητικότητα 35 ml). Η επιλογή του μεγέθους εξαρτάται από την κατάσταση του πυελικού εδάφους. Το μέγεθος S συνιστάται για γυναίκες κάτω των 30 ετών που δεν έχουν παιδιά. Εάν είστε κάτω των 30 ετών και έχετε παιδιά, χρησιμοποιήστε το κύπελλο εμμηνόρροιας μεγέθους L. Εάν είστε 30 ετών και άνω, χρησιμοποιήστε το μέγεθος L,
  • 3. Μέθοδος πληρωμής

    Πληρώστε με αντικαταβολή - 0€

    Πλήρωσε κατά την παραλαβή της παραγγελίας . Τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα σας αποσταλούν μέσα σε 24 ώρες από την υποβολή της παραγγελίας σας.
  • 0,00 €

Κύπελλο Περιόδου

Χάρη στο άνετο και εύκαμπτο υλικό του, μπορείτε να φοράτε το κύπελλο της εμμήνου ρύσεως έως και 12 ώρες συνεχόμενα σε οποιαδήποτε περίσταση της καθημερινής σας ζωής: μέρα, νύχτα, αθλητισμός, ταξίδια κ.λπ.

Εγγυόμαστε αποτελεσματικότητα

100 per centΕίμαστε τόσο σίγουροι πως το κύπελλο περιόδου θα σας φανεί χρήσιμο και λειτουργεί σωστά, ώστε σας εγγυούμαστε επιστροφή των χρημάτων σας για κάθε πακέτο που δεν έχει ανοιχτεί, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Μόνιμα αποτελέσματα

timeΤο κύπελλο περιόδου για τις δύσκολες ημέρες του μήνα είναι μια οικονομική και οικολογική λύση. Εκτός το ότι θα εξοικονομήσετε χρήματα αφού δεν θα χρειάζεται να αγοράζεται προϊόντα μίας χρήσης (ταμπόν – σερβιέτες), θα συμβάλλετε και στη μείωση των απορριμμάτων στο περιβάλλον.

Ασφάλεια

safetyΤο κύπελλο περιόδου είναι απόλυτα ασφαλές και δεν έχει κατασκευασθεί με χημικά ή επικίνδυνα υλικά που δεν τα γνωρίζετε. Δεν χρειάζεστε ιατρική συνταγή για να το προμηθευτείτε. Το προϊόν είναι ελεγμένο και δεν προκαλεί προβλήματα γονιμότητας.

Εμπιστευτικότητα

trustΣεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Γι’ αυτό δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας.

Διακριτικότητα

deliveryΤα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα συσκευαστούν επαγγελματικά και θα παραδοθούν στη διεύθυνση που έχετε ορίσει στο online έντυπο παραγγελίας. Όλες οι αποστολές παραδίδονται από αξιόπιστη υπηρεσία courier. Αφού καταθέσετε την παραγγελία, η εταιρεία θα σας ενημερώσει για το πότε θα παραδοθεί η αποστολή, ώστε να εξασφαλίσει ότι το δέμα θα παραδοθεί απευθείας σε σας. Για να προστατέψουμε την ιδιωτικότητά σας, η αποστολή δεν πραγματοποιείται μέσω συμβατικού/απλού ταχυδρομείου.

Για τον καθένα

tickΔεν χρειάζεται να έχετε καμία ιατρική συνταγή για να αγοράσετε το κύπελλο περιόδου. Το προϊόν μας μπορεί να λαμβάνεται από όλες τις γυναίκες που είναι σε παραγωγική ηλικία και έχουν ακόμα περίοδο.

κύπελλο περιόδου αξιολόγηση

Οδηγίες Χρήσης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κύπελλο περιόδου, άνετο και εύκαμπτο υλικό, το οποίο μπορείτε να το φοράτε έως και 12 ώρες συνεχόμενα.

ΟΦΕΛΗ

Τέλος ο προβληματισμός και τα εμπόδια κατά την έμμηνο ρύση, πλέον μπορείτε να είστε άνετη σε οποιαδήποτε περίσταση της καθημερινής σας ζωής: μέρα, νύχτα, αθλητισμός, ταξίδια κ.λπ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Συνιστάται να φοράτε το κύπελλο περιόδου μέχρι και 12 συνεχόμενες ώρες την ημέρα. Στην συνέχεια θα πρέπει να αδειάσετε το περιεχόμενο, να σαπουνίσετε καλά το κυπελλάκι και να συνεχίσετε να το φοράτε και πάλι για 12 ώρες.