Detonic Αγορά

Detonic Αγορά

1. Eπίλεξτε ένα σετ

    Το Detonic προορίζεται για όλα τα άτομα που πάσχουν από υπέρταση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υψηλή αρτηριακή πίεση και ταυτόχρονα αναζωογονεί την ελαστικότητα στις αρθρώσεις.
  • 2. Συμπληρώστε τη Φόρμα

  • 3. Μέθοδος πληρωμής

    Πληρώστε με αντικαταβολή - 0€

    Πλήρωσε κατά την παραλαβή της παραγγελίας . Τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα σας αποσταλούν μέσα σε 24 ώρες από την υποβολή της παραγγελίας σας.
  • 0,00 €

Ξεκίνα μια νέα ζωή χωρίς το άγχος της υπέρτασης

Ήδη από τις πρώτες 6 ώρες από τη λήψη του Detonic η πίεση σας θα είναι στα φυσιολογικά επίπεδα!

Στην συνέχεια θα υπάρξει ολοκληρωμένη ανάκτηση της κατάστασης της υγειας σας.

Με το detonic θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την στηθάγχη, τις αρρυθμίες, θα βελτιωθεί η μνήμη σας, θα δείτε να υπάρχει αποκατάσταση της ομιλίας και των κινήσεων μετά από εγκεφαλικά επεισόδια.

Εγγυόμαστε αποτελεσματικότητα

100 per centΕίμαστε τόσο σίγουροι πως με το Detonic θα δείτε να καλυτερεύει η υγεία σας, ώστε σας εγγυούμαστε επιστροφή των χρημάτων σας για κάθε πακέτο που δεν έχει ανοιχτεί, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Μόνιμα αποτελέσματα

timeΕίναι σημαντικό να γνωρίζετε πως το 67% των υπερτασικών ασθενών
στην Ελλάδα δεν έχουν ιδέα για το ότι είναι άρρωστοι. Λαμβάνοντας το Detonic θα ρυθμίσετε την αρτηριακή σας πίεση και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία σας.

Ασφάλεια

safety Δεν χρειάζεστε ιατρική συνταγή για να προμηθευτείτε το Detonic, καθώς παρασκευάζετε μόνο με φυσικά συστατικά και δεν έχει καμία παρενέργεια. Το προϊόν είναι ελεγμένο και δεν προκαλεί προβλήματα γονιμότητας.

Εμπιστευτικότητα

trustΣεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Γι’ αυτό δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας.

Διακριτικότητα

deliveryΤα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα συσκευαστούν επαγγελματικά και θα παραδοθούν στη διεύθυνση που έχετε ορίσει στο online έντυπο παραγγελίας. Όλες οι αποστολές παραδίδονται από αξιόπιστη υπηρεσία courier. Αφού καταθέσετε την παραγγελία, η εταιρεία θα σας ενημερώσει για το πότε θα παραδοθεί η αποστολή, ώστε να εξασφαλίσει ότι το δέμα θα παραδοθεί απευθείας σε σας. Για να προστατέψουμε την ιδιωτικότητά σας, η αποστολή δεν πραγματοποιείται μέσω συμβατικού/απλού ταχυδρομείου.

Για τον καθένα

tickΔεν χρειάζεται να έχετε καμία ιατρική συνταγή για να αγοράσετε το Detonic για τον έλεγχο της αρτηριακή σας πίεσης. Το προϊόν μας μπορεί να λαμβάνεται από όλες τις γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας. Ωστόσο όσοι είναι αλλεργικοί σε οποιαδήποτε από τα φυσικά συστατικά που περιέχει καλό είναι να συμβουλευτούν τον γιατρό τους πριν την χρήση.

Από το 2016 έως και σήμερα έχουν διεξαχθεί πολλές κλινικές δοκιμές για το Detonic στην βάση του Ινστιτούτου Καρδιολογίας.
Στην τελευταία τέσσερις ομάδες εθελοντών συμμετείχαν σε κλινικές δοκιμές για 25 ημέρες.

Η 1η ομάδα είναι άνδρες και γυναίκες που είχαν αρτηριακή πίεση και τους δόθηκε θεραπεία με το Detonic©.

Η 2 ομάδα είναι και αυτοί άνδρες και γυναίκες, με παρόμοια προβλήματα, που τους δόθηκε το “πλασέμπο.

placebo-detonic

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το detonic oμαλοποιεί την αρτηριακή πίεση κατά τις πρώτες 6 ώρες χάρη στα βιοφλαβονοειδή.

ΟΦΕΛΗ

Αποκαθιστά την τόνωση και την ελαστικότητα των αγγείων σε πολύ γρήγορο χρόνο. Είναι ασφαλές σε οποιαδήποτε ηλικία και αποτελεσματικό για όλα τα στάδια της υπέρτασης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Συνιστάται να λαμβάνετε 1 φακελάκι (5 gr) καθημερινά  διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό . Το νερό καλό θα είναι να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

detonic agora