Αποχαιρέτησε Την Κυτταρίτιδα Τώρα!

Photo of author
Written By misswebbie

Από όλα τα DIY scrubs, που κατά καιρούς σου έχω προτείνει, θα σου πω ότι αυτό είναι από τα αγαπημένα μου.

Μάθε τα πάντα για την νέα επαναστατική κρέμα για την κυτταρίτιδα

Μπορείς να αντικαταστήσεις κάτι στη συνταγή, αν δεν σου αρέσει. Εγώ αυτή την συνταγή τη βρήκα με βάση τη ζάχαρη, θεώρησα καλύτερο, όμως, να την αντικαταστήσω με θαλασσινό αλάτι. Μου φάνηκε πιο υγιεινό.

Τι θα χρειαστείς:
–  1 άδειο μπολάκι
–  Θαλασσινό αλάτι
–  Κόκκους καφέ αλεσμένους
–  Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Γέμισε μέχρι την μέση το μπολ σου με θαλασσινό αλάτι. Συμπλήρωσε το υπόλοιπο με τους κόκκους του καφέ. Ανακάτεψε καλά. Πρόσθεσε το ελαιόλαδο και συγχρόνως  ανακάτευε.

Tip: Μη ρίξεις πολύ ελαιόλαδο από την αρχή. Ρίξε λίγο-λίγο και ανακάτευε συνέχεια. Δεν θέλεις ένα ρευστό μείγμα, αντίθετα πρέπει να είναι αρκετά «ξηρό».

Το μείγμα σου πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι.

Την επόμενη φορά που θα κάνεις μπάνιο, πάρε μαζί σου το scrub και άπλωσέ το στις προβληματικές περιοχές. Μην το αφήσεις πολλή ώρα πάνω στο δέρμα σου, γιατί ο καφές μπορεί να σου αφήσει λίγο χρώμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Καλό θα είναι, όμως,  να το δοκιμάσεις πρώτα σε μία μικρή επιφάνεια επιδερμίδας, πριν το απλώσεις σε όλο το πόδι σου.

Έχει μοναδικό άρωμα, που σίγουρα θα σε ξυπνήσει και σε αναζωογονήσει Τώρα, δεν μπορώ να σου πω πως η κυτταρίτιδα θα εξαφανιστεί μαγικά, αν δεν προσέξεις και λίγο την διατροφή σου. Σίγουρα, όμως, το δέρμα σου θα δείχνει πιο υγιές και πιο σφριγηλό.

Δείτε ακόμα :

Προτεινόμενες Σελίδες