3 Καλύτερα χάπια αδυνατίσματος & συμπληρώματα για το 2023

Photo of author
Written By Aλ Χασούντ Αλεξάνδρα

Η απόφαση να χάσετε το περιττό βάρος είναι μια μεγάλη επιλογή με πολλαπλά οφέλη. Η μείωση των περιττών κιλών μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη, τον κίνδυνο πολλών διαφορετικών ασθενειών και γενικά να σας γλυτώσει από πολλά θέματα υγείας αλλά και χρημάτων.

Από την στιγμή που η καραντίνα έκλεισε τα γυμναστήρια, πολλοί άνθρωποι χρειάζονται κάποια βοήθεια για να χάσουν τα επιπλέον κιλά και λίπος που δημιουργήθηκε. Η γνώση και η διερεύνηση των επιλογών που έχουμε για να βοηθηθούμε σε αυτή την προσπάθεια, μπορεί να είναι το βασικό πρώτο βήμα στο ταξίδι απώλειας βάρους.

Νομίζω ότι είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί κάποιος γνωρίζει ότι πρέπει να χάσει κιλά αλλά δυσκολεύεται να το κάνει. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις στην αγορά που μπορούν να κάνουν το ταξίδι της απώλειας κιλών, ασφαλές και εύκολο.

Η ανάγκη για χάπια αδυνατίσματος μας έχει δώσει πολλές επιλογές και λύσεις, για να κάνουμε την προσπάθεια μας,  να αξίζει τον κόπο. Αυτός ο οδηγός αγοράς σας παρέχει τα καλύτερα χάπια αδυνατίσματος που κυκλοφορούν στην αγορά.

Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα απώλειας βάρους χωρίς να κάνετε καμία άλλη προσπάθεια. Θα πρέπει να τα συνδυάζετε μαζί με σωστή διατροφή και άσκηση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το όφελος που θα έχετε από αυτά τα συμπληρώματα

Κάναμε μια έρευνα στο διαδίκτυο εξετάζοντας κριτικές και απόψεις από ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει πολλά διαφορετικά χάπια απώλειας βάρους και βρήκαμε τα τρία κορυφαία.

Η έρευνα μας για τα συμπληρώματα απώλειας βάρους

Εξετάσαμε κάθε παράγοντα σχετικά με τα προϊόντα της λίστας μας. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες στα συμπληρώματα απώλειας βάρους είναι να είναι ασφαλή και φυσικά να λειτουργούν. Ψάξαμε πολλά διαφορετικά χάπια και διαπιστώσαμε ότι αυτά τα τρία είναι τα πιο αποτελεσματικά και και ασφαλή για τον οργανισμό σας.

Ποια ήταν τα κριτήρια που δώσαμε μεγαλύτερη βάση:

  • Πόσο ασφαλής είναι η μάρκα
  • Πόσο αποτελεσματική είναι η μάρκα
  • Συστατικά αν είναι φυτικά ή όχι
  • Τιμή
  • Ποιοτικές κριτικές χρηστών

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα διαφορετικά κριτήρια, φτιάξαμε την λίστα με τα 3 καλύτερα χάπια αδυνατίσματος στην αγορά για το 2022.

Τα 3 καλύτερα χάπια απώλειας βάρους

PhenQ – Καλύτερη βαθμολογία
Reduslim – Καλύτερα χάπια διατροφής για γυναίκες
AcaiBerry900 – Το καλύτερο για γυναίκες άνω των 40 ετών

#1. PhenQ – Κορυφαία βαθμολογία

Το PhenQ είναι το καλύτερο συμπλήρωμα απώλειας βάρους στην αγορά. Η εταιρεία που το παρασκευάζει χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά που συνδυάζονται σε μια φόρμουλα με εμπορικό σήμα που ονομάζεται α-Lacys Reset®. Το μεγάλο του ατού το οποίο επιβεβαίωσαν και οι χρήστες είναι πως δεν υπάρχουν παρενέργειες στα χάπια PhenQ και ο λόγος είναι πως είναι κατασκευασμένο μόνο με φυσικά συστατικά. Το PhenQ δεν έχει αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα και είναι το ασφαλέστερο χάπι που βρήκε η ομάδα μας.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα προϊόντα που επικεντρώνονται σε έναν συγκεκριμένο παράγοντα απώλειας βάρους, το PhenQ χτυπά πολλαπλούς στόχους, ώστε το χάπι να μπορεί να φτάσει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Τα φυσικά συστατικά του σημαίνουν ότι το PhenQ δεν θα δώσει τόσο γρήγορα αποτελέσματα όσο ένα χημικό χάπι καύσης λίπους, αλλά αυτό το καθιστά πολύ πιο ασφαλές.

Ένα μπουκάλι PhenQ περιέχει 60 χάπια, τα οποία διαρκούν για έναν ολόκληρο μήνα. Πολλές άλλες εταιρίες επιλέγουν να περιλαμβάνουν στις συσκευασίες τους μόνο 30 χάπια , χωρίς να υπολογίζουν και τόσο ότι τα συμπληρώματα απώλειας κιλών είναι πιο αποτελεσματικά όταν χορηγούνται δύο φορές την ημέρα.

Αυτοί είναι οι παράγοντες που PhenQ ενεργεί στον οργανισμό σας:

Με την ενίσχυση των μεταβολικών και θερμογενετικών ρυθμών, η διαδικασία καύσης λίπους του σώματός σας επιταχύνεται.

Διακοπή της παραγωγής λίπους – Ορισμένα από τα συστατικά της PhenQ επιβραδύνουν την παραγωγή νέου λίπους, καθιστώντας την αύξηση του βάρους πιο δύσκολη για τα τρόφιμα που τρώτε.

Καταστολή της όρεξής σας – Η υπερκατανάλωση τροφής είναι ο τρόπος με τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς παίρνουμε βάρος, και κρατώντας την όρεξή σας σε χαμηλά επίπεδα, είναι πιο δύσκολο να πάρετε κιλά. Τρώγοντας συνολικά λιγότερες θερμίδες, είναι πολύ πιο εύκολο να χάσετε κιλά και να εξαφανιστει το λίπος.

Ενισχύοντας την ενέργειά σας – Μια ενεργειακή κατάρρευση στη μέση της ημέρας είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όταν είστε σε δίαιτα και ίσως να είναι και ένας λόγος που θα σας πείσει να την εγκαταλείψετε . Δεν θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό όσο καιρό θα λαμβάνετε το Phenq. Με την ενέργεια να αναπληρώνεται κάθε μέρα, η απώλεια βάρους θα είναι παιχνιδάκι.

Βελτίωση της διάθεσής σας – Μια καλή διάθεση θα κάνει την επίτευξη των στόχων σας για το βάρος πιο εύκολη. Διατηρώντας τη διάθεσή σας σε υψηλά επίπεδα, το ταξίδι σας θα γίνει με πιο ελαφριά βήματα.

PHENQ

Απαλλαγείτε χωρίς κόπο απο τα περιττά κιλά!

#2. Reduslim – Καλύτερα χάπια διατροφής για γυναίκες

Το Reduslim καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στη λίστα μας, καθώς είναι ένα από τα καλύτερα χάπια απώλειας βάρους ειδικά για γυναίκες. Έχει σαρώσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει κατακλύσει το Instagram – αν ακολουθείτε οποιεσδήποτε σελίδες γυμναστικής, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ακούσει για το reduslim. Αυτό συμβαίνει για έναν καλό λόγο. Το Reduslim ακολουθεί παρόμοια προσέγγιση με το PhenQ, αλλά εστιάζει περισσότερο σε αυτό που χρειάζεται το σώμα μιας γυναίκας.

Η εστίασή στο γυναικείο σώμα επιτρέπει στη Reduslim να παράγει μια φόρμουλα απώλειας βάρους που λειτουργεί πιο αποτελεσματικά στις γυναίκες. Επικαλούνται μελέτες που έχουν δημοσιευτεί στην Αμερική που έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα αρσενικά και τα γυναικεία σώματα είναι διαφορετικά στην καταστολή της όρεξης, η οποία είναι ο κύριος παράγοντας ελέγχου της Reduslim στο συμπλήρωμα απώλειας βάρους τους.

Αυτές οι μελέτες διαπίστωσαν ότι τα γυναικεία σώματα έχουν πιο δύσκολες επιθυμίες, πράγμα που σημαίνει ότι οι κυρίες που έχουν λιγούρες είναι πιο πιθανό να ενδώσουν στον πειρασμό των γεύσεων. Έτσι ακριβώς λειτουργεί ο εγκέφαλος. Το Reduslim επικεντρώνεται στη μείωση αυτών των πόθων για να μειώσει την πρόσληψη θερμίδων, γεγονός που καθιστά δύσκολη την πρόσληψη βάρους.

Υπάρχουν τρεις κύριοι τρόποι με τους οποίους το Reduslim βοηθά τις γυναίκες να χάσουν βάρος:

Η γλυκομαννάνη διογκώνει το στομάχι για να σας κάνει να αισθάνεστε πιο χορτάτοι και να μειώσετε τα τρόφιμα που θέλει το σώμα σας. Αυτό καταπνίγει το πρόβλημα της αύξησης του σωματικού βάρους εν τη γενέσει του.

Υποστήριξη του μεταβολισμού του λίπους – Το Reduslim αυξάνει το μεταβολισμό σας για να καίτε πιο γρήγορα το λίπος και να χρησιμοποιείτε αυτά τα αποθέματα για να δώσετε την ενέργεια που θα έπρεπε να σας παρέχουν εξ αρχής. Αυτό βοηθά το σώμα να απαλλαγεί από τις αποθήκες λίπους.

Ενισχύει την ενέργεια και τη συγκέντρωση – Η κόπωση μπορεί να σκοτώσει μια δίαιτα και ένα πλάνο αδυνατίσματος, οπότε το Reduslim παρέχει μια ενεργειακή ώθηση για να διατηρήσετε την προσοχή σας στο βραβείο του αποτελέσματος της δίαιτας, που είναι ένα όμορφο και υγιές σώμα.

Reduslim

Σε 2 εβδομάδες δεν θα αναγνωρίζετε το σώμα σας!

#3. AcaiBerry900 – το καλύτερο χάπι αδυνατίσματος για γυναίκες άνω των 40 ετών

Το AcaiBerry900 καταλαμβάνει την τρίτη θέση σε αυτή τη λίστα λόγω της δέσμευσής της να κάνει την απώλεια βάρους των γυναικών άνω των 40 εύκολη. Το AcaiBerry900 δεν πιστεύει ότι μια γυναίκα πρέπει να πάρει ένα χάπι και να περιμένει να αδυνατίσει. Για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά αυτό το χάπικα θα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με σωστή διατροφή και άσκηση.

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες χαπιών απώλειας βάρους, η AcaiBerry900 πηγαίνει και λίγο παραπέρα. Στην ιστοσελίδα τους, προσφέρουν έναν μετρητή θερμίδων που θα σας καθοδηγήσει με την διατροφή σας.

Αυτή η δωρεάν υπηρεσία σας βοηθά να υπολογίσετε τη συνολική ημερήσια ενεργειακή σας δαπάνη και το δείκτη μάζας σώματος για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τη διατροφή σας.

Κάποια με υψηλό δείκτη μάζας σώματος μπορεί να τρώει περισσότερο φαγητό επειδή καίει περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, γεγονός που αφήνει περισσότερα περιθώρια στη δίαιτα. Αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο με υψηλό δείκτη μάζας σώματος που παίρνει AcaiBerry900 θα έχει λιγότερες λιγούρες και μικρότερη όρεξη, καίγοντας περισσότερες θερμίδες.

Το AcaiBerry900 το κάνει να φαίνεται πολύ απλό. Ένα κιλό λίπους αντιστοιχεί σε 3500 θερμίδες. Τρώτε 500 θερμίδες κάτω από το δείκτη μάζας σώματος σας. Σε μία εβδομάδα, αυτό είναι ένα κιλό. Στο AcaiBerry900, ο περιορισμός της όρεξής σας και η άσκηση μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε αυτούς τους αριθμούς για να πετύχετε αυτό το επιθυμητό σημείο των δύο κιλών την εβδομάδα.

Το AcaiBerry900 επικεντρώνεται σε τρεις παράγοντες για την επίτευξη της απώλειας βάρους.

Καύση λίπους – Με την καύση του λίπους που υπάρχει ήδη στο σώμα, το AcaiBerry900 μπορεί να αφαιρέσει τα κιλά που υπάρχουν ήδη στο σώμα, ενώ παράλληλα αποτρέπει τη συσσώρευση περισσότερων.

Μειώνει την όρεξη – Ένα μεγάλο ατού στην απώλεια βάρους είναι απλά να επιτρέπετε στο σώμα σας να καίει θερμίδες χωρίς να προσθέτει περισσότερες. Αποτρέποντας την υπερκατανάλωση τροφής, το AcaiBerry900 κάνει την απώλεια κιλών ευκολότερη.

Ενίσχυση του μεταβολισμού – Η ενίσχυση του μεταβολισμού σας θα αυξήσει το δείκτη μάζας σώματος σας, καθώς το σώμα σας θα καίει περισσότερες θερμίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να κάνει τίποτα.

acai berry 900

Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη της χρήσης του AcaiBerry900

Θα αποκτήσεις εύκολα και χωρίς κόπο το επιθυμητό βάρος
Θα δείς πολύ γρήγορη αλλαγή στην σιλουέτα σου
✓ Θα αυξηθεί η ενέργεια σου

Από 49€

Επίλογος

Τα περισσότερα συμπληρώματα χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά, αλλά εξακολουθεί να είναι συνετό να ελέγχετε τα ενεργά συστατικά για να δείτε αν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από αυτά. Εάν λαμβάνετε φάρμακα που αλληλεπιδρούν με τα διεγερτικά, να είστε προσεκτικοί.

Πολλά συμπληρώματα απώλειας βάρους χρησιμοποιούν καφεΐνη ως ενεργό συστατικό, η οποία είναι διεγερτικό και μπορεί να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις με τη φαρμακευτική σας αγωγή.

Δοκιμάστε διαφορετικούς τύπους συμπληρωμάτων απώλειας βάρους. Εάν ένας τύπος δεν λειτουργεί, τότε δοκιμάστε έναν άλλο για να σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττα κιλά. Αν το πρώτο συμπλήρωμα που δοκιμάζετε είναι ένας αναστολέας υδατανθράκων και δεν δείτε αποτελέσματα μέχρι το τέλος του μήνα, επιστρέψτε τα και δοκιμάστε αντ’ αυτού ένα κατασταλτικό της όρεξης.

Τα σώματα είναι δεν είναι όλα τα ίδια και δεν αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα που δεν είχαν άλλοι χρήστες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι έχουν πει ψέματα ή ότι το χάπι δεν είναι καλό. Κρατήστε την ασφάλειά σας ως πρώτη προτεραιότητα.

Όλα τα συμπληρώματα, για να έχουν σωστή απόδοση θα πρέπει να συνδυαστούν με διατροφή και άσκηση.