3 Απλά Τρικ για Αδυνάτισμα από Σήμερα

Photo of author
Written By Aλ Χασούντ Αλεξάνδρα

Και όχι από Δευτέρα.

Με βάση τους νόμους των πιθανοτήτων ακολούθησε τους παρακάτω απλούς τρόπους που μπορούν να αυξήσουν τα ποσοστά επιτυχίας της δίαιτάς σου και να κάνουν τη ζυγαριά να γείρει υπέρ σου.

Καλύτερα να μασάς

Το μάσημα τσίχλας προκαλεί την έκκριση σεροτονίνης, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει στη μείωση του στρες που νιώθεις, επειδή στερείσαι τα αγαπημένα σου φαγητά.

Επιπλέον, τα υψηλά επίπεδα σεροτονίνης έχουν σχετιστεί με φυσιολογικά επίπεδα του παράγοντα απελευθέρωσης της κορτικοτροπίνης, κάτι που μειώνει την πιθανότητα να γυρίσεις στις παλιές σου διατροφικές συνήθειες.

Ποτέ τη Δευτέρα!

Πόσες φορές δεν έχεις πει “από Δευτέρα δίαιτα” και δεν το τήρησες; Μελέτες έχουν δείξει ότι η Δευτέρα είναι η πιο χαοτική μέρα της εβδομάδας και η επιβολή τάξης στη δουλειά ή στο σπίτι καθιστά δύσκολη την πιστή εφαρμογή ενός προγράμματος διατροφής.

Παιχνίδια Μνήμης.

Στην προσπάθειά σου να υιοθετήσεις ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες θα σε βοηθήσει ένα αντικείμενο που θα σου υπενθυμίζει το στόχο και θα σε επαναφέρει στο σωστό δρόμο.

Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα βραχιόλι με κάποιο μήνυμα ή μια φωτογραφία στην πόρτα του ψυγείου σου.

Διαβάστε Επίσης

miss webbie logoΗ ομάδα του Miss Webbie ψάχνει, διαβάζει, ανακαλύπτει και σου προτείνει ό,τι πιο χρήσιμο και πρακτικό για να κάνει την καθημερινότητά σου καλύτερη με γρήγορες, άμεσες, θετικές και ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου.