Ό,τι Πρέπει Να Ξέρεις Για Τις Ψεύτικες Βλεφαρίδες

Photo of author
Written By misswebbie

Σίγουρα, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις, όταν φοράς συχνά ψεύτικες βλεφαρίδες. Αν θες να τις φορέσεις σωστά και θες να μάθεις περισσότερα για αυτές, σου έχω μερικά tips.

Ποιες να επιλέξω;

Ψεύτικες βλεφαρίδες: φυσικές – θα σου δώσουν μήκος και όγκο, χωρίς να φαίνονται υπερβολικές.

Ψεύτικες βλεφαρίδες: πυκνές – ιδανικές για φωτογραφήσεις και πιο θεατρικό μακιγιάζ. Όχι για κάθε μέρα.

Ψεύτικες βλεφαρίδες: σε διαφορετικά μήκη – είναι αυτές που έχουν και πιο μακριές και πιο κοντές τριχούλες. Θα τις βρεις σε ίσια και χιαστή μορφή. Ιδανικές για πιο βραδινό, dramatic look.

Ψεύτικες βλεφαρίδες: σε τουφάκια – θα σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο να τις βάλεις, αλλά φαίνονται απόλυτα φυσικές, μιας και δεν έχουν την κλασική γραμμούλα στο τελείωμα για να κρατάει ενωμένες τις τρίχες.

Τι κόλλα να χρησιμοποιήσω;

Στην Ελλάδα, κυκλοφορούν 2 είδη. Η λευκή, που στεγνώνοντας γίνεται σχεδόν διάφανη, και η μαύρη. Αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις eyeliner, επίλεξε τη μαύρη.

Πόσο καιρό διαρκούν;

Ένα καλό σετ βλεφαρίδων, συνήθως, είναι λίγο ακριβό. Δεν θα τις χρησιμοποιήσεις, όμως, μόνο 1 φορά. Καθάρισε την περιττή κόλλα με τσιμπιδάκι φρυδιών – μετά τη χρήση- και απόφυγε να τις καλύπτεις με μάσκαρα, για να μπορείς να τις ξαναχρησιμοποιήσεις!

Αν έχω ευαισθησία στα μάτια;

Καλό είναι να τις αποφεύγεις, ειδικά αν τα μάτια σου κοκκινίζουν, φουσκώνουν ή έχεις κνησμό. Αν θες παρ΄όλα αυτά να τις χρησιμοποιήσεις, δοκίμασε latex free επαγγελματικές κόλλες.