Μιλάει Το Πρόσωπό Μας;

Photo of author
Written By misswebbie

Όλες σου οι κινήσεις, όλοι σου μορφασμοί δείχνουν κάτι για σένα, για τα αισθήματα και τις σκέψεις σου. Ας δούμε, λοιπόν, τι λέει το πρόσωπο σου για σένα.

1.  Πιάσιμο μαλλιών
Η κίνηση αυτή είναι ένας συνδυασμός νευρικότητας και φλερτ. Βοηθάει να τραβήξεις την προσοχή στο πρόσωπο και να τονίσεις τη θηλυκότητα σου.

2.  Το χαμόγελο
Το αληθινό χαμόγελο είναι αυτό στο οποίο συμμετέχουν και οι μύες των ματιών. Όταν κάποιος χαμογελάει για πάνω από 5 δευτερόλεπτα και μόνο με τα χείλια, τότε το χαμόγελο του είναι ψεύτικο. Επίσης, το συνεχές χαμόγελο στον εργασιακό χώρο δείχνει έλλειψη σοβαρότητας.

3.  Ανοιγόκλεισμα βλεφάρων
Ο κανονικός ρυθμός ανοιγοκλείσματος των βλεφάρων είναι 6-8 φορές το λεπτό. Κάτω από πίεση, ο ρυθμός αυτός αυξάνεται. Από τα μάτια, λοιπόν, θα καταλάβεις πόση ένταση νιώθει κάποιος.

4.  Δάγκωμα χειλιών
Αν δαγκώνεις τα χείλια σου, σημαίνει ότι έχεις νευρικότητα και προσπαθείς να ηρεμήσεις τον εαυτό σου.

5.  Ξύσιμο της μύτης
Κάποιος λέει ψεματάκια… Όταν κάποιος λέει ψέματα, αυτό συνοδεύεται από έκρηξη αδρεναλίνης. Η αδρεναλίνη απελευθερώνει ουσίες, οι οποίες προκαλούν φαγούρα και ιδιαίτερα στη μύτη.

6.   Η ανταλλαγή φευγαλέων βλεμμάτων
Συνήθως, ανταλλάσσεις τέτοια βλέμματα την ώρα του φλερτ. Δείχνουν μία αβεβαιότητα. Επίσης, αυτά τα βλέμματα προστατεύουν σε σχέση με το άμεσο βλέμμα, το οποίο θα νιώσεις ότι σε εκθέτει, αν ο απέναντι σου δεν ανταποκριθεί.

7.  Νεύμα με το κεφάλι
Όταν κάνεις πολλά νεύματα με το κεφάλι, κατά τη διάρκεια μίας κουβέντας, δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι πολύ για την κουβέντα. Αν, λοιπόν, θέλεις να ξεφύγεις από κάποια συζήτηση, τότε αρκέσου σε ένα νεύμα μόνο.

8.  Κλείσιμο των ματιών
Το κλείσιμο των ματιών για πολύ ώρα δείχνει ότι προσπαθείς να αποφύγεις κάτι ανεπιθύμητο.

9.  Κατέβασμα βλέμματος
Δείχνει κάποιον που προσπαθεί να είναι ευγενικός και να γίνει συμπαθής. Επίσης, ίσως, αυτός που το κάνει να ψάχνει για υποστήριξη.

10.  Πίεση χειλιών
Είναι καθαρή ένδειξη θυμού.

11.  Γυρτό κεφάλι
Όταν κάποιος γέρνει το κεφάλι του κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης, δείχνει έντονο ενδιαφέρον.

12.  Σήκωμα φρυδιών
Το σήκωμα το φρυδιών δείχνει περιέργεια και ενδιαφέρον, ενώ το χαμήλωμα τους εκφράζει αρνητικά συναισθήματα, όπως η σύγχυση και ο φόβος.

13.  Βλέμμα ψηλά ή σε άλλη πλευρά
Παρατήρησε κάποιον την ώρα που προσπαθεί να θυμηθεί κάτι… θα κοιτάξει αμέσως προς τα πάνω, σαν να το κάνει εικόνα. Αν θέλει να θυμηθεί κάτι που έχει ακούσει, θα κοιτάξει προς το αυτί του, λες και προσπαθεί να ακούσει. Αν πάλι θυμάται κάτι που τον επηρεάζει συναισθηματικά, θα κοιτάει προς τα κάτω.