5 Τρόποι Για Να Μειώσεις Την Κυτταρίτιδα

Photo of author
Written By misswebbie

How-Get-Rid-Cellulite cover

Το καλοκαίρι, όλες θέλουμε να είμαστε αψεγάδιαστες. Υπάρχει κάτι, όμως, που μας χαλάει τα σχέδια και αυτό είναι η κυτταρίτιδα. Μην  ανησυχείς, όμως, έχω 5 τρόπους για να καταφέρεις να τη μειώσεις αισθητά.

1. Γυμναστική
Η κυτταρίτιδα έχει άμεση σχέση με το λίπος. Πρέπει, λοιπόν, να μειώσεις τα ποσοστά λίπους στο σώμα σου. Ο καλύτερος τρόπος είναι η αεροβική γυμναστική, όπως το τρέξιμο, το ποδήλατο και τα μαθήματα αεροβικής. Να θυμάσαι, όμως, ότι χρειάζεται υπομονή και χρόνος, μέχρι να καταφέρεις να δεις αποτελέσματα.

2. Ενδυνάμωση
Αφού καταφέρεις να μειώσεις κάπως το ποσοστό λίπους στο σώμα σου, θα πρέπει να αρχίσεις να ενδυναμώνεις και τους μυς σου. Κάνε ασκήσεις για τα πόδια και τους γλουτούς με βαράκια για να δυναμώσεις τους μυς και να σμιλεύσεις το σώμα σου.

3. Σωστή διατροφή
Ακολούθησε ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής, παράλληλα με τη γυμναστική. Όσο πιο υγιεινά τρως, τόση λιγότερη κυτταρίτιδα θα εμφανίζεται στο σώμα σου. Κατανάλωσε καθημερινά αρκετά φρούτα και λαχανικά, πρωτεΐνη και δημητριακά ολικής άλεσης.

4. Ενυδάτωση
Κράτα τον οργανισμό σου ενυδατωμένο. Έτσι, βελτιώνεις την υφή του δέρματος σου. Επίσης, πίνοντας πολλά υγρά, βοηθάς τον οργανισμό σου να αποβάλει τοξίνες και αποφεύγεις την κατακράτηση υγρών, που είναι μία από τις αιτίες εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

5. Ύπνος
Ο ύπνος βοηθάει στην απώλεια κιλών και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Είναι, λοιπόν, βασικό να κοιμάσαι 7-8 ώρες τουλάχιστον.

loading…

Share and Enjoy: