Η καλύτερη αλοιφή για αιμορροΐδες

Photo of author
Written By Achilleas Kandis

Οι αιμορροΐδες, αυτές οι πρησμένες φλέβες στο ορθό και τον πρωκτό, είναι συνήθως αποτέλεσμα αυξημένης πίεσης στην συγκεκριμένη περιοχή ή κακής διατροφής. Ενώ πολλές γυναίκες έχουν αιμορροΐδες αλλά δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα η πόνο, κάποιες άλλες μπορεί να βιώσουν «οτιδήποτε, από αίμα στην τουαλέτα, πληρότητα, πόνο και δυσφορία».

Οι θεραπείες για τις ερεθισμένες αιμορροΐδες μπορεί να περιλαμβάνουν κρέμες και αλοιφές με συστατικά όπως αμαμελίδα, υδροκορτιζόνη και φαινυλεφρίνη, τα οποία μπορούν να μειώσουν το πρήξιμο και να ηρεμήσουν το δέρμα που προκαλεί φαγούρα και πόνο. Ειδικά μαξιλάρια όταν κάθεστε και άλατα μπάνιου για πλύσεις μετά την κένωση μπορούν επίσης να προσφέρουν ανακούφιση.

Ερευνήσαμε δεκάδες θεραπείες αιμορροΐδων χωρίς ιατρική συνταγή, θεραπείες με αντιμετώπιση των αιμορροΐδων στο σπίτι , θεραπείες που αφορούν κρέμες και τζέλ και τις αξιολογήσαμε για τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: συστατικά, τιμή και χρήση.

Παρακάτω, θα σας παρουσιάσουμε ποια είναι η καλύτερη αλοιφή για αιμορροΐδες, η οποία συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία σύμφωνα με τα τέστ αξιολόγησης που σας αναφέραμε ποιο πάνω.

Η καλύτερη κρέμα για αιμορροΐδες συνολικά : Hemapro

Hemapro : Πείτε "αντίο" στις αιμορροΐδες

Ανακουφίζει από τον πόνο
Μειώνει το πρήξιμο και την φαγούρα
Ενυδατώνει το ερεθισμένο δέρμα

24.95€ για 100ml  35.90€

 • Προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο
 • Βοηθάει στη μείωση των μολύνσεων
 • Βοηθάει στην αναζωογόνηση των κατεστραμμένων ιστών
 • Δεν λερώνει τα ρούχα
 • Περιλαμβάνει βότανα και αμινοξέα
 • Πωλείται μόνο online
 • Δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής
 • Δεν είναι αποτελεσματική για την ραγάδα του πρωκτού

Προτείνουμε την αλοιφή για αιμορροΐδες hemapro και είναι η κορυφαία μας συνολικά επιλογή γιατί αντιμετωπίζει μια ποικιλία συμπτωμάτων. Περιέχει Legactif το όποιο είναι το κύριο ενεργό συστατικό της κρέμας.  Το Legactif καταπραΰνει τις ερεθισμένες αιμορροΐδες και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην ερεθισμένη περιοχή. Περιέχει επίσης την D-Πανθενόλη (βιταμίνη Β5) η οποία προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην ερεθισμένη περιοχή, επιταχύνει την επούλωση των πληγών και είναι αντιφλεγμονώδη. Βοηθά επίσης στη επούλωση των ζημιών που μπορεί να έχουν κάνει οι αιμορροΐδες στον δέρμα μας, όπως οι κοκκινίλες, οι λεπτές γραμμές και η τραχύτητα του δέρματος

Μας αρέσει επίσης ότι η σύσταση του Hemapro έχει δημιουργηθεί ως αλοιφή για να βοηθήσει στην ενυδάτωση και την προστασία των επώδυνων ρωγμών που εμφανίζονται συχνά με τις αιμορροΐδες. Επιπλέον, η συσκευασία περιλαμβάνει ειδικό στόμιο για εύκολη και χωρίς προβλήματα εφαρμογή.

Η Hemapro μας άρεσε γιατί εκτός θεραπευτικές ιδιότητες έχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά να μην έχετε τέτοια ξεσπάσματα αιμορροΐδων.

Συστατικά Hemapro

 • Legactif: φυτικό εκχύλισμα που αποτελείται από: χρυσόβεργα, λεμόνι και ρούσκο. Οι ιδιότητες είναι η μείωση του οιδήματος και τονωση.
 • Aloe Vera: καταπραϋντικές και χαλαρωτικές ιδιότητες.
 • D-Πανθενόλη (βιταμίνη Β5) : Ενυδάτωση στην ερεθισμένη περιοχή
 • Εκχύλισμα λεβάντας: περιέχει τανίνες, φαινολικά, ροσμαρινικό οξύ και αιθέριο έλαιο. Οι ιδιότητές του είναι τα αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και επούλωτικές.
 • Τανίνη: κύριο δραστικό συστατικό του, τις ιδιότητες του οποίου είναι αντι-φλεγμονώδη και αντι-αιμορραγικές και στυπτικές, που συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, αποκαθιστά το δέρμα και βοηθά στην επούλωση.

Πώς επιλέξαμε την Hemapro

Πριν επιλέξουμε την καλύτερη αλοιφή για αιμορροΐδες, μιλήσαμε με γιατρούς και αφιερώσαμε ώρες αναζητώντας τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά προϊόντα. Αφού λάβαμε υπόψη όλες τις επιλογές μας, καθορίσαμε ποιες θα χαρακτηριστούμε με βάση μερικά βασικά κριτήρια όπως προτείνουν οι δερματολόγοι: βασικά συστατικά, μορφή και δοσολογία.

Μόλις περιορίσαμε τις επιλογές μας, συγκρίναμε τα οφέλη κάθε θεραπείας αιμορροΐδων με την τιμή της βάση και του περιεχόμενου. Αν κάνετε και εσείς μια έρευνα για κρέμες θα δείτε ότι παρουσιάζονται κάποιες φθηνές αλοιφές για αιμορροΐδες αλλά με πολύ ψηλά γράμματα αναφέρεται πόσα ml είναι το περιεχόμενο.  Η κρέμα που σας προτείνουμε εκτός τα ευεργετικά συστατικά και την λογική τιμή, έχει και το μεγαλύτερο περιεχόμενο σε σχέση με όλες όσες συγκρίναμε (100ml). Με βάση όλους αυτούς τους παράγοντες, συντάξαμε αυτό το άρθρο για την καλύτερη αλοιφή για τις αιμορροΐδες.

Hemapro : Πείτε "αντίο" στις αιμορροΐδες

Ανακουφίζει από τον πόνο
Μειώνει το πρήξιμο και την φαγούρα
Ενυδατώνει το ερεθισμένο δέρμα

24.95€ για 100ml  35.90€

Αγορά HemaPro 100ml