Υπέροχα Διακοσμητικά Χώρου Από Design Plus: Ράφια, Κηροπήγια Και Καθρέφτες!

Το Design Plus φέρνει την υψηλή ποιότητας μόδα στον χώρο σας με προτάσεις που αναζωογονούν το σπίτι σας και εσάς τους ίδιους. Αν το budget σας λοιπόν δεν φτάνει για να κάνετε την ανακαίνιση που θέλετε, επιλέξτε να αλλάξετε τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά:

ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
Οι καθρέπτες αναδεικνύουν ένα σπίτι λαμπερό, σαν καινούργιο λόγω της καθαρότητας των υλικών τους. Επενδύστε λοιπόν σε έναν καθρέπτη σαλονιού και κάντε τη διαφορά στο σπίτι σας!

Ο Micado πλαισιώνεται από μεταλλικές ράβδους που έχουν βαφεί με ηλεκτροστατική βαφή.

Ο Monsieur Moustache είναι ο ορισμός του art design! Αν είστε καλλιτεχνική φύση, τότε έχετε την ευκαιρία να το αποδείξετε με έναν καθρέπτη, ο οποίος αλλάζει τον χώρο σας.

ΡΑΦΙΑ
Τα ράφια τοίχου είναι η σύνθεση εκείνη που μπορεί να επιφέρει την χρηστικότητα και την λειτουργικότητα. Κάντε την διαφορά και αγοράστε ένα ράφι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Το Suitcase Dark Blue είναι ένα ιδιαίτερο βαλιτσάκι-ράφι με συρταράκια για εύκολη αποθήκευση κλειδιών, από την κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία KARE DESIGN.

Σχετικά Άρθρα  Πως Το Ξύλο Μπορεί Να Δώσει Χρώμα Στη Διακόσμηση Του Σπιτιού

ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ
Τα μοντέρνα κηροπήγια μπορούν να εκτοξεύσουν τα ύψη την αισθητική του χώρου σας! Η Design Plus σας παρουσιάζει εξαιρετικές προτάσεις σε κηροπήγια, ώστε να πάρετε εσείς την απόφαση! Ποιες είναι αυτές;

Φανάρι με την μορφή του βούδα που φέτος είναι πολύ στην μόδα, χωρίς να αποτυπώνει ιδιαίτερα κάποια φιλοσοφία για εσάς. Υπέροχη πρόταση για ένα δείπνο στην βεράντα σας. Αποτελούνται από χάλυβα και ηλεκτροστατική βαφή.

Πανέξυπνη θήκη για 3 ρεσό σε σχήμα γάτας που ανανεώνει τον χώρο σας. Αποτελείται από ένα κεραμικό γυαλιστερό φινίρισμα.

Μπείτε στο Design Plus και βρείτε ράφια, κηροπήγια και καθρέφτες που τοποθετούνται σε κάθε μέρος του σπιτιού σας!

Δες επίσης
6 Έξυπνα Tips Για Τη Διακόσμηση Του Υπνοδωματίου
5 Έξυπνα Tips Για Να Νιώθεις Ευρύχωρα Στο Μικρό Σαλόνι
Tips Για Να Οργανώσεις Το Μπάνιο
Πως Να Διαλέξεις Πίνακες Για Το Σπίτι

Get Socializing
error