Ξύλινα Πατώματα Με Στυλ Ψαροκόκαλο

Δείτε τα Αντισηπτικά Προϊόντα για την Αντιμετώπιση του Κορονοϊού εδώ: Κάντε κλίκ εδώ!

Προηγούμενο
Επόμενο

Psarokokalo patoma

patwma psarokokalo1

patwma psarokokalo2

patwma psarokokalo3

patwma psarokokalo4

patwma psarokokalo5

patwma psarokokalo6

patwma psarokokalo7

patwma psarokokalo8

patwma psarokokalo11

patwma psarokokalo12

Πολύς κόσμος αγαπά τα ξύλινα πατώματα και γιατί όχι, αφού είναι ένα ζωντανό υλικό που σου προσφέρει αντοχές και ζεστασιά.  Έχουμε ξαναμιλήσει γι’ αυτά και έχουμε αναφέρει όλες τις ιδιαιτερότητές τους.  Αυτή την φορά όμως θα σε πάω σε κάτι διαφορετικό.  Τα ξύλινα πατώματα σε σχήμα ψαροκόκαλο.  Ένας σχεδιασμός που ταιριάζει σε όλα τα στυλ διακόσμησης και πάντα προσφέρει μια ιδιαίτερη εικόνα με την συμμετοχή του.  Για ρίξε μια ματιά.

Διάλεξε ένα είδος ξύλου με φαρδιές τάβλες, θα σου δώσει ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα του ψαροκόκαλου και θα ενσωματωθεί πολύ εύκολα σε οποιοδήποτε χώρο.  Επίσης μπορείς να παίξεις με τους χρωματισμούς, με την βοήθεια των βερνικιών έχεις την δυνατότητα να μετατρέψεις το ξύλο από ένα απαλό μπεζ, σε ένα σκούρο σοκολατί καφέ.  Άλλη μια επιλογή είναι η λεπτή τάβλα που θα κάνει τον σχεδιασμό πολύ πιο έντονο και θα σου δώσει ένα κλασικό vintage στυλ.

Βέβαια μια πιο δυναμική πρόταση, είναι να παντρέψεις τους  χρωματισμούς του ξύλου.  Τοποθέτησε στο πάτωμα τάβλες με διαφορετικούς χρωματισμούς.  Παραδείγματος χάριν, ξεκίνα με ένα απαλό ξυλί χρώμα και κατέληξε σε μια σκούρα απόχρωση.  Σε άλλη περίπτωση τοποθέτησε διάσπαρτα σε ένα σκούρο σύνολο κάποιες ανοιχτόχρωμες τάβλες για να φωτίσει ο χώρος. Θα δεις ότι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Βέβαια η πιο η πιο πρωτοποριακή πρόταση είναι να συνδυάσεις το ξύλινο πάτωμα με κάποιο άλλο υλικό.  Επένδυσε έναν χώρο του σπιτιού σου με ξύλο ψαροκόκαλο και στη συνέχεια άλλαξε το υλικό και χρησιμοποίησε πλακάκι στον ίδιο σχηματισμό.  Το αποτέλεσμα τα λέει όλα, όπως και οι φωτογραφίες.  Δες τα παραδείγματα που σου βρήκα και θα γίνεις και εσύ λάτρεις του ξύλου.

Σχετικά Άρθρα  Silver Αποχρώσεις: Η Νέα Hot Τάση Στα Μαλλιά

Πηγή φωτογραφιών 

Share and Enjoy

Get Socializing