Χείλη Για Φίλημα

lip scrub
Στα χεράκια, βάζουμε κρέμα χεριών.  Στο πρόσωπο, βάζεις  την ενυδατική σου. Για τα χείλη μας όμως, εκτός από το liposan που τα κρατάει ενυδατωμένα κατά την διάρκεια της μέρας, καλό είναι να κάνουμε που και που ένα ελαφρύ scrub.  Τι χρειαζόμαστε:

1 κουτ.  μέλι

3 κουτ. καστανή ζάχαρη

½ κουτ. χυμό λεμόνι

Λίγο αμυγδαλέλαιο

Σ’ ένα μπολάκι, ανακατεύεις καλά το μέλι και την ζάχαρη μέχρι να έχεις ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτεις το λεμόνι και συνεχίζεις να ανακατεύεις. Μην σε ανησυχήσει αν κάνεις μεγάλη ποσότητα, γιατί μπορείς να το αποθηκεύσεις σε ένα βαζάκι, χωρις να πάθει τίποτα απολύτως!

Φρόντισε τα χείλη σου να είναι στεγνά και καθαρά και με απαλές κυκλικές κινήσεις άπλωσε το scrub.  Προσοχή: μην τρίψεις πολύ τα χείλη σου.  Είναι αρκετά ευαίσθητα και, σε καμία περίπτωση, δεν θες να τα πληγώσεις.

Μόλις τελειώσεις, ξεβγάζεις με νεράκι, σκουπίζεις με μία πετσέτα και απλώνεις λίγο αμυγδαλέλαιο.  Εάν δεν έχεις, μπορείς να βάλεις λίγο liposan ή ακόμη και λίγη βαζελίνη.

Με χρήση περίπου 1 φορά την εβδομάδα, θα δεις τα χείλη σου πιο ενυδατωμένα και λίγο πιο «λευκά» μιας και το λεμόνι είναι γνωστό για τις λευκαντικές του ιδιότητες.

Σχετικά Άρθρα  Κάνε Οικονομία Στην Κρεβατοκάμαρα

Source

Share and Enjoy

Get Socializing
error