Βιομηχανικό Στυλ: Η Νέα Τάση Στο Design

Προηγούμενο
Επόμενο

industrial cover
Industrial ή βιομηχανικό στυλ: Κατέχει μια σημαντική θέση στο χώρο του design. Γι’ αυτό και το βλέπεις παντού τον τελευταίο καιρό. Είναι ένα ιδιαίτερο στυλ, όπου τα υλικά χρησιμοποιούνται κατά βάση στην πρωτογενή τους μορφή και προσφέρει μια αίσθηση ζεστασιάς. Μπορεί να δώσει πολύ ωραία αποτελέσματα με συνθέσεις του, αλλά και μια μοναδικότητα στον κάθε χώρο. Έτσι, έψαξα και βρήκα παραδείγματα, για να σου δείξω πώς μπορεί να το συναντήσεις.

industrial 1
Ένα καθιστικό με κύρια υλικά την πατητή τσιμεντοκονία και το ξύλο, που δίνει μια αίσθηση λιτότητας και σε αφήνει να κάνεις τις επεμβάσεις σου με διάφορα έπιπλα.

industrial 2
Εδώ έχουμε μια κουζίνα σε άσπρο– μαύρο. Tα υλικά της είναι το πλακάκι και το σκούρο ξύλο, τα οποία δίνουν ένα chic αποτέλεσμα.

industrial 3
Μια βιομηχανική κρεβατοκάμαρα, με δυναμικό στοιχείο έναν τοίχο από τούβλα, που τραβάει το βλέμμα, και εμφανείς σωληνώσεις που διατρέχουν τον χώρο.
industrial 4
Μια τραπεζαρία, όπου το ξύλο αποτελεί μια δυναμική γραμμή και διαμορφώνει το τραπέζι. Ταυτόχρονα, ξεχωρίζει στο χώρο, αφού τα υπόλοιπα έπιπλα είναι σε λευκό χρώμα.

industrial 5
Άλλη μια κουζίνα. Eδώ, έχουμε την εμφάνιση του μαρμάρου σε σύνδεση με τους χάλκινους υδραυλικούς σωλήνες.

Σχετικά Άρθρα  Διατροφικές Διαταραχές: Νευρική Ανορεξία

industrial 6
Ένα μεγάλο καθιστικό, όπου το τούβλο στους τοίχους και η πατητή τσιμεντοκονία στο πάτωμα σου δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς, την οποία συμπληρώνουν τα έπιπλα.
industrial 7
Σε αυτή την τραπεζαρία έχουμε τον συνδυασμό τούβλου και μετάλλου που, μαζί με τα φωτιστικά και το χρώμα του τούβλου, δίνουν μια πιο ρομαντική αίσθηση.

Share and Enjoy

Get Socializing
error