Vegan Γεύσεις: Gingerbread Μπισκοτάκια Για Τα Χριστούγεννα

Υλικά:
2/3 φλυτζ. ηλιέλαιο
1 φλυτζ. ζάχαρη
½ φλυτζ. καστανή ζάχαρη
½ φλυτζ. μελάσσα
½ φλυτζ. γάλα αμυγδάλου
1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
4 φλυτζ. αλεύρι
1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ. γλ. μοσχοκάρυδο
1 κ. γλ. γαρύφαλλο
½ κ. γλ. κανέλα
1 κ. σ. τζίντζερ
1 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση:
1. Ανακάτεψε όλα τα υγρά υλικά μαζί. Πρόσθεσε τα στερεά και ανακάτεψε πολύ καλά.
2. Κάλυψε τη ζύμη και βάλ’ τη στο ψυγείο για 1 ώρα.
3. Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
4. Άνοιξε τη ζύμη σου με τον πλάστη. Κόψε με το κουπάτ που έχεις επιλέξει.
5. Άπλωσε λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάλε πάνω τα μπισκότα. Ψήσε για 10-12 λεπτά.

loading…

Share and Enjoy:

Get Socializing
error
Σχετικά Άρθρα  Ένα Πεινασμένο Στόμα