Τρόποι Οργάνωσης Παπουτσιών

Προηγούμενο
Επόμενο

Τον τελευταίο καιρό μου έχει βγει ένα φετίχ και αγοράζω συνέχεια παπούτσια, με αποτέλεσμα να μην έχω που να τα βάλω!  Έτσι άρχισα να σκέφτομαι τρόπους αποθήκευσης παπουτσιών.  Πέρα από τις κλασικές πλαστικές ντουλάπες, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι…  Βρήκα λοιπόν μερικές εύκολες ιδέες που μπορούν να οργανώσουν τα παπούτσια στην γκαρνταρόμπα σου, αλλά και στον χώρο γενικότερα.  Για πάμε να τις δούμε μαζί!

1. Δημιούργησε μια όμορφη σύνθεση στον τοίχο με ξύλινα καφάσια και αποθήκευσε μέσα τα παπούτσια σου.  Αμέσως δίνεις ένα εντυπωσιακό εφέ που λειτουργεί και ως χρηστικό εργαλείο.

2. Χρησιμοποίησε κουτιά σε διάφορα μεγέθη.  Υφασμάτινα ή πλαστικά μπορούν τοποθετηθούν μέσα στην ντουλάπα σου και να οργανώνουν τα είδη παπουτσιών σου.

3. Διάφανες πλαστικές θήκες.  Είναι πολύ βολικές γιατί βλέπεις ξεκάθαρα τις επιλογές σου και έχεις την φύλαξη που χρειάζεσαι από σκόνες και υγρασία.

4. Ένας τρόπος που λειτουργεί και ως διακοσμητικός είναι με η χρήση μιας ξύλινης σκάλας.  Τοποθέτησε μια ανοιχτή ξύλινη σκάλα στον χώρο και κρέμασε ή τοποθέτησε πάνω στα σκαλοπάτια τα αγαπημένα σου παπούτσια.

5. Μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα είναι τα γύψινα σοβατεπί.  Ναι αυτά που βάζανε στα νεοκλασικά για να διακοσμήσουν τους τοίχους.  Αν τα κολλήσεις σε πιο χαμηλό σημείο μπορείς εύκολα πάνω να κρεμάσεις τα παπούτσια σου.  Τέλειο;

Σχετικά Άρθρα  Tips Για Να Φοράμε Το Πορτοκαλί Χρώμα

Ρίξε και μια ματιά στις φωτογραφίες που σου βρήκα και θα δεις πόσο απλό και εύκολο είναι να βάλεις μια τάξη στα παπούτσια σου.

Share and Enjoy

Get Socializing
error