Τρόποι Να Προστατεύσεις Το Πιτσιρίκι Σου Από Το Τζάκι

Το τζάκι είναι ένα ζεστό και όμορφο προνόμιο για κάθε σπίτι, αν όμως έχεις μικρούς περίεργους μπόμπιρες στα πόδια σου, μπορεί να αποτελέσει ένα επικίνδυνο κομμάτι στο χώρο.  Μην μου ανησυχείς όμως θα σε βοηθήσω εγώ, σου βρήκα μερικούς τρόπους για να κάνεις το τζάκι πιο φιλικό και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.  Πάμε να τους δούμε μαζί λοιπόν.

Κράτα εργαλεία μακριά:  Τοποθέτησε φτυάρια, σκουπάκια και άλλα εργαλεία σε κάποιον αποθηκευτικό χώρο και γενικά κάπου που να μην έχουν πρόσβαση τα παιδιά.  Μπορεί να δημιουργούν μια πολύ όμορφη εικόνα τα εργαλεία δίπλα στο τζάκι, αλλά δυστυχώς αποτελούν κίνδυνο για τα πιτσιρίκια.

Θήκες για προσανάμματα και αναπτήρες:  Δημιούργησε κάποιο αποθηκευτικό συρτάρι για τα προσανάμματα που να μην υπάρχει πρόσβαση από τους μικρούς μπόμπιρες.

Πρόσεχε τις γωνίες:  Σε ένα πέτρινο ή τούβλινο τζάκι υπάρχουν πολλές προεξοχές και γωνιές, επομένως καλό θα ήταν με κάποιο προστατευτικό να τις καλύψεις.  Ούτος ή αλλιώς όταν το παιδί μεγαλώσει τα προστατευτικά μπορούν να αφαιρεθούν.

Τοποθέτησε ένα εξωτερικό προστατευτικό:  Για να κρατήσεις τα πιτσιρίκια σε ασφαλή απόσταση από το τζάκι, διάλεξε ένα διακοσμητικό διαχωριστικό ή μια πόρτα.  Μέτρα τις διαστάσεις του τζακιού σου και θα βρεις πόρτες και διακοσμητικά σε αντίστοιχα μαγαζιά.  Μην ξεχάσεις πριν την αγορά σου να τσεκάρεις ότι το υλικό που διαθέτουν είναι πυρίμαχο.

Δημιούργησε το δικό σου προστατευτικό:  Όταν δεν χρησιμοποιείς το τζάκι σου, μπορεί να φανεί σαν ένας ωραίος χώρος παιχνιδιού.  Για να το αποτρέψεις αυτό δημιούργησε μια πολύ όμορφη προστατευτική επιφάνεια.  Μέτρα το άνοιγμα του τζακιού σου και κόψε μια ξύλινη επιφάνεια.  Πέρνα ένα χέρι ξυλόκολλας και τοποθέτησε πάνω κομμάτια ξύλινου κορμού, θα έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε χρηστικό επίπεδο, αλλά και διακοσμητικό.

Σχετικά Άρθρα  6 Απλά Tips Για Καλύτερο Ύπνο

Πηγή

Share and Enjoy:

Get Socializing
error