Τρόποι Να Δένεις Όμορφα Τις Κουρτίνες

Δείτε τα Αντισηπτικά Προϊόντα για την Αντιμετώπιση του Κορονοϊού εδώ: Κάντε κλίκ εδώ!

Προηγούμενο
Επόμενο

Οι κουρτίνες είναι ένα από τα διακοσμητικά στοιχεία που πέρα από τη χρηστική τους αξία, προσφέρουν στον χώρο και μια τελείως διαφορετική εικόνα.  Ανάλογα την ύφη και το χρώμα τους μπορούν να δώσουν την ατμόσφαιρα που επιθυμείς.  Κι όμως, τις περισσότερες φορές, ενώ έχεις διαλέξει τις πιο ωραίες κουρτίνες θες να βγεις στο μπαλκόνι ή να τις ανοίξεις να μπει φως στο σπίτι και δεν μπορείς να τις στερεώσεις, με αποτέλεσμα να σου πέσουν στο κεφάλι από το πολύ τράβηγμα.  Φυσικά για να κάνω την ζωή σου λίγο πιο εύκολη έψαξα και σου βρήκα τρόπους για να δένεις τις κουρτίνες όταν θες να τις έχεις ανοιχτές.  Για ρίξε μια ματιά.

Ένας πολύ εύκολος και εντυπωσιακός τρόπος αν έχεις κάποια λεπτού υφάσματος κουρτίνα είναι, να δέσεις το κάτω μέρος της σε ένα κόμπο.  Κατευθείαν σηκώνεται από το πάτωμα και δίνει έναν αέρινο χαρακτήρα στο χώρο.  Επίσης αν δυσκολεύεσαι  στον κόμπο, λόγω του υφάσματος, διάλεξε μια ιδιαίτερη κορδέλα και δέσε κάθε κομμάτι κουρτίνας στο κέντρο με έναν ωραίο φιόγκο.  Απλό και γρήγορο.

Άλλος ένας τρόπος είναι τα δεσίματα στο πλάι.  Υπάρχουν σε μαγαζιά με κουρτίνες και υφάσματα, διακοσμητικά στηρικτικά και σχοινιά που τοποθετούνται στον τοίχο για αυτού του είδους το αποτέλεσμα.  Δέσε τις κουρτίνες σου στη μέση και τράβα και τα δύο κομμάτια από την μια μεριά.  Αν θες ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα διάλεξε διπλή κουρτίνα με διαφορετικό χρώμα και δέσε τη μια, ενώ η άλλη θα είναι τελείως αφημένη.

Σχετικά Άρθρα  Καραμελωμένα Μηλαράκια

Επίσης αν οι κουρτίνες σου είναι πλούσιες και δεν θες να χαλάσεις τον όγκο τους, μπορείς να τις δέσεις από πιο ψηλά, δίνει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα και κόβει λίγο το πολύ φούσκωμα.  Όμως τέρμα με τα λόγια, νομίζω πως ήρθε η ώρα να δεις τα παραδείγματα που σου βρήκα και να αποφασίσεις εσύ, τι σου ταιριάζει καλύτερα.

Πηγή φωτογραφιών: 1, 2

Share and Enjoy

Get Socializing