Τρόποι Για Να Χρησιμοποιήσεις Τις Κούπες Στη Διακόσμηση

Δείτε τα Αντισηπτικά Προϊόντα για την Αντιμετώπιση του Κορονοϊού εδώ: Κάντε κλίκ εδώ!

Προηγούμενο
Επόμενο

Η κούπα σου είναι το πρώτο αντικείμενο που αντικρίζεις κάθε πρωί.  Πίνεις το καφεδάκι σου και ξεκινάς δυναμικά τη μέρα σου.  Ο καθένας έχει την κούπα που τον αντιπροσωπεύει.  Κάποιοι με σχεδιάκια και χρώματα και κάποιοι άλλοι πιο minimal με μοντέρνα σχέδια και απαλά χρώματα.  Μια κούπα μπορεί να αποτελέσει ακόμη κι ένα έργο τέχνης.  Τι θα έλεγες, λοιπόν, να αναδείξεις αυτή την πρωτοπορία στην κουζίνα σου;  Αντί να τις έχεις κλεισμένες σε ένα ντουλάπι, να τις αναμείξεις και να φτιάξεις τα δικά σου διακοσμητικά έπιπλα.  Βρήκα μερικές ιδέες και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σου.

Σιδερένια στήριξη:  Σε πολλά μαγαζιά, υπάρχουν συγκεκριμένα έπιπλα για να κρεμάς τις κούπες σου.  Είτε ξύλινο, είτε σιδερένιο, μπορείς να τις αποθηκεύσεις πάνω του και να το κρεμάσεις στον τοίχο.  Ταιριάζει σε κάθε στυλ και θα σου δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κουτάκι το κουτάκι:  Φτιάξε ένα ξύλινο πλαίσιο, χωρισμένο σε κουτάκια, στο μέγεθος κάθε κούπας και χρησιμοποίησέ το ως αποθηκευτικό χώρο.  Τοποθέτησέ το σε εμφανές σημείο και παίξε με τα σχέδια τους.  Έτσι, χωρίς να το καταλάβεις άμεσα, έχεις δημιουργήσει ένα χρηστικό έπιπλο που ταυτόχρονα χαρίζει και χρώμα στο χώρο.

Σύνθεση χρωμάτων:  Αν οι παραπάνω επιλογές σου φαίνονται δύσκολες, δες αυτή.  Διάλεξε μια ξύλινη επιφάνεια MDF και βίδωσε πάνω της μικρά γαντζάκια.  Μόλις είναι έτοιμα, κρέμασε στη σειρά τις κούπες σου.  Voila!  Εύκολα και απλά μια πανέμορφη σύνθεση που μπορεί να διακοσμήσει οποιοδήποτε τοίχο της κουζίνας σου.

Σχετικά Άρθρα  Rigatoni Με Λουκάνικο Και Μπέικον

Κρέμασμα στα ράφια:  Άλλος ένας ιδιαίτερος τρόπος να αποθηκεύσεις τις κούπες σου είναι να τοποθετήσεις στα ράφια της κουζίνας σου μικρά γαντζάκια σε μια ευθεία.  Αυτή την επέμβαση μπορείς να την κάνεις πάνω από το σημείο που είναι η καφετιέρα και να έχεις εύκολα κάθε μέρα τον καφέ σου στην προέκταση του χεριού σου.

Νομίζω πως με τα παραπάνω μπορείς να πετύχεις μια όμορφη διακοσμητική παρέμβαση.  Ρίξε όμως και μια ματιά στα παραδείγματα που σου βρήκα και θα βρεις και άλλες πρωτότυπες ιδέες.

Πηγή φωτογραφιών

Share and Enjoy

Get Socializing