Τρόφιμα Με Κρυφές Δυνάμεις

Δείτε τα Αντισηπτικά Προϊόντα για την Αντιμετώπιση του Κορονοϊού εδώ: Κάντε κλίκ εδώ!

cheeses1

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι πλούσια σε ασβέστιο και ότι οι ντομάτες κάνουν καλό στην καρδιά, αλλά ήξερες ότι έχουν και αντικαρκινικές ιδιότητες;

Τυρί
Γνωστό για: Την περιεκτικότητα του σε ασβέστιο για να διατηρεί τα οστά δυνατά.

Bonus Όφελος: Είναι επίσης πλούσιο σε μενακινόνες, ένα είδος βιταμίνης Κ. Μια πρόσφατη ευρωπαϊκή μελέτη έδειξε ότι η υψηλή πρόσληψη μενακινόνων, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, αφού ενεργοποιεί γονίδια που καταπολεμούν τα καρκινικά κύτταρα. Άλλες πηγές πλούσιες σε μενακινόνες: οι κρόκοι αυγών, το κοτόπουλο και τα πράσινα λαχανικά.

homemade-tomato-sauce

Σάλτσα ντομάτας
Γνωστή για: Το λυκοπένιο, το οποίο προστατεύει την καρδιά.

Bonus Όφελος: Περιέχει απιγενίνη, ένα ισχυρό φλαβονοειδές (αντιοξειδωτικό). Γυναίκες που καταναλώνουν τρόφιμα πλούσια σε απιγενίνη έχουν λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρκίνο των ωοθηκών.

salmon

Σολομός
Γνωστός για: Τα Ωμέγα – 3 λιπαρά οξέα, που μειώνουν τα τριγλυκερίδια και βοηθούν να αποφευχθεί η συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες.

Bonus Όφελος: Άνθρωποι που κατανάλωναν μεγαλύτερες ποσότητες σολομού ή άλλων τροφών πλούσιων σε ωμέγα – 3 λιπαρά (όπως τα καρύδια), είχαν 20% λιγότερες πιθανότητες να υποφέρουν από παθήσεις των ούλων.

Share and Enjoy

Get Socializing

Συνιστώμενα Προϊόντα

Ωτοασπίδες Ohropax Multi SNR:30db 1 ζευγάρι
Efarmakeio.gr
Ωτοασπίδες Ohropax Multi SNR:30db 1 ζευγάρι
Σχετικά Άρθρα  DIY: Σαπούνι Με Τριαντάφυλλα
€5,20