Ταινίες Των 90’s Που Πρέπει Να Δεις

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

1/04

Προηγούμενο
Επόμενο

90's movies 1

Τόσο όμορφη δεκαετία και τόσο όμορφες ταινίες! Δες μερικές από τις πιο αγαπημένες ταινίες των 90’s.

Ghost

Patrick Swayze και Demi Moore στα πολύ νιάτα τους. Αυτός λίγο πριν πεθάνει της υποσχέθηκε ότι θα την φυλάει για πάντα. Και τι συμβαίνει όταν αυτό γίνεται πραγματικότητα; Αποκλείεται να μην σε αγγίξει σαν ταινία – ειδικά η σκηνή με το πήλινο έχει κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. Πολύ όμορφη ταινία!

90's movies 2

Flatliners

Ένα cast πολλών αστέρων συμπεριλαμβανομένων των Julia Roberts, Kiefer Sutherland, Kevin Bacon, Oliver Platt και William Baldwin. Φοιτητές της ιατρικής φτάνουν στα όρια προκειμένου να ζήσουν μία μεταθανάτια εμπειρία. Μήπως δεν πρέπει να παίζουμε όμως μ΄ αυτά;

90's movies 3

My Girl

Αξιαγάπητος Macaulay Culkin στα νιάτα του με συμπρωταγωνίστρια την Anna Chlumsky. Όταν είχε πρωτοβγεί η συγκεκριμένη ταινία μιλούσαμε συνέχεια για αυτή. Οικογενειακή ταινία μεν αρκετά συγκινητική δε.

90's movies 4

Groundhog Day

Ίσως μια από τις αγαπημένες ταινίες με τους Bill Murray και Andie MacDowell. Αυτός μετεωρολόγος ζει ξανά και ξανά την ίδια μέρα. Ιδιαίτερα αστεία ταινία και αν δεν την έχεις δει, να το κάνεις άμεσα.

90's movies 5

Edward Scissorhands

Ποιος δεν λάτρεψε τον Ψαλιδοχέρη; Ποια κοπέλα δεν τον ερωτεύτηκε; Ποια δεν λυπήθηκε όταν του την «στήσανε»; Αγαπημένη ταινία του Tim Burton με πρωταγωνιστή τον πολυαγαπημένο Johnny Depp.

90's movies 6

Forrest Gump

Ίσως η αγαπημένη μου ταινία με τον Tom Hanks – κάθε φορά που θα την δω θα συγκινηθώ. Δεν θα σου αποκαλύψω τίποτα από το σενάριο, θα σου προτείνω όμως ανεπιφύλακτα να την δεις.

Share and Enjoy

Σχολιάστε