Ταινίες Για Να Δεις Με Τις Φίλες Σου

Προηγούμενο
Επόμενο

Δεν κάνεις κέφι να βγεις ρε παιδί μου. Φώναξε τις κολλητές σου, βάλτε πυτζαμάκια για sleepover και απολαύστε μία αγαπημένη ταινία. Γελάστε ή κλάψτε μέχρι δακρύων, αφού κουτσομπολέψετε αυτά που πρέπει.

13 Going on 30 (2004)Τι συμβαίνει όταν ένα 13χρονο κορίτσι εύχεται να γίνει 30 και η ευχή της πραγματοποιείται; Ξεκαρδιστική η Jennifer Garner, στον ρόλο της 13χρονης σε σώμα 30ας. Πολύ γέλιο και αρκετά μπλεξίματα.
Dirty Dancing (1987)Θα έχεις βαρεθεί να σου μιλάω για αυτή την ταινία. Αλλά αν αγαπάς Patrick Swayze- που στην συγκεκριμένη ταινία ήταν κούκλος- και σου αρέσει ο χορός, τότε σίγουρα θα έχεις «….the time of your life»!Sisterhood of The Travelling Pants (2005)Κορίτσια στην εφηβεία, ερωτικά σκιρτήματα, φιλίες χρόνων και μία Blake Lively’s στα πολύ νιάτα της, που θα σου κάνουν την ταινία αξέχαστη. Παίζει και Ελλάδα, άρα αγαπάμε την ταινία και για έναν επιπλέον λόγο.Pretty Woman (1990)Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει από τη λίστα μου μία μοντέρνα Σταχτοπούτα; Julia Roberts και Richard Gere- κατά την ταπεινή μου άποψη- σε μία ταινία, που σίγουρα έχει αφήσει εποχή. Και στην τελική, ποια από εμάς δεν θέλει να ζήσει ένα αντίστοιχο παραμύθι;

Legally Blonde (2001)Δεν ξέρω αν Ξανθιά, καστανή ή κοκκινομάλλα, πρέπει να δεις αυτή την ταινία με τις φίλες σου. Δεν μπορώ να πω ότι πεθαίνω για την Reese Witherspoon, αλλά νομίζω ότι σε αυτή την ταινία είναι απολαυστική.

Σχετικά Άρθρα  Χειμωνιάτικα Σύνολα Για Το Γραφείο

The Notebook (2004)Το κλάμα που θα κάνετε, δεν περιγράφεται. Μιλάμε για μία από τις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης που έχουν γυριστεί. Έρωτας, αγάπη, απογοήτευση, χωρισμοί, ο κούκλος Ryan Gosling και η επίσης πανέμορφη Rachel McAdams.

Miss Congeniality (2000)Τι γίνεται όταν μία πράκτορας του FBI πρέπει να λάβει μέρος στα καλλιστεία; Πως ένα αγοροκόριτσο μεταμορφώνεται σε θηλυκό για να διεκδικήσει ένα τίτλο ομορφιάς; Αγαπώ Sandra Bullock σε αυτή την ταινία, που σίγουρα θα σου εγγυηθεί μία βραδιά γέλιου με τις φίλες σου.

Δεν ξέρω αν έχω ξεχάσει να βάλω κάποια στη λίστα μου. Εσύ ποια νομίζεις ότι πρέπει να δω με τα κορίτσια μου;

Πηγή

Share and Enjoy

Get Socializing
error