Οι Deux Hommes Τα Λένε Στον Τάσο

deux hommes kentrikh

Ο Δημήτρης Αλεξάκης και ο Γρηγόρης Τριανταφύλλου είναι το πετυχημένο δίδυμο σχεδιαστών, γνωστό σε όλους ως Deux Hommes. Μετρώντας, ήδη, δυο δεκαετίες με επίκεντρο την γυναικεία ομορφιά και άξονα την ελληνική κουλτούρα,οι Deux Hommes έχουν ντύσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz. Το misswebbie βρέθηκε στο showroom των D.H. στο Κολωνάκι. Είδαμε την καινούρια τους κολεξιόν, ρωτήσαμε τα πάντα για τη μόδα, μάθαμε μικρά tips στυλ και φυσικά όλα αυτά για εσάς.

Κάθε χρόνο ακούμε ότι θα κυριαρχήσει κάποιο χρώμα ή μοτίβο. Εσείς στις κολεξιόν σας προσπαθείτε να ακολουθείτε τις τάσεις αυτές;
Εμείς ουσιαστικά αφουγκραζόμαστε τι έχουμε ανάγκη εμείς να δούμε, πάντα όμως σε σχέση με το τι συμβαίνει στις διεθνείς κολεξιόν. Δεν έχει να κάνει τόσο με λεπτομέρειες, όπως ένα χρώμα, αλλά περισσότερο με αναφορές, πχ σε μια δεκαετία. Αν υπάρχει, δηλαδή, μία ροπή στη μόδα προς τη δεκαετία του 60, θα την ακολουθήσουμε ευχαρίστως. Προσπαθούμε, όμως, να δώσουμε τη δική μας αισθητική, κάνοντας ένα “remix” από εικόνες, σχήματα και σιλουέτες που ταιριάζουν στο σήμερα. Ανακατεύουμε το νοσταλγικό και το οικείο του παρελθόντος με το κοφτερό και σύγχρονο του σήμερα.

Ποια είναι η φετινή τάση του καλοκαιριού;
Το πιο ελκυστικό ρεύμα για εμάς φέτος είναι ο “εξωτισμός”.

Σχετικά Άρθρα  Tips Για Να Διαλέξεις Το Σωστό Χρώμα Για Τον Χώρο Σου Vol.1

Ποιο είναι το concept της νέας σας συλλογής; Από πού είναι εμπνευσμένη;
Η νέα μας συλλογή έχει μια αίσθηση από tribal μοτίβα και πριμιτιβισμό. Πολλά χρώματα, εμπριμέ και σχήματα που θυμίζουν πρωτόγονη τέχνη. Περασμένα, όμως, μέσα από ένα φίλτρο ευρωπαϊκό και ερμηνευμένα σε κομψά σχήματα, που θυμίζουν λίγο τη γαλλική σχολή της μόδας που εμάς μας ενδιαφέρει πάντα. Εύκολα σχήματα και άνετα, που διευκολύνουν την καθημερινότητα μιας γυναίκας.

deux hommes 1

Έχετε δηλώσει στο παρελθόν ότι οι Ελληνίδες σας δυσκολεύουν τη ζωή. Τελικά οι Ελληνίδες είναι απαιτητικές;
Οι Ελληνίδες έγιναν σιγά-σιγά απαιτητικές, γιατί συντονίστηκαν με το τι συμβαίνει παντού. Είχαν στη διάθεσή τους άπειρες επιλογές από ρούχα ελληνικού και διεθνή design, μεγάλων δημιουργών αλλά και fast fashion. Όλο αυτό τις έκανε, τουλάχιστον, πιο ενημερωμένες. Βέβαια, το να καταλήξουν σε ένα προσωπικό στυλ, που είναι και το ζητούμενο, ακόμη το “χτίζουν”. Το έχουν καταφέρει αρκετές αλλά περισσότερο στο βραδινό ντύσιμο, καθώς στο πρωινό και καθημερινό ακόμα δεν βλέπουμε αρκετή φαντασία.

Τι κάνει sexy ένα ρούχο για τους Deux Hommes;
Στο παρελθόν για μας sexy ήταν η εκτεταμένη καλυπτικότητα. Το να υπαινίσσεται κανείς με τα κοψίματα του ρούχου το σώμα και να μην προδίδει πολλά, ήταν το μότο των Deux Hommes. Αυτό, βέβαια, συνέχεια μεταβάλλεται. Ψάχνουμε μια καινούρια ερωτογενής ζώνη αλλά πάντα μακριά από τα συνηθισμένα. Αντί για μπούστο και ντεκολτέ, εμείς λατρεύουμε την πλάτη και τα άκρα. Επίσης, πάντα προσέχουμε να είναι καλά καδραρισμένο το πρόσωπο. Στο επίκεντρο της εμφάνισης πρέπει να είναι η γυναικεία ομορφιά.

deux hommes 2

Ποίο κομμάτι δεν πρέπει να λείπει από μια ντουλάπα;
Ένα καλά ζυγισμένο βραδινό μαύρο φόρεμα, το οποίο να έχει σωστές αναλογίες από σεξαπίλ και γοητεία. Να φαίνεται τόσο σκοτεινό, που κάνει μια γυναίκα μυστηριώδη, αλλά και τόσο αθώο ταυτόχρονα.

Σχετικά Άρθρα  Tips Ομορφιάς Που Μάλλον Δεν Γνώριζες Αλλά Πρέπει Να Μάθεις Vol.2

Τι είναι λάθος για εσάς σε ένα ντύσιμο;
Λάθος μπορεί να είναι ένα πολύ ασφαλές και σίγουρο ντύσιμο. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ πληκτικό και συντηρητικό. Ακόμα κι αν η μόδα προτείνει ένα είδος νεοπουριτανισμού, η γυναίκα πρέπει να βάζει στοιχεία που θα την κάνουν να ξεχωρίζει από τη μάζα. Από την άλλη και το “πολύ”, πολύ γύμνια-πολύ sexy-πολύ εκκεντρικό, μπορεί να αποδειχθεί λάθος.

Ένα do κι ένα don’t για τις αναγνώστριες του MissWebbie.
Το πιο βασικό είναι να προσέχουν πολύ την ομορφιά τους. Τα ρούχα είναι απλά το μέσον. Υπάρχουν πολύ άλλοι παράγοντες που καθιστούν μία εμφάνιση πετυχημένη. Το πώς περιποιούνται τον εαυτό τους, τα μαλλιά τους, το μακιγιάζ και τα άκρα τους είναι πολύ σημαντικά. Τέλος, απλή, λιτή ομορφιά και όχι επιτήδευση είναι αυτό που πρέπει να θυμούνται πάντα.

deux hommes 3

Showroom:

Κανάρη 18, Κολωνάκι

Τηλ: 210 3614155

email: deuxhommesfashion@gmail.com

Website: www.deuxhommes.gr

Fb Page: Deux Hommes

Share and Enjoy

Get Socializing
error