Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης Τα Λέει Στην Πένυ

dadakaridis kentriki

Φέτος παίζεις στην παράσταση “Κατάδικός μου” αλλά και στην τηλεοπτική σειρά του mega “Με τα παντελόνια κάτω “. Νιώθεις τυχερός που δουλεύεις και στο θέατρο αλλά και στη τηλεόραση;
Ναι, νιώθω πραγματικά πολύ τυχερός γιατί οι εποχές είναι δύσκολες.

Η παράσταση μιλάει για μία αρρωστημένη σχέση, εσύ έχεις βιώσει ποτέ μια τέτοιου είδους κατάσταση;
Όχι, δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο. Πιστεύω, όμως, ότι πολλοί άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιου είδους καταστάσεις κάποια στιγμή στη ζωή τους. Γι’αυτό πρέπει να υπάρχει από την αρχή επικοινωνία και ειλικρίνεια ανάμεσα στο ζευγάρι, για να αποφεύγονται τέτοιες περιπτώσεις και να ξεπερνιέται κάθε εμπόδιο.

Η παράσταση περνάει αντιρατσιστικά μηνύματα. Εσύ έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να φέρεται ρατσιστικά σε κάποιον άνθρωπο;
Ποτέ!!! Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι σκέφτονται διαφορετικά και κυρίως αρνητικά εξαιτίας του χρώματος ή της γλώσσας του άλλου. Είναι ακρότητα να φέρεσαι ρατσιστικά σε κάποιον, επειδή δεν είναι από την ίδια χώρα με σένα .

Έχεις παρακολουθήσει κάποια παράσταση και να νιώσεις άβολα με το αποτέλεσμα που βλέπεις;
Υπήρχαν περιπτώσεις που ήθελα να τις είχα δει με κάποια διαφορετικά στοιχεία, αλλά να νιώσω άβολα όχι. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο.

Σχετικά Άρθρα  Τα Πιο Παράξενα Εστιατόρια Στον Κόσμο

Θα ήθελες να κυνηγήσεις μία καριέρα στο εξωτερικό;
Αν είχα φτάσει στο σημείο να τα έχω δοκιμάσει όλα εδώ και να μην είχα τα αποτέλεσμα που επιδίωκα, ναι. Βέβαια, πρέπει να σου δοθεί και η ευκαιρία για να το κάνεις. Δεν είναι εύκολο να αφήσεις τη βάση σου. Οι αλλαγές δεν είναι πάντα εύκολες .

Αν δεν γινόσουν ηθοποιός ,με τι θα ήθελες να είχες ασχοληθεί;
Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Οπότε θα είχα γίνει σίγουρα σεφ!

Share and Enjoy

Get Socializing
error