Πως Να Διαλέξεις Πίνακες Για Το Σπίτι

Δείτε τα Αντισηπτικά Προϊόντα για την Αντιμετώπιση του Κορονοϊού εδώ: Κάντε κλίκ εδώ!

pinakes 1

Τέχνη– γιατί τη χρειαζόμαστε;! Δεν έχει χρηστική ή πρακτική αξία, όπως τα έπιπλα ή ο φωτισμός. Ένας από τους βασικούς λόγους που τη θέλουμε είναι η συναισθηματική φόρτιση που μας προκαλεί, αφού γεννάει σκέψεις, φιλοδοξίες, φόβους, ποικίλα συναισθήματα.

Το σημαντικό είναι να βρεις το είδος της τέχνης που ταιριάζει σε εσένα και στον χώρο, καθώς είναι κάτι το οποίο θα βλέπεις κάθε μέρα, οπότε πρέπει να σου αρέσει.

Ένας άλλος λόγος που χρησιμοποιούμε τους πίνακες, είναι εξαιτίας της αλληλεπίδραση που έχουν με τον χώρο. Μπορούν να τον κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερος και να ενισχύουν την διαμόρφωσή του.

Κορνίζα
Ξεκίνα από τα βασικά. Διάλεξε το κάδρο που ταιριάζει στον χώρο σου. Μπορείς να δώσεις ένα τελείως διαφορετικό ύφος στον πίνακα, μόνο και μόνο με την χρήση μιας διαφορετικής κορνίζας.

pinakes 2

Κλίμακα
Επίλεξε πόσο μεγάλο ή μικρό θες να είναι το έργο. Αυτόματα θα δώσεις άλλο μέγεθος και στον χώρο.

pinakes 3

Κολάζ
Δημιούργησε κολάζ με τους αγαπημένους σου πίνακες ή ακόμα και με καλλιτεχνικές φωτογραφίες.

pinakes 4

Χρώματα
Θες να έχει έντονα χρώματα για να εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σου; Έχεις, ήδη, πολλά χρωματιστά έπιπλα και θες να ρίξεις λίγο τους τόνους; Αυτό εξαρτάται από εσένα και τον χώρο σου.

Ενημέρωση
Ενημερώσου για τις τάσεις από το internet και από περιοδικά διακόσμησης. Επισκέψου διάφορες εκθέσεις ζωγραφικής, συζήτα με τον καλλιτέχνη, νιώσε τι συναισθήματα σου προκαλεί ο κάθε πίνακας και αν μπορείς, φαντάσου τον στον χώρο.

pinakes 6

loading…
Share and Enjoy:

Get Socializing
Σχετικά Άρθρα  5 MakeUp Tricks Για Πιο Αδύνατο Πρόσωπο