Τι δουλειά έχει ο Άγιος Βαλεντίνος στο παιδικό δωμάτιο;

Δείτε τα Αντισηπτικά Προϊόντα για την Αντιμετώπιση του Κορονοϊού εδώ: Κάντε κλίκ εδώ!

Φεβρουάριος: ο μήνας των ερωτευμένων [λένε]! Κλισέ μεν, αλλά κάθε χρόνο τα ίδια. Οι μεν που το υποστηρίζουν χαίρονται με κάθε κόκκινο, ροζ, μπορντώ που έχει σχήμα καρδιάς ή τριαντάφυλλου,με σοκολατάκια και άλλα γλυκίσματα ενώ οι δε, που λένε πως κάθε μέρα πρέπει να γιορτάζουμε τον έρωτα και μπλα μπλα μπλα, κι αυτοί κάθε τέτοια μέρα, με αυτό ασχολούνται. Εγώ πάλι, τα τελευταία τρία χρόνια, έχω τον δικό μου λόγο να γιορτάζω τον έρωτα στις 14 αυτού του μήνα. Κι επειδή ο λόγος είναι η Φεγγαρένια μου, λέω να ξεκινήσω ένα αφιέρωμα στη διακόσμηση των παιδικών δωματίων με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Κι αν θεωρείς πως δεν έχουν λόγο τα παιδικά δωμάτια να διακοσμούνται για αυτό το σκοπό, θα με βρεις 100% αντίθετη. Αυτά κι αν έχουν δικαίωμα να γιορτάζουν μια τέτοια μέρα. Χάρη ενός έρωτα ήρθαν στη ζωή…ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι. Γι’αυτό λοιπόν, ξεκινάμε…

Λέω φέτος να αλλάξω τα τελαρα κεντήματος που έχω στο παιδικό δωμάτιο και να τα αντικαταστησω με ονειροπαγίδες. Πριν το κάνω όμως, θα ακολουθήσω αυτή την όμορφη αγαπησιάρικη ιδέα, που βρηκα στο Idea Room. Κρατώ την έμπνευση και ψάχνω τα υλικά μου.

Κι αυτός ο τοίχος γεμάτος από χάρτινες τρισδιάστατες καρδούλες, έτοιμες να πετάξουν, που βρήκα στο nicedecors.com, πολύ μου αρέσει…αλλά δεν έχω άδειο τοίχο. Μεταξύ μας, ούτε την υπομονή και τον χρόνο να κόψω τόσες καρδιές.

Ένα μαξιλαράκι καρδιά, σίγουρα θα έχεις στο δωμάτιο. Κι αν όχι, ιδού ένας εύκολος τρόπος να φτιάξεις ένα, όπως παρουσιάζει η Amy, από το Ameroonie designs.

Σχετικά Άρθρα  10 Tips Για Να Μετατρέψεις Το Υπνοδωμάτιο Σας Σε Ρομαντική Φωλίτσα

Nα ακόμη μια ωραία ιδέα να εφαρμόσω στο Kura bed μας. Εδώ βέβαια είναι σε κρεββάτι με ουρανό, αλλά το παν είναι η έμπνευση και όχι η αντιγραφή. Το βρήκα στο Busy creating memories, όπου στη συγκεκριμένη ανάρτηση μπορείς να βρεις πολλές ακόμη ιδέες για την ημέρα.

Για την παρακάτω ιδέα από τη δημιουργικότατη Melissa του Honeybee Vintage (Λογοπαίγνιο μεταξύ του ονόματός της και του ονόματος του Blog της, άραγε;) θα χρειαστείς ραπτομηχανή. Είναι πολύ εύκολη η κατασκευή τους, και στο λέω εγώ που δεν το κατέχω το άθλημα,έχω όμως φτιάξει ανάλογες γιρλάντες.

Κάτι ανάλογο, βρήκα να πωλείται και στο confetti creations και λάτρεψα τον χρωματικό του συνδυασμό. Γιατί δεν σου κρύβω, πως με την έλευση της χιονονιφάδας μου, κάτι έπαθα, και λίγο ροζάκι το θέλω σε συνδυασμό με το κίτρινο και το γκρι του δωματίου τους.

Δεν θα σου δείξω τίποτα άλλο σήμερα. Ελπίζω μόνο να πάρεις φόρα από αυτή την ανάρτηση και να δώσεις κι εσύ με την ευκαιρία μία δόση επιπλέον αγάπης στο παιδικό δωμάτιο. Γιατί όπως και να το κάνουμε, μια αφορμή για αλλαγές και δημιουργίες ψάχνουμε όλοι ?
Τα φιλιά μου,
Decofairy

www.decofairy.gr

Share and Enjoy:

Get Socializing