Λάθη Μακιγιάζ Που Μας Μεγαλώνουν Vol. 2

Έντονη πούδρα: αν οι ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, η έντονη πούδρα θα τις κάνει να φαίνονται αρκετά πιο έντονα. Επίλεξε μία loose πούδρα στην περιοχή Τ που τείνεις να γυαλίζεις, ίσα για να δημιουργήσεις ματ αποτέλεσμα.

Μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες: δεν ισχύει για όλες, μην μπερδευόμαστε. Αν έχεις λεπτές γραμμές γύρω απ΄ τα μάτια σου (βλ. πόδι της χήνας) ή έντονους μαύρους κύκλους, μπορεί να κάνουν το πρόβλημα πιο έντονο. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις απόφυγέ την.

Eyeliner που λιώνει: όταν το χρησιμοποιείς στο εσωτερικό του ματιού σου και αυτό αρχίζει να λιώνει απλά θα κάνει τα μάτια μας να φαίνονται πολύ μικρά και κουρασμένα. Δοκίμασε πιο μαλακές αποχρώσεις, όπως καφέ για μια βραδινή έξοδο ή μπεζ για να «ανοίξεις» το βλέμμα σου και να φαίνεσαι ξεκούραστη.

Shimmery σκιές ματιών: κι ενώ είναι ιδανικές για να φωτίσεις την εσωτερική γωνία του ματιού και να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα, είναι η πιο λάθος επιλογή αν χρησιμοποιηθεί σ΄ όλο το βλέφαρο. Τονίζει κάθε γραμμούλα στο βλέφαρο και μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε μέχρι και 10 χρόνια μεγαλύτερες.

Πιο σκούρο μολύβι φρυδιών: όσο μεγαλώνουμε το χρώμα στα φρυδάκια μας (όπως και στα μαλλάκια μας) σιγά-σιγά «ξεθωριάζει». Χρησιμοποίησε μολύβι φρυδιών κοντά στις αποχρώσεις σου, διαφορετικά μπορεί να δημιουργείται έντονη αντίθεση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Σχετικά με το ρουζ: επίλεξε πιο ελαφριές αποχρώσεις και μην κάνεις ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στο μακιγιάζ– να χρησιμοποιείς πολύ και σε λάθος σημεία. Focus στα ψηλότερα σημεία στα μήλα σου, σαν ένα ελαφρύ «αναψοκοκκίνισμα». Θα σου δώσει μία νότα φρεσκάδας και σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη.

Σχετικά Άρθρα  Διατροφική Αξία Του Αβοκάντο

Share and Enjoy:

Get Socializing
error