Η Ταινία Του Σαββατοκύριακου: The Internship

the internship

Τι θα έκανες, αν αισθανόσουν πως έχεις μείνει πίσω τεχνολογικά από την εποχή σου και αυτό σου στερούσε την δουλειά σου. Η απάντηση θα έρθει μέσα από την ταινία «The Internship» και τους μετρ της κωμωδίας Owen Wilson και Vince Vaughn.

Δυο συνεργάτες, “δεινόσαυροι” της τεχνολογίας, σαραντάρηδες, ο Billy (Vince Vaughn) και ο Nick (Owen Wilson), χάνουν την δουλειά τους και προσγειώνονται απότομα στον πλανήτη ίντερνετ. Αφού ξεκαθαρίσουν εντός τους, ότι είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τους παραδοσιακούς τρόπους εργασίας και να περάσουν στη νέα “ψηφιακή” εποχή. Αποφασίζουν να δηλώσουν συμμετοχή για πρακτική άσκηση στον ιντερνετικό κολοσσό που ακούει στο όνομα Google, βάζοντας στόχο την μονιμοποίηση. Εκεί, όμως, ο ανταγωνισμός είναι πολύ δύσκολος για τον Billy και τον Nick, καθώς ο δρόμος για μια θέση σε μια από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως περνάει ανάμεσα από πανούργους και ανταγωνιστικούς εικοσάχρονους με σπινθηροβόλο βλέμμα.

Είναι μια κωμωδία για μεγάλα παιδιά και θα σου αρέσει, γιατί θα δεις το χάσμα γενεών που μας χωρίζει με κύριο στοιχείο την τεχνολογία. Εδώ, συναγωνίζεται η πείρα με τον αυθορμητισμό της νέας γενιάς. Θα σε κάνει να καταλάβεις πως σημασία έχει η πραγματικότητα στην οποία ζούμε και όχι ο φανταστικός κόσμος του ίντερνετ, που έχουμε οι περισσότεροι εθιστεί.

Καλή σου διασκέδαση.

Σκηνοθεσία: Shawn Levy
Σενάριο: Vince Vaughn, Jared Stern,
Ηθοποιοί: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne
Είδος: Κωμωδία

Βαθμολογία:

Photo source

loading…

Share and Enjoy:

Get Socializing
error
Σχετικά Άρθρα  8 Ιδέες Για Κρεμαστές Κούνιες Στο Σπίτι