Γεμιστά Μπισκότα Με Σοκολάτα

ΓΕΥΣΕΙΣ

17/10

mpiskota gemista

 

Υλικά:
175 γρ. βούτυρο
50 γρ. ζάχαρη
175γρ. αλεύρι

Για τη γέμιση:
– 50 γρ. βούτυρο
– 15 γρ. σκόνη κακάο
– 45 γρ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι
– 75 γρ. ζάχαρη
– Άχνη ζάχαρη

 

Εκτέλεση:
1. Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς .
2. Βουτύρωσε ελαφρά 2 επιφάνειες.
3. Σε ένα μπολ ανακάτεψε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και πρόσθεσε σταδιακά το αλεύρι.
4. Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο, βάλ’ το σε ένα κορνέ και σχημάτισε στρογγυλά σχήματα.
5. Τα ψήνεις 15 – 20 λεπτά και τα μπισκότα είναι έτοιμα.
6. Για την γέμιση, χτύπα το βούτυρο καλά μέχρι να αρχίσει να ασπρίζει.
7. Ανακάτεψε ξεχωριστά τη σκόνη κακάο με το χυμό πορτοκαλιού.
8. Στη συνέχεια, ρίξε το βούτυρο μαζί με την ζάχαρη στο μείγμα και ανακάτεψε καλά μέχρι να δέσει η κρέμα.
9. Τοποθέτησέ το στην κατάψυξη για είκοσι λεπτά και μοίρασέ το με κορνέ στην επιφάνεια των μπισκότων.
10. Τέλος, σκέπασε με τα υπόλοιπά μισά (σαν σάντουιτς) και πασπάλισε ελαφρά με άχνη ζάχαρη.

 

*Η φωτογραφία είναι ενδεικτική

Πηγή φωτογραφίας 

loading…


Share and Enjoy:


Pinterest