Γαύρος Πλακί Με Ντοματούλα Και Σκορδάκι

Υλικά:

– 1 κιλό γαύρος
– 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
– Λίγος μαϊντανός
– Αλάτι – πιπέρι
– ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
– 1 κουτί ντοματάκια (στο μπλέντερ)

Εκτέλεση:

1. Πλένεις και καθαρίζεις τα ψάρια, αφαιρείς τα εντόσθια και τα κεφάλια.
2. Τα αφήνεις να στραγγίξουν σε ένα σουρωτήρι.
3. Βάζεις τα ψάρια σε ένα ταψί, αλατοπιπερώνεις, προσθέτεις το σκόρδο, τον μαϊντανό, το λάδι και την ντομάτα.
4. Ψήνεις στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.
5. Σερβίρεις τα ψάρια ζεστά.

Πηγή φωτογραφίας

Share and Enjoy:

Get Socializing
error
Σχετικά Άρθρα  Δείξε Μου Την Παπουτσοθήκη Σου Να Σου Πω Ποια Είσαι