10 Ιδέες Ιδιαίτερης Διακόσμησης Τοίχων

Προηγούμενο
Επόμενο

Το να διακοσμήσεις τους τοίχους του σπιτιού προφανώς σου φαίνεται κάτι εύκολο. Αλλά τι γίνεται, όταν έχεις να διακοσμήσεις πολλούς τοίχους σε ένα καινούριο σπίτι;! Σίγουρα, θα στερέψουν οι ιδέες σου. Γι’ αυτό είμαι εδώ για σένα.

Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές. Αρχικά, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι οι πίνακες και τα κάδρα. Κλασικό και σίγουρο. Τα κάδρα δεν χρειάζεται να είναι συνηθισμένα. Μπορείς να κάνεις μία σύνθεση, χρησιμοποιώντας φουλάρι, χάρτες, ακόμη και να αναδιαμορφώσεις πολύ παλιούς πίνακες.. Μία άλλη όμορφη ιδέα είναι οι συνθέσεις από φωτογραφίες.

Από την άλλη, ψάξε για διαφορετικές και ιδιαίτερες προτάσεις, όπως πρωτότυπα κρεμαστά αντικείμενα και διακοσμητικά. Υπάρχουν πολλά diy που έχουμε κάνει και μαζί. Φυσικά, και τα ράφια είναι ένας τρόπος διακόσμησης, ειδικά αν βάλεις πάνω ιδιαίτερα κομμάτια.

Τα γράμματα από την άλλη είναι η καλύτερη επιλογή για ένα μοντέρνο εργένικο εργένικο σπίτι. Επίσης, μπορείς να κάνεις μόνη σου κάτι δημιουργικό, όπως γράμματα από χαρτί, ξύλο, φωτάκια Επειδή, μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, δες τι έχω βρει για σένα και πάρε ιδέες.

Photo sources: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Share and Enjoy

Get Socializing
error
Σχετικά Άρθρα  Πασχαλινό Τσουρέκι Με Ξύσμα Πορτοκαλιού