ΣΠΙΤΙ
22/01

Τρόποι Να Οργανώσεις Τα Κοσμήματά Σου

Pinterest

tropoi na organwshs ta kosmhmata sou

 

Σου έχει τύχει ποτέ να θες να βάλεις ένα κολιέ σου και, όπως πας να το βγάλεις από το νεσεσέρ, να βγαίνουν και άλλα 10 μαζί; Φυσικά, αν τα έχεις όλα μαζί, θα μπερδευτούν και άντε να τα ξεμπλέξεις.  Αν, όμως, υπάρχει μια τάξη στα κοσμήματά σου, και θα τα βρίσκεις πιο εύκολα και θα τα βλέπεις όλα μαζί για να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα.  Βρήκα μερικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις αυτό.

Κορνίζαρέ τα:  Τοποθέτησε ένα όμορφο πλαίσιο σε μια επιφάνεια από φελλό.  Με αυτόν τον τρόπο, θα καρφιτσώνεις τα κοσμήματα πάνω στον φελλό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό χώρου.  Ενσωμάτωσέ αυτό το πρωτότυπο έργο τέχνης στην υπάρχουσα διακόσμηση, βάφοντάς τον στις ίδιες αποχρώσεις.

tropoi na organwseis ta kosmhmata sou1

 

Βάλ’ τα στην ντουλάπα:  Πόσο τέλειο θα ήταν ν’ άνοιγες την ντουλάπα σου και, μαζί με το outfit της ημέρας ,να διάλεγες κατευθείαν και τα αξεσουάρ σου!  Δεν είναι καθόλου δύσκολο.  Τοποθέτησε μια κρεμάστρα για ζώνες  στην ντουλάπα σου.  Οι κρεμάστρες αυτές έχουν γαντζάκια που σου δίνουν την δυνατότητα να κρεμάσεις ότι θες.  Επομένως, μπορείς να κρεμάσεις εκεί τα κολιέ σου και να τα έχεις όλα μπροστά σου με το άνοιγμα της ντουλάπας .

tropoi na organwseis ta kosmhmata sou2

 

Κουτάκι – κουτάκι:  Σχεδόν σε όλα τα καταστήματα με είδη για το σπίτι υπάρχουν κουτιά σε διάφορα μεγέθη για να αποθηκεύεις το κοσμήματά σου.  Από διαφανές πλαστικό, μέχρι ξύλο και γυαλί, οι επιλογές είναι πάρα πολλές.  Συνεπώς, αν δεν θες να τα έχεις σε περίοπτη θέση στον χώρο, μπορείς να αγοράσεις μερικά κουτιά και να τα κατηγοριοποιήσεις (δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ).

tropoi na organwseis ta kosmhsmata sou4

 

Κρέμασέ τα:  Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση είναι να κρεμάσεις τα κοσμήματά σου στον τοίχο.  Πως θα γίνει αυτό; Τοποθέτησε στον τοίχο μια κρεμάστρα (από αυτές που κρεμάμε τα παλτό).  Κρέμασε τα κολιέ σου στα γατζάκια και είσαι έτοιμη. Βέβαια, αν θες μια μοναδική κατασκευή, μπορείς να τοποθετήσεις διάσπαρτα γατζάκια σε μια ξύλινη επιφάνεια που την έχεις χρωματίσει.

tropoi na organwseis ta kosmhmata sou6

 

Διακοσμητικά στοιχεία: Αν οι κατασκευές και τα κουτάκια δεν σε βοηθούν, τοποθέτησε τα κοσμήματά σου σε διακοσμητικά στοιχεία που έχεις στο χώρο. Βάζα σε απαλούς χρωματισμούς μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τα βραχιόλια σου, ενώ μπορείς να κρεμάσεις τα κολιέ σου σε μικρά αγαλματίδια  . Όπως και να το κάνεις, είναι απλό και θα σου γλιτώσει χρόνο και χρήμα.

tropoi na organwseis ta kosmhmata sou7

 

Πηγή φωτογραφιών

Share and Enjoy

Pinterest